Risiiniöljy Ripsien Kasvuun – Käyttö, Vaikutukset, Mielipide

Sanotaan, että risiiniöljyn levittämisessä ripsiin on huonot puolensa, se ei ole yhtä tehokasta kuin ihmiset väittävät ja sitä ei tulisi käyttää liikaa. Mikä on totuus? Anna minun kertoa risiiniöljystä kauneudenhoidossa.

RISIINIÖLJY

Sitä voi ostaa jokaisesta kaupasta, koska sen päätehtävä on hoitaa vatsaongelmia (se toimii laksatiivina). Neuvokkaat naiset etsivät tehokasta hiuskasvuöljyä ja huomasivat sen hoitavat ja stimuloivat (hiustuppia toimimaan) ominaisuudet. Nyt risiiniöljyn pääasiallinen käyttö on unohtunut. Se tunnetaan halvimpana ja tehokkaimpana ripsi- ja hiuskasvuöljynä. Ovathan ripset myös hiuksia.

KOOSTUMUS

Miltä öljy näyttää? Se on väritön, hajuton ja hyvin paksu, joka tekee levittämisestä päänahkaan ja ripsiin todella vaikeaa. Öljyä voi tietenkin ohentaa ja sekoittaa muihin tuotteisiin (esim. nesteparafiiniin ja kananmunaan) mutta sitä on silti vaikea käyttää, kun aloitat seikkailusi luonnontuotteiden kanssa. Kokemuksesta puhuen – kun risiiniöljyä levittää ripsiin, sitä kannattaa sekoittaa manteliöljyyn tai jojoba öljyyn ja sitten käyttää pestyä harjaa vanhasta ripsiväristä.

MITÄ VOI ODOTTAA?

Risiiniöljyä pidetään yhtenä tehokkaimmista öljyistä hiuskasvuun. Ripsien hoidossa sitä käytetään usein halvempana, turvallisempana ja luonnollisempana korvikkeena ripsiseerumeille. Suosittelen kuitenkin Nanolashin vaikutusten kokeilua; se hoitaa ja tehostaa kasvua paremmin. Se sisältää myös luonnollisia ainesosia ja mikä tärkeintä – sitä on helpompi käyttää. Jos olet sitä mieltä, että ripsien korostaja ei ole sinua varten, ota ainakin risiiniöljy mukaan päivittäiseen ripsenhoitoosi. Öljy:

  • vahvistaa ripsituppia, joten ripset irtoavat vähemmän,
  • ravitsee ja kosteuttaa tehokkaasti, tuo kiiltoa ja joustavuutta,
  • tarjoaa huomattavasti tummemman sävyn ja syvyyden,
  • tehostaa ripsien kasvua kahden viikon käytön jälkeen.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares