Epätasainen iho? Tutustu suosikkikasvoseerumeihini C-vitamiinilla!

Tiesitkö, että C-vitamiini on yksi laadukkaimmista ainesosista kosmetiikassa ja siinä on uskomattomia voimia? Vitamiini parantaa ihon ulkonäköä paremmin kuin moni muu. Parasta on se, että se ei tarvitse paljoa aikaa ihon kaunistamiseksi. Tarkoittaako tämä sitä, että kaikki C-vitamiinituotteet saavat aikaan virheettömän ihon? No… eipä oikeastaan.

C-vitamiini pystyy tarjoamaan kaikkia odotettuja vaikutuksia vain erittäin tiivistetyssä tuotteessa, eli kasvoseerumissa. Vaikutukset ovat todella mahtavia: välittömästi kirkkaampi ja tasaisemman sävyinen iho, ravitsemusta ja kosteutusta, nuorekkaampi iho ja ikääntymistä ehkäisevät vaikutukset. Mitä enemmän C-vitamiiniseerumia käyttää, sitä eloisampi ja sileämpi ihosta tulee. Näistä tuloksista ei tietenkään saa nauttia ilman hyvää, laadukasta kasvoseerumia. Tänään kerron lyhyesti omista suosikkiseerumeistani, jotka ovat mielestäni hintansa arvoisia.

Miten C-vitamiini vaikuttaa ihoon?

Ennen kuin kerron suosituksistani, haluan kertoa miten C-vitamiini vaikuttaa ihoon. Samalla kerron, miksi tätä ravintoaineitta kannattaa hyödyntää. C-vitamiini:

  • kiinteyttää velttoa ihoa
  • kirkastaa väriläiskiä ja jättää ihon tasaisen sävyiseksi
  • saa ihon hehkumaan
  • suojaa vapailta radikaaleilta
  • hoitaa elotonta ja väsynyttä ihoa
  • nuorentaa ikääntyvää ihoa
  • vähentää UV-säteiden aiheuttaman oksidatiivisen stressin vaikutuksia

PITÄKÄÄ MIELESSÄ, että C-vitamiinin täytyy löytyä kasvoseerumin kaltaisesta tiivistetystä tuotteesta näiden vaikutusten aikaansaamiseksi. C-vitamiinin on lisäksi PAKKO olla stabiili.

Mikä C-vitamiinikasvoseerumi kannattaa ostaa?

1. NANOIL Vitamin C Face Serum

NANOIL Vitamin C Face Serum

Tämä seerumi on sitä jotain! Paras tuote vakaalla C-vitamiinilla, jonka tulette kohtaamaan tänä päivänä. Vitamin C Face Serum hidastaa ikääntymistä ja tasoittaa ihonsävyä kasviuutteen ansiosta, joka on myös tehokas antioksidantti. Upean sisällön lisäksi pidän tuotteen nopeasti imeytyvästä koostumuksesta – ihosta tulee kiinteä ja sileä. Kuukauden käytön jälkeen Nanoil Vitamin C Face Serum auttoi minua poistamaan pigmenttiläiskät täysin. Ihossani ei ole enää mitään ylimääräisiä värivirheitä. Kasvoseerumi ei myöskään ole erityisen kallis ja pullo on 50 ml kokoinen. Tuotteen vaikutukset ovat loistavat ja en ole ainoa sitä mieltä oleva!

Lue lisää: www.nanoil.fi

2. DRUNK ELEPHANT C-firma Day Serum

Tämä seerumi oli ennen lempi ihonhoitotuotteeni C-vitamiinilla. 90 % tuotteen ainesosista on täysin luonnollisia. Pidän nopeasti imeytyvästä koostumuksesta ja siksi Drunk Elephantin seerumi sopii täydellisesti aamukäyttöön. Tuote on pullollaan antioksidantteja, ravintoaineita ja hedelmäentsyymejä, esim. kurpitsaentsyymiä ja granaattiomenan uutetta. Entsyymit auttavat ihoa kuorimaan kuolleita ihosoluja ja saavat siten aikaan sileän, puhtaan ihon. Tämä johtaa myös kirkkaampaan, sileämpään ja nuorekkaampaan ulkomuotoon. Vaikka pidän Drunk Elephant C-firma Day Serumista, sen tavallinen hinta on kova pala minulle.

3. OBAGI Professional C Serum 20%

Sanotaan niin, että tämäkin on aika kallis seerumi C-vitamiinilla. Ennen kuin pidätte minua jonain hienohelmana, antakaa minun selittää: esittelen tässä tehokkaimmat ja nopeimmat tuotteet. Näiden seerumien hinta saattaa joskus olla… kivulias 🙂 Mikäli teillä on varaa tähän kirkastavaan seerumiin, ette varmasti tule pettymään. Obagi Professional C Serum 20% seerumissa on nuorentavia ja kirkastavia vaikutuksia. Seerumi kaunistaa ihoa erittäin nopeasti. Vaikka iho on eloton ja väsynyt, seerumi auttaa taatusti sinua ja ihoasi näyttämään paremmalta.

4. PAULA’S CHOICE Resist Booster

Voin toki olla väärässä, mutta mielestäni Paula’s Choice tuotteet ovat tunnettuja ja arvostettuja maailman ympäri. Niiden koostumus on huolella tehty, se tekee tehtävänsä ja tuo luvattuja tuloksia. Tämän takia tämä listauskaan ei olisi kokonainen ilman Paula’s Choice seerumia. Resist Booster sisältää runsaasti askorbiinihappoa ja kosteuttajien ansiosta se hoitaa väsynyttä sekä kuivaa ihoa. Vaikka Paula’s Choice Resist Booster ei sisällä uusinta vakaata C-vitamiinia, se hoitaa tehtävänsä kunnialla. Muutokset iholla ovat ainoastaan positiiviset – se esimerkiksi ehkäisee pigmenttiläiskiä. Minusta tuote on täydellinen kesän jälkihoitona. Hinta? No… sanotaan, että Resist Booster on kohtuuhintainen.

5. PURITO Pure Vitamin C Serum

Heille, jotka kaipaavat jotain halvempaa, on olemassa ravitseva ja kosteuttava C-vitamiiniseerumi, joka ei pilaa budjettia kokonaan – Purito Pure Vitamin C Serum. Säännöllisessä käytössä tuote kaunistaa ihoa ja ehkäisee pigmenttiläiskiä. Suuri plussa on kosteuttava ja vastustuskykyä parantava hyaluronihappo. Ginseng-uute on antioksidanttinen elvyttävä ainesosa. Toinen täysin luonnollinen osa Pure Vitamin C Serumia on lootuskukkauute, jossa on antiseptisiä, kosteuttavia ja ravitsevia ominaisuuksia. Magnolia lievittää ärsytystä. Vaikka seerumi ravitsee todella hyvin, se ei sisällä kovinkaan paljon C-vitamiinia.

Siinä kaikki. Toivottavasti osaatte nyt valita itsellenne sopivan C-vitamiinia sisältävän kasvoseerumi. Pusuja!

Liittyvät artikkelit

Seuraava artikkeli
0 shares