Mitä voi tehdä näyttääkseen upealta?

Hei siellä!

Kaikki naiset haluavat näyttää nuorekkailta, naisellisilta ja kauniilta. Valitettavasti osa meistä ei onnistu. Siksi olen koonnut kaikki kauneudenhoitomenetelmät, jotka auttavat minua näyttämään upealta. Ajattelin jakaa ne kanssanne!

UNI

Ette tiedäkään, kuinka tärkeää tämä on koko järjestelmälle. Miksi? Kun nukkuu, iho ja hiukset elvyttävät itseään ja kaikki yötuotteiden ainesosat imeytyvät vartaloon. Muistakaa poistaa meikki ja pestä kasvot ennen nukkumaanmenoa. Yrittäkää nukkua ainakin kahdeksan tuntia levänneen ja raikkaan ihon aikaansaamiseksi aamuisin. Hyvien yöunien jälkeen kasvot näyttävät paljon paremmilta.

EI LIIKAA MEIKKIÄ

Tekoripsiä ja vahvaa silmämeikkiä ei tarvitse laittaa kasvoille ostoksille mennessä. Korosta ripsiä ja kulmakarvoja hellästi ja käytä hentoa huulipunaa. Muistakaa, että luonnollisuus ja kohtuus ovat suuri osa naisten ulkonäköä. Muutama kerros ripsiväriä tai meikkivoidetta ei näytä hyvältä. Miettikää mitä iholle tapahtuu kaikkien kauneustuotekerroksien alla. Mitä enemmän käyttää, sitä vaikeampaa ihon on hengittää ja sitä enemmän mustapäitä ja finnejä ilmestyy.

HOIDA IHOASI

Jos viehättävä ulkonäkö todella on tärkeää, hoida ihoasi jatkuvasti. Kuori, kosteuta, puhdista, käytä korkealaatuisia tuotteita. Tällä tavalla ihon voi pitää sileänä, kiinteänä ja nuorekkaana. Älä unohda käyttää SPF -suojalla varustettuja tuotteita suojaamaan rypyiltä, värjääntymiseltä ja auringon aiheuttamalta ikääntymiseltä. Käy puhdistavassa, kiinteyttävässä tai kosteuttavassa käsittelyssä kauneudenhoitajalla kerran tai kaksi kuukaudessa. Ammattimainen kauneudenhoitaja hoitaa ihoasi asiantuntevasti.

MUIKKU!

Pidä huoli hymystäsi. En nyt puhu pelkästään iloisuudesta ja positiivisuudesta. Pidä huoli hampaistasi. Pese hampaat kahdesti päivässä, käytä hammaslankaa ja suuvettä sekä valkaisutuotteita, jos haluat terveen ja kauniin hymyn. Hampaiden hygienia on ongelma monille ihmisille, jotkut eivät koskaan edes koske hammasharjaan!

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares