Mitä Kauneusvirheitä Sinun Tulisi Välttää Ihonhoidossa?

Mitä kuuluu, naiset?

Tänään keskitymme kauneussynteihimme. Valitettavasti monet meistä tekevät vielä niitä. Tähän on eri syitä: laiskuus, epätietoisuus, ei ammattituotteita käytössä. Jos olet syyllistynyt näihin kauneusrikoksiin, jatka lukemista! Tulet huomaamaan, miltä oikeanlainen ihonhoito näyttää.

YHDISTELMÄIHO

Sen huolenpito on todella vaativaa. Suurin osa naisista sekoittaa yhdistelmäihon ja normaalin ihon keskenään. He luulevat, että kiiltävä leuka, nenä ja otsa ovat tyypillisiä normaalille iholle. Totuus on, että näissä ihoalueissa on paljon talirauhasia ja ne tuottavat aina talia. Siirrytään yhdistelmäihon hoitoon. On valittava oikeat tuotteet, jotka vähentävät kiiltoa ja kosteuttavat samaan aikaan, hallitsevat talirauhasten toimintaa ja estävät ihon kuivumisen. Älä käytä paksuja koostumuksia tai kuivaavia ainesosia sisältäviä tuotteita. Kevyet geelit tai emulsiot ja tuotteet pH-arvolla 5.5 ovat paras valinta.

HERKKÄ IHO

Jos käytät herkälle iholle tarkoitettuja tuotteita, teet sille paljon harmia. Miksi? Et tarjoa sille sopivia ainesosia. Lisäksi, herkkä ja allergia-alttiit ihotyypit sekoitetaan usein keskenään. Niitä tulisi hoitaa täysin eri tavoilla. Rasvaa vähentäviä, kuivaavia tai vahvoja puhdistavia tuotteita ei tietenkään koskaan saa käyttää. Niiden tulisi rauhoittaa, kosteuttaa ja suojata. Dermokosmetiikka tai hypoallergeeniset tuotteet sopivat todella hyvin.

AKNEALTIS IHO

Ihoa puhdistetaan, kuoritaan ja kuivataan usein liikaa. Jos käyttää tällaisia tuotteita, finneistä ja ihon kiillosta pääsee eroon vain vähäksi aikaa. Seurauksena, iho tuottaa lisää talia. Finnejä ja mustapäitä ilmestyy kasvoille. Sinun tulisi ainoastaan käyttää rauhoittavia, kosteuttavia ja ravitsevia tuotteita. Jos kärsit intensiivisestä aknesta, käy välittömästi ihotautilääkärillä. Älä yritä hoitaa aknea itse, sillä se saattaa aiheuttaa enemmän harmia kuin hyvää.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares