Kyllä & Eit – Miten Nauttia Pitkistä ja Kauniista Hiuksista?

Hei tytöt!

Tänään aion kertoa teille salaisuuden. Tulette selvittämään, miten hiuksistani tuli niin pitkät. Ei helppoa… mutta tein sen. Nyt hiukseni ulottuvat keskiselkään asti ja kasvavat edelleen! Jos tekin haluatte pitkät hiukset, jatkakaa lukemista ja selvittäkää hiusten kyllä ja eit. Nauttikaa!

Sääntö Yksi: Käytä Kosteuttavaa Naamiota

Sekä hiusten että päänahan kosteutus ovat hyvä hoidon perusta. Kunnollinen määrä vettä vartalossa ehkäisee ennenaikaista harmaantumista ja hiusten ikääntymistä. Jos tätä ei onnistu tekemään, hiuksista tulee hauraat, elottomat, karheat ja alttiit haitallisille ulkoisille tekijöille. Miten pidän huolen päänahastani? Käytän kosteuttavaa naamiota, levitän sellaisen kosteisiin ja puhtaisiin hiuksiin kahdesti viikossa. Huuhtelen sen pois muutaman minuutin kuluttua. Vaikutus? Kiiltävät, kestävät ja vahvat hiukset!

Sääntö Kaksi: Hellävarainen Harjaus

En koskaan harjaa märkiä hiuksia, koska silloin ne muuttuvat heikoiksi ja vaurioalttiiksi. Käytän aina luonnonharjasharjoja ja leveähampaisia kampoja. Eri kaupat tarjoavat harjoja puusta, norsunluusta, helmestä tai villisian piikeistä. Käyttämällä tällaisia tuotteita voi varmistaa täydellisen harjauksen ja huolenpidon. Miten harjata oikein? Jaa hiukset pienempiin osiin; kallista päätä alaspäin tai sivulle. Muista, että hiuksia ei saa repiä, koska silloin ne heikkenevät ja alkavat ohentua.

Sääntö Kolme: Pidä Huolta Latvoista

Jos haluaa pitkät hiukset, latvoista on pidettävä huolta. Tämän takia täytyy muistaa kosteuttaa ja harjata niitä, jotta hiukset näyttäisivät upeilta ja terveiltä. Trimmaa latvat kahden kuukauden välein. Muista, että kaksihaaraisten leikkaaminen ei lisää hiuskasvua! Leikkaamatta jättäminen aiheuttaa lisää vaurioita, jotka jatkavat matkaansa hiusvartta pitkin… Seurauksena täytyy leikata ainakin muutama sentti. Pitkien hiusten suunnitelma epäonnistuu näin varmasti.

Sääntö Neljä: Käytä Kauneustuotteita ja Ravintoaineita

Miten pitkät hiukset saa nopeasti? Hoida niitä ulkoa ja sisältä. Käytä vitamiini- ja hivenainepitoisia kauneustuotteita. Täydennä ruokavaliotasi päänahan ravintoaineilla. Syö annos kasviksia ja hedelmiä jokaisen aterian yhteydessä. Luovu suolaisista herkuista, pikaruoasta ja hiilihapollisista juomista.

Sääntö Viisi: Suojaa Vaurioilta

Suojaa hiuksia muuttuvilta sääolosuhteilta. Vähennä lämmöllä muotoilua. Vahvista hiusten luonnollista suojakerrosta. Auringonvalo, korkeat lämpötilat, huoleton harjaaminen, säännöllinen värjääminen ja vahvat kuivaavat tuotteet (myös muotoilutuotteet) voivat heikentää päänahan kuntoa paljon. Jos toivoo kauniit hiukset, on paras pitää huolta hiuksistaan ja päänahastaan.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares