Tutustu parhaisiin suosittelemiini kasvoseerumeihin punoitusta vastaan!

Hei! Tänään kirjoitan heille, jotka kärsivät katkenneista verisuonista ja erittäin herkästä ihosta. Iho saattaa myös ärtyä erilaisissa sääolosuhteissa. Jos kasvoja haluaa vahvistaa ja rauhoittaa sekä punoituksesta päästä eroon, apuun tarvitaan punoitusta hoitava kasvoseerumi. Nämä tuotteet vaikuttavat syvällä ihon pinnan alla hoitaen tehokkaasti. Tutustu parhaisiin kasvoseerumeihin punoitusta vastaan ja löydä oma suosikkisi!

Pidemmittä puheitta, asiaan. Olen kokeillut kymmeniä seerumeja, sillä olen aina kärsinyt laajentuneista verisuonista ja punoituksesta. Vain muutama niistä ansaitsee huomionne ja rehellisesti vain yksi on ylitse muiden.

Lista parhaista käyttämistäni kasvoseerumeista punoitukseen

Nanoil Anti-Redness Face Serum


Lue lisää: www.nanoil.fi

Ykkönen on suuri yllätys, koska se on sekä edullinen, huippulaadukas että sopivan kokoinen! En koskaan uskonut tuotteen hoitavan punoittavaa ihoani NIIN HYVIN. Nanoil on ainoa seerumi, jota oikeasti rakastan. Seerumi rauhoittaa ihoa välittömästi ja saa kuivasta sekä herkästä ihostani paremman näköisen – ja pehmeämmän sekä sileämmän! Nanoil Anti-Redness Face Serumin koostumus on miellyttävä ja kevyt, ja sen vaikutukset voi huomata iholla heti käytön jälkeen. Tämän lisäksi tuote vahvistaa heikkoja verisuonia sekä palauttaa tasaisen ja terveen ihonsävyn. Seerumissa on neljää tarkasti valittua kasviuutetta, jotka vastaavat punoittavan ihon tarpeita. Lisäpisteitä: seerumi hidastaa ikääntymistä runsaan antioksidanttimäärän ansiosta. Suosittelen Nanoilia lämpimästi! ♥

Medik8 Calmwise Serum

Upeiden vaikutusten ansiosta tuote voi vaikuttaa hintansa arvoiselta. Pullo on kuitenkin niin pieni, että se pääsee loppumaan kesken. Tuote on taatusti kokeilemisen arvoinen (jos hinta ei ole este). Medik8 Calmwise Serumin päivittäisestä käytöstä tuli helposti tapa, koska tuote imeytyy nopeasti ihoon ja siinä on salviauutteen kaltaisia tulehtunutta ihoa rauhoittavia, ärsytystä ehkäiseviä, vastustuskykyä parantavia ja punoitusta sekä katkenneita verisuonia ehkäiseviä ainesosia. Hinta ei tunnukaan niin kalliilta! Medik8 Calmwise Serum sisältää myös uniikkia ainesosaa nimeltä teprenoni, joka vähentää laajentuneiden verisuonien tai aknen aiheuttamaa punoitusta. Moni haluaa kuitenkin varmasti hieman edullisemman vaihtoehdon, sillä tästä pienestä pullosta saa maksaa maltaita.

REN Skincare Evercalm Redness Serum

Tämä seerumi ongelmaiholle sai nopeasti suosiota. Tuote on 30 ml kokoinen maitoinen ja miellyttävä tuote, joka ei tuki ihoa. Seerumi ei ole edullinen (hinta vaihtelee kaupasta toiseen eli alennuksia voi yrittää metsästää). Punoitusta hoitava seerumi rauhoittaa herkkää ja huolenpitoa sekä huomiota vaativaa ihoa. Säännöllisessä käytössä tuote tasoittaa ihonsävyä, suojaa kasvoja ulkoisilta tekijöiltä ja kaunistaa ihoa. REN Skincare Evercalm Redness Serum on tehty punoitusta ja tulehdusta tunnetusti vähentävistä maitoproteiineista sekä syväkosteuttavasta hyaluronihaposta. Lisäksi tuotteessa on leväuutetta, E-vitamiinia sekä antiseptistä rosmariiniuutetta. Tuotteen pullo on kierrätettävissä.

DR.JART+ Cicapair Re.Pair Serum

Toinen kalliimman puoleinen kasvoseerumi punoitusta vastaan. Tässä muutama lohduttava sana – tuotteen saa usein jopa 30 % alennuksella. Seerumia kannattaa kokeilla, jos iho on erityisherkkä ja ärtyy helposti. Tuote on erittäin tehokas ja se vähentää punoitusta sekä ärsytystä erittäin nopeasti. Vaikutukset ovat tuotteen sisältämän tiikeriruohon ansiota. Ainesosa imeytyy syvälle ihoon ja rauhoittaa sekä tukee solujen palautumista (eli nopeuttaa ihon paranemista). Seerumi myös vahvistaa ihon luonnollista suojaa ja ehkäisee ulkoisten tekijöiden negatiiviset vaikutukset. Suojaa vahvistaa herttaköynnösuutteen, siankärsämöuutteen ja lehtivihreän yhdistelmä. Tuote parantaa ihon sävyä ja kutistaa laajentuneita ihohuokosia. Tuotteen väri on epätyypillisen vihertävä mutta koostumus on mukavan kevyt ja juokseva.

Pai Instant Calm Serum

Tiedän, että tämäkin seerumi on aika kallis mutta yritin koota ne tuotteet, jotka oikeasti vaikuttivat ihooni ja PAI on yksi niistä. Paksu ja kermainen koostumus pistää välittömästi silmään. Minusta tuote on kuitenkin kevyt ja mukava käyttää. Olen lukenut arvosteluja, joiden mukaan Pai Instant Calm Serum ei ole hyvä valinta rasvaiselle tai helposti rasvoittuvalle iholle. Oma ihoni on enemmän kuivaan suuntaan ja tuote sopi iholleni hyvin – iho tuntui suojatulta ja rauhalliselta. Pumppuannostelija on hygieeninen mutta pumppaa turhan paljon seerumia.

Tässä kaikki punoitusta hoitavat seerumit, joista pidän ja joita suosittelen. Kertokaa teidän valintanne punoittavan ja herkän ihon hoitoon. Käytättekö kasvoseerumia? Mitä näistä haluaisitte kokeilla?

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli
0 shares