Uusi hoitokeino rypyille! Astaksantiini. Onko se tehokas?

Moi tytöt!

Ikääntyvän ihon hoitoon liittyen kuhistaan nyt paljon. Voiteet, kasvonkohotukset, botoksi, kasvojooga ja monet muut oudot asiat ovat kuuminta hottia kauneusblogeissa. Astaksantiini on yksi niistä. Mitä se on?

Astaksantiini – Nuoruuden Eliksiiri

Se on punainen pigmentti, jota meressä elävät eliöt tuottavat – merilevä, merelliset sienet ja bakteerit. Nämä pienet eliöt kuuluvat lohen ruokavalioon, jonka väri on tunnetusti kevyen oranssi/pinkki. Astaksantiinia voi syödä merenelävien ja kalan tai ravintolisien kautta. Mitä ominaisuuksia siinä on?

Mitkä ovat astaksantiinin hyödyt?

Ajan kuluessa kollageeni vartalossa vähenee. Ihoon ilmestyy ryppyjä ja värjääntymiä, iho muuttuu löysemmäksi ja vähemmän kiinteäksi. Jos astaksantiinia syö säännöllisesti, ihon ikääntymisprosessi ei ole yhtä intensiivinen. Iho saa takaisin kiinteyden, kosteuden ja sileyden. Punainen pigmentti vähentää myös melaniinin määrää (suuri määrä melaniinia on vastuussa ikääntymisestä ja aurinkoläikistä). Astaksantiini lievittää turvonneita silmiä ja tummuutta silmien alla. Tuote myös lievittää tulehduksia, auttaa aknen hoidossa ja hallitsee talirauhasia.

Mitä vitamiineja tulisi ottaa astaksantiinin lisäksi?

A-, C- ja E-vitamiinit parantavat ihon ulkonäköä ja kuntoa. Esimerkiksi A-vitamiini korjaa ihoa, nopeuttaa kuolleiden ihosolujen kuorimista, vaalentaa väriläikkiä ja puhdistaa ihohuokosia. Syö porkkanoita, pinaattia ja paprikoita nauttiaksesi sileästä ja puhtaasta ihosta. C-vitamiini stimuloi kollageenin tuotantoa, tekee rypyistä sileämpiä ja hidastaa ihon ikääntymistä. Sitä löytää herukoista, kaalista, perunoista, sitruunasta ja kukkakaalista. E-vitamiini pitää ihon nuoren näköisenä ja kosteutettuna. Syö aprikooseja, porkkanaa, lehtikaalia ja persiljaa hämmästyttääksesi nuorella ja upealla ulkonäöllä.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares