Miten Kasvojen Ihoa Hoidetaan? Syksyn menetelmät: AHA, BHA, PHA Happokemikaalikuorinta

Hei siellä!

Kemiallinen kuorinta on kaunistava käsittely, jonka voi tehdä itse kotona. Kaupan tuotteet tuovat samoja vaikutuksia kuin kauneussalonkien menetelmät. Eroavatko ne mitenkään? Käsittelyn tekemisessä kotona rauhallisessa ja hiljaisessa ympäristössä on puolensa.

Ihonhoidon hapot

Kemialliseen kuorintaan kuuluu kasvojen ihon puhdistaminen hapoilla. Käsittely koostuu kuolleiden ihosolujen ja ihohuokosten epäpuhtauksien poistamisesta, se saa rypyt sileäksi ja vaalentaa värjääntymiä. Jos päätät tehdä käsittelyn kotona, valitse oikea happopitoisuus. 5% happo on maksimimäärä, jonka voi laittaa tee-se-itse kemialliseen kuorintaan.

Minkälaisia happoja on olemassa?

Hapot voi jakaa AHA, BHA ja PHA -happoihin. AHA -hapot (glykoli, manteli, maito, sikimi, omena) kosteuttavat ihoa, tekevät rypyistä sileämpiä, vähentävät aknea, vaalentavat ihon värjääntymiä, lisäävät joustavuutta ja tuovat eloa harmahtavaan ihoon. BHA ja PHA -hapot (salisyyli, atselaiini, laktobioni) auttavat aknen hoidossa, suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta, parantavat ihosolujen uusiutumista ja hallitsevat talirauhasten toimintaa.

Miten happoja käytetään?

Jos haluat käyttää happoja kotona, valitse valmistuotteita vähäisellä tai suurella happomäärällä valmisteen tekemiseksi. Ensimmäisen käsittelyn aikana happopitoisuus ei voi olla 10% korkeampi. Jos iho kuoriutuu ilman ärsytyksiä, voit käyttää vahvempaa seosta seuraavalla kerralla. Käytä 35% happoa pintakuorintaan. Käsittelyn viimeistelemiseksi, käytä erityistä kasvovettä (neutralisoijaa) kuorivan tuotteen poistamiseksi kokonaan.

Kotona tehtävä happokäsittely askel askeleelta

Kunnollinen meikinpoisto, peseminen ja kasvojen ihon kuivaaminen ovat ensimmäinen askel. Seuraavaksi, levitä vaseliinia huulille, silmien alueelle ja nenäreikien ympärille suojataksesi herkkiä osia ärsytyksiltä. Levitä happoa litteällä harjalla (saatavilla kaikista suuremmista kaupoista), välttäen herkkiä kohtia. Anna hapon vaikuttaa muutama minuutti. Pyyhi iho kasvovedellä ja levitä kosteuttava naamio.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares