Kokeilin Too Faced: Better Than Sex ripsiväriä! Lue mielipiteeni

Hei rakkaani.

Tänään meillä on ripsiväriarvostelu edessämme — se on (ilmeisesti) yksi maailman parhaiten myyvistä ripsiväreistä. Puhun ripsiväristä Better Than Sex Too Faced. Mietin, miksi se on niin suosittu. Mikä tekee siitä niin loistavan? Yllyttävän nimen lisäksi tällä ripsivärillä ei vaikuta olevan mitään, joka tekisi siitä erikoisen. Harja ei ole erityisen kaunis ja ei varsinkaan innovatiivinen — monilla muilla ripsiväreillä on harjat samankaltaisella muodolla ja ne eivät ole yhtä rakastettuja kuin tämä. Lisäksi, harja ei ole suosikkini, eli silikoni, vaan synteettinen. En kuitenkaan voi kiistää, että tämä ripsiväri myy yllättävällä (ja täysin tuntemattomasta syystä) nopeudella. Päätin ostaa sen ja kokeilla sitä..

Mitä tulee pakkaukseen – se on itse asiassa aika siisti. Pullo on tehty metallista ja se on pehmeän, pastellipinkin värinen. Kirjoitus on upotettu ja saman värinen kuin muu pullo ja koko pullo on häikäisevä mattavärinsä ansiosta.

Mitä tulee nimeen, niin kyllä, se on fiksu, uskalias ja perverssi, ja suurin osa naisista osti tuotteen varmasti sen hieman vihjailevan nimen ansiosta. Siitä huolimatta, se ei toimi kohdallani. Mikään kauneustuote ei tule koskaan olemaan parempaa kuin… 🙂 Ripsivärin takana oleva idea ja sen skandaalimainen nimi tekevät kuitenkin tehtävänsä — se houkuttelee sinut kokeilemaan sitä.

Lukemattomilta sivuilta voi lukea tuotteen olevan täynnä kollageeniä ja peptidejä, joten se ravitsee ripsiä. Jos kuitenkin tutkii sisältöä tarkemmin voi huomata, että Better Than Sex on ripsiväri, joka sisältää yhtä monia hoitavia ainesosia kuin kiistanalaisia ainesosia. Esimerkiksi, vihaan kuituja ripsivärissä. Mikään ripsiväri kuiduilla ei ole koskaan hyödyttänyt ripsiäni — hetken käytön jälkeen ripsiväri päätyy ärsyttämään silmiäni ja sen mikroskooppiset kuidut tunkeutuvat piilolinssieni alle ja se on aivan kamalaa. Better Than Sex sisältää polyesterikuituja, jotka antavat tuuheutta ja pituutta jokaiselle ripselle. Vaikutukset saattavat olla kauniit ja tämä kaikki naiset lyhyillä ripsillä tulevat rakastamaan tätä ripsiväriä. Tiimalasin muotoinen harja on paras mahdollinen, kun kyseessä on keskiverto synteettinen harja — se pystyy ainakin tarttumaan jokaiseen ripseen ja erottelemaan ne. Tuuheus ja pituus seuraavat ensimmäisestä kerroksesta, koska jokainen sitä seuraava kerros saa paakkuja aikaan ja saa ripset näyttämään hämähäkin jaloilta. Yksi kerros riittää täyteen silmämeikkiin. Better Than Sex on ripsiväri, jota täytyy osata käyttää ja sen sisältämille kuiduille on oltava immuuni. Totuus on, että kun vihdoin “ymmärsin” parhaan tavan käyttää tätä ripsiväriä, sain aikaan hyvin miellyttävä pitkät ja syvän mustat ripset. Iloni ei kuitenkaan kestänyt pitkään, sillä noin 4 tunnin kuluttua tunsin rajun ärsytyksen silmissäni. Kuidut antoivat itsensä tuntua. Vaikka ripsiväri tuo loistavia tuloksia ripsille — se ei kuitenkaan valitettavasti ole minulle… ja se ei AINAKAAN ole parempaa kuin seksi 🙂

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares