Yhdistelmäihon, akneihon ja öljyisen ihon hoito yrteillä

Hei Naiset!

Tämän päivän julkaisu on suunnattu heille, joilla on yhdistelmäiho, öljyinen iho tai akneiho. Tiedän, kuinka vaikeaa on pitää huolta tällaisesta ihotyypistä, koska jouduin ennen taistelemaan finnejä ja liiallista talituotantoa vastaan. Onneksi yrttikasvovedet ja luonnolliset kauneustuotteet auttoivat minua paljon. Jos haluaisit kokeilla kotitekoisia valmisteita, jatka julkaisun lukemista.

YRTTEJÄ AKNELLE

Minusta ne toimivat upeasti. Jos sinulla on ongelmia aknen kanssa, ihosi on öljyinen tai et löydä toimivaa kiiltoa vähentävää meikkivoidetta, nämä yrtit tulevat auttamaan sinua. Ne vähentävät ihon rasvaisuutta kuivaamatta sitä, poistavat ylimääräistä talia ja hikeä, tarjoten kevyen ja raikkaan tunteen, auttaen aknen ja tulehdusten parantamisessa. Lisäksi, ne toimivat antiseptisesti ja kiinteyttävät ihoa, puhdistavat ihohuokosia sekä ehkäisevät bakteerien lisääntymisen, jotka ovat vastuussa aknen kehityksestä.

Voit valmistaa uutteita ja keitteitä, jotka hoitavat ihoa. Miten uute tehdään? Peitä yrtit 90 asteisella vedellä, anna jäähtyä ja käytä noin neljän päivän ajan. Säilytä jääkaapissa. Käytä vain yrttien ’pehmeitä’ osia, kuten lehtiä ja varsia uutteet tekemiseen. Miten keite tehdään? Peitä yrtit kiehuvalla vedellä noin 10 minuuttia. Käyttöohjeet ovat samanlaiset kuin uutteiden. Ero on siinä, että keite on tehtävä kasvien ’kovista’ osista (kaarna, juuri). Yrttikasvovesiä on säilytettävä jääkaapissa, koska niiden viimeinen käyttöpäivä tulee nopeasti vastaan.

YRTTIKASVOVEDET

Timjami

Käytetään hengityselimistön yläosien vaivojen hoitoon. Tämä yrtti on myös hyödyllinen akneihon hoidossa. Se kiinteyttää ihoa hellävaraisesti ja puhdistaa ihohuokoset. Se on antibakteerinen ja sienenvastainen, nopeuttaa haavojen parantumista, hidastaa tulehduksia ja aknen kehittymistä. Voit valmistaa timjamiuutteen ihon ongelmien ratkaisemiseksi.

Peltokorte

On loistava silikan lähde. Peltokorte pystyy myös lisäämään sileyttä, vähentämään rasvaisuutta ja puhdistamaan ihoa sekä pienentämään ihohuokosia. Se ehkäisee mustapäiden kehittymistä. Yrtti on täydellinen ainesosa keitteeseen. Ihmisten, joiden iholla on tapana arpeutua ja saada värjääntymiä, tulisi lähestyä tätä kasvia varoen. Peltokorte on myös tunnettu sen valomyrkyllisyydestä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos sitä levittää iholle ja sitten altistaa auringolle, yrtti aiheuttaa todennäköisesti värjääntymiä.

Ryytisalvia

Omaa rauhoittavia ominaisuuksia ja vaikuttaa positiivisesti akneihoon, öljyiseen ihoon ja yhdistelmäihoon. Siinä on tulehduksenvastaisia ja ärsyyntymiä leivittäviä ominaisuuksia. Lisäksi tämä yrtti hallitsee talituotantoa ja samalla T-alueen kiiltoa. Ryytisalvia kutistaa ja puhdistaa ihohuokosia sekä tarjoaa viilentäviä ja raikastavia vaikutuksia. Voit valmistaa ryytisalviauutteen kasvojen ihon kunnon parantamiseksi.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares