Mitä lämpösuojasuihkeita suosittelen? Tutustu suosikkeihini!

Kuinka usein käytät kuumia muotoiluvälineitä tai fööniä? Suoristusraudat, lämpörullat, kihartimet… Ne kaikki auttavat sinua loihtimaan unelmiesi kampauksen, mutta niiden liiallinen käyttö johtaa usein hiusten peruuttamattomaan vaurioitumiseen. Ne riistävät hiuksilta kosteutta, jolloin hiuksesi kuivuvat ja haurastuvat. Miten sitten voit suojata hiuksesi äärimmäistä kuumuutta vastaan? Minulla on tähän loistoratkaisu, nimittäin lämpösuojasuihke. Tutustu tarkemmin siihen, mitä tällaiset tuotteet tekevät ja mitä niistä kannattaa testata!

Lämpösuojasuihkeet. Mikä niistä on paras?

LÄMPÖSUOJASUIHKE nanoil

NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY -LÄMPÖSUOJASUIHKE

Nanoilin lämpösuojasuihke on ehdoton suosikkini, ja se toimii loistavasti, eikä petä minua koskaan. Sen lisäksi, että se luo supertehokkaan suojan kuumuutta vastaan, sillä on myös hoitava vaikutus, joka tekee hiuksista sileät ja kiiltävät. Se pitää kampaukseni virheettömänä koko päivän. Rakastan sitä sen koostumuksen sisältämien ravintoaineiden vuoksi: se nimittäin sisältää runsaasti silkkiproteiineja, jotka ravitsevat, silottavat ja tekevät hiuksista kauniimmat, sekä ehkäisevät pörröisyyttä ja sähköisyyttä. Tässä onkin vinkkini sinulle: Nanoil Heat Protectant Spray -lämpösuihkeella on niin uskomaton kiiltoa lisäävä vaikutus, että käytän sitä myös kesken päivän, en vain ennen föönausta. Rakastan sitä, miten sileät ja superpehmeät hiukseni ovat tämän tuotteen käytön jälkeen. Se taitaa olla ainoa lämpösuojasuihke, joka on koskaan tehnyt minuun näin suuren vaikutuksen. Bonus: sillä on ihana tuoksu ja edullinen hinta! <3

Käy virallisella verkkosivulla – nanoil.fi

OUAI HEAT PROTECTION SPRAY -LÄMPÖSUOJASUIHKE

Tunnetko OUAI:n tuotteita? Ne ovat huippuluokan tuottei, joten odotin tietysti saavani uskomattomia tuloksia. Enkä joutunut pettymään! Sen lisäksi, että se suojaa loistavasti lämpövaurioilta, se toimii myös hyvänä kiinnityssuihkeena. Se nimitääin piti hiukseni täydellisen näköisinä monta tuntia. Ouai Heat Protection Spray on suunniteltu ohuille, hauraille hiuksille, jotka tarvitsevat vahvan suojan kuumuutta vastaan. Harmi, että se on melko paljon eikä itse tuote kestä kovinkaan pitkään. Ei siis kovin taloudellinen vaihtoehto.

BUMBLE AND BUMBLE HAIRDRESSER’S INVISIBLE OIL -HIUSÖLJY

Onpa pitkä nimi, eikö olekin? ”Näkymätön” öljy suojaa melko tehokkaasti hiuksia varsinkin kesällä. Jos etsit jotain, joka turvaa hiuksesi UV-vaurioilta, Bumble and Bumblen hiusöljy pitää huolen siitä, ettei aurinko vahingoita hiuksiasi. Tämä tuote yhdistää kuusi kevyttä öljyä. Se on ravitsee ja lisää kiiltoa hiuksiin, mutta sitä on käytettävä säästeliäästi, sillä se tekee hiuksista helposti lässähtäneet ja rasvaiset. Se myös maksaa melko paljon, mutta antaa kuitenkin hyvän suojan.

KÉRASTASE GENESIS DÉFENSE THERMIQUE -LÄMPÖSUOJASUIHKE

Genesis Défense Thermique on pikemminkin vahvistava leave-in-hoitoaine kuin tyypillinen lämpösuojasuihke, mutta monet bloggaajat kehuvat sen lämpövaurioita ehkäisevää vaikutusta, joten kokeilin sitä itsekin. Ja tiedätkö mitä? Tämä tuote todella toimii melko hyvin. Se on kevyt eikä rasita hiuksia liikaa, mutta haistoin alkoholin sitä levittäessäni. Genesis Défense Thermique on kyllä riittoisaa, mutta sen hinta on aika kova. Otin sen mukaan hiustenhoitorutiiniini, koska se on suosittu, mutta se ei antanut minulle yhtä hämmästyttävän sileää lopputulosta, kuten Nanoil tai OUAI.

MOROCCANOIL COLOR COMPLETE SPRAY -LÄMPÖSUOJASUIHKE

Kyseessä on hiuksia hoitava suihke, jonka on tarkoitus ravita ja kosteuttaa hiussuortuvia. Minua houkutteli kokeilla sitä, koska se on tehty korostamaan hiusten väriä ja pitämään ne elinvoimaisina. Antaako se kuitenkin lämpösuojaa? Tuotteen tarjoama suoja ei ole kovin tehokas, mutta se suojaa silti jonkin verran kuumuudelta koostumukseen lisättyjen öljyjen ansiosta. Tuote suojaava siis hiuksiasi hieman korkeammilta lämpötiloilta. Se sisältää muun muassa arganöljyä, auringonkukkaöljyä ja risiiniöljyä. Mielestäni ainesosaluettelossa on liikaa kaikkea. Silti suihke saa hiukset näyttämään kauniimmilta.

Suojaatko sinä hiuksesi kuumuutta vastaan? Jos suojaat, mitä lämpösuoja-ainetta käytät? Kerro meille suosikkisi! 🙂

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares