Luotettava arvostelu: Nanobrow Kulmakarvatuote

Mainitsin jo saaneeni Nanobrow -kulmakarvaseerumin syntymäpäivälahjaksi. Lahjan antaja tiesi ongelmistani omien kulmakarvojeni kanssa. Kulmakarvojen paksuus oli tyydyttävä mutta tietyissä kohdissa karvat olivat todella ohuet 😉 Etsin siis lisää tuuheutta ja jotain, joka saisi karvat kasvamaan. Yrityksiini saavuttaa tämä tavoite kuuluu: risiiniöljy – ei vaikutusta, muut luonnolliset öljyt (nokkosöljy ja korteöljy) – ei vaikutusta, luonnollisia kulmavahoja, hoitotuotteita, voita, bloggaajien suosittelemia keratiiniampulleja – ei vaikutusta. Kokeiltuani kaikkia näitä kummallisia keinoja päädyin siihen lopputulokseen, että mikään ei voi korjata kulmakarvojani. Se lopputulos oli kuitenkin väärä! Nanobrow toi uutta toivoa elämääni. Se on ensimmäinen alkukarsinnan päihittänyt seerumi. Nauttikaa arvostelusta!

Nanobrow kulmakarvaseerumi – kuvaus, vaikutukset ja ainesosat

Nanobrow -seerumi on designiltaan upea ja siitä huokuu ammattitaitoisuus. Jokainen yksityiskohta on huolellisesti suunniteltu. Nanobrow on normaalikokoinen (5 ml) ja siinä on pehmeä sienisivellin – sellainen kuin huulikiilloissa.

Tuotetta levitetään kulmakarvoille kerran päivässä. Siveltimen käyttö vaati hieman totuttelua mutta nyt yksi nopea liike kulmakarvojen alkupäästä loppupäähän (ohimoja kohti) riittää.

Valmistaja suosittelee tuotteen käyttöä joka päivä monen viikon ajan. Monet naiset kertovat kulmakarvojensa kasvaneen jo 4 viikossa mutta normaalisti siinä kestää 6 – 8 viikkoa – yhtä kauan kuin kulmakarvojen elinkaari. Kaikki riippuu kulmakarvojen nykyisestä kasvuvaiheesta.

Lyhyt yhteenveto ainesosista – sillä tässä seerumissa on mielestäni yksi markkinoiden parhaista sisällöistä. Siinä on luonnollisia ja laadukkaita kulmakarvoja kaunistavia sekä vahvistavia ainesosia, kuten esimerkiksi proteiineja, sokereita, saponiinia ja isoflavoneja (jotka tukevat kollageeni-, elastiini- ja hyaluronihappotuotantoa) sisältävää soijanalkiouutetta, korvaamattomana hoitoaineena toimivaa vehnänalkiouutetta, rauhoittavaa pantenolia, kosteuttavaa propyleeniglykolia sekä uniikkeja ainesosia (ginsenosideja) ja A-, B1-, B2- ja C-vitamiineja sisältävää ginsengjuuriuutetta. Tämän ansiosta Nanobrow -seerumi on pullollaan kalsiumia, kuparia, fosforia, sinkkiä, kaliumia, rautaa ja magnesiumia. Ihanaa!

Nanobrow – lopputulos kulmakarvoissani

Kulmakarvani ovat aika itsepäiset 😀 en ollut varma, kasvaako ne ollenkaan. Mikään ei ollut ennenkään toiminut. Onneksi Nanobrow sai minut näkemään muutoksia 5 tai 6 viikon jälkeen. Kulmakarvoista tuli tummemmat ja rajasta tuuheampi – näin pienten karvojen vihdoin kasvavan.

8 viikon jälkeen kulmakarvojeni sävy on edelleen kauniin tumma. Lisäksi uusia karvoja kasvaa aiemmin kaljuissa paikoissa (kulmakarvani olivat kauneushoitajien kammo käydessäni kulmavärjäyksessä). Tiukasti istuvien tummien kulmakarvojen lisäksi voin nähdä vaaleita pieniä (täysin uusia :D) karvoja ja toivon niidenkin tummenevan aikanaan. Nanobrowin ansiosta sain paksut, virheettömät ja tuuheat kulmakarvat.

Nanobrow -kulmakarvaseerumi – hinta

Avasin oman Nanobrowin yli kaksi kuukautta sitten ja loppu ei vieläkään häämötä. Tuubin pohjaa ei tarvitse raapia tuotteen keräämiseen 😀 Sama tuubi riittää vielä varmasti jonkin aikaa. Hinta vaikuttaa siis reilulta verrattuna laatuun, tuloksiin ja pitkään käyttöaikaan.

Miksi suosittelen Nanobrowia?

Saattaa vaikuttaa liioittelulta mutta Nanobrow – you’re simply the best, better than all the rest… 🙂

Kuten aiemmin mainitsinkin, mikään muu tuote ei ole onnistunut parantamaan kulmakarvojen kuntoa tai ulkonäköä. Minusta tämä on ainoa toimiva kulmakarvatuote, joten koen tarvetta suositella Nanobrowia jokaiselle ohuista kulmakarvoista kärsivälle. Nanobrow sopii myös heille, jotka tarvitsevat vain hieman kohennusta ja vahvistusta kulmakarvoihinsa.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

19 Comments “Luotettava arvostelu: Nanobrow Kulmakarvatuote”

 1. kortteli-kerttu

  Haluun kiittää sua tästä Nanobrow-arvostelusta <3 Ylipuhuit mut ostamaan tän ja … sun ansiosta mun kulmakarvat on upeemmat kun koskaan! Loistava esimerkki siitä, että sä et koskaan suosittele mitään turhaa ja sun mielipiteisiin voi luottaa. 🙂

  Vastaa
 2. Gigi

  miks niin kallis…? ;(

  Vastaa
  • Olivia

   Minusta nanobrowin kaltaisesta laatutuotteesta voi maksaa hieman ylimääräistä. Panostin itse tähän ja en kadu ollenkaan.

   Vastaa
 3. Mette

  Mulla oli ennen kulmakarvaseerumi mutta se oli aikamoinen pettymys, käytin sitä päivittäin ja mitään muutosta ei näkynyt. Puhut Nanobrowista sellasella vakaumuksella että ehkä se on riskin arvonen 🙂

  Vastaa
 4. Ronja Helsinki

  Rakastan sun arvosteluja! 🙂 P.S. Mulla on myös Nanobrow ja oon tosi tyytyväinen, se oikeesti toimii.

  Vastaa
 5. K

  Hankin myös tällaisen, aloitin käytön ja sitten sinä julkaisit arvostelun. Käynnissä on päivä 6 eli tuloksia ei näy vielä mutta en ole huolestunut, jos sinullakin kesti muutama viikko.

  Vastaa
 6. Eeva M.

  Hankin! Käytin! 10/10!

  Vastaa
 7. Linda

  Näin muutaman hyvän arvostelun Nanobrowista ja ystävänikin käyttää sitä eli ehkä siinä on jotain perää – no, tiedän kohta, koska tilasin sen eilen. En malta odottaa!! ;P

  Vastaa
 8. ketun.häntä

  VAU! Loistavaa – nyt tiiän mitä ostan siskolle synttäriks koska se lähestyy ja se aina valittaa sen rumista kulmakarvoista.

  Vastaa
 9. Camilla V.

  Minullakin on tällainen :):) Aloitin sen käytön jo ennen sinua. Minulla oli harvat kulmakarvat ja mikään kynä ei peittänyt niitä joten hankin Nanobrown. Kokeilin muitakin merkkejä mutta tämä on ehdottomasti paras. Kulmakarvani ovat upean tuuheat, tummat ja kanuiit!

  Vastaa
 10. Kiira25

  Rakastan sun blogia, kaikkisun suositukset on täydellisiä ja en oo koskaan joutunut pettymään. Siks odotan mun Nanobrow-toimitusta jo nyt.

  Vastaa
 11. Sia

  Voiko tätä ostaa jostain kaupasta?

  Vastaa
 12. Olen_Katariina

  Hei! Kiitos julkaisusta, olen etsinyt jotain hyvää tuotetta kulmakarvoilleni jo kauan. Toivottavasti Nanobrow auttaa. Pysy terveenä!

  Vastaa
 13. Naisellinennainen

  Hinta hermostuttaa vähän mut vaikutusten perusteella voisin harkita tämmösen ostamista itelle.

  Vastaa
 14. NeitiNuorekas

  Moikka! Sulla kesti hetken nähä tuloksia, sillä mä näin ne jo silmänräpäyksessä 😉 kaks viikkoa ja kulmakarvat oli ku uudet. Positiivinen yllätys, suosittelen Nanobrowia kaikille!

  Vastaa
 15. Glitteri

  Tällanen pieni lahja olis ihana! Toivottavasti mun mies näkee tän kommentin! 🙂

  Vastaa
 16. Koralli_talo

  Oon sanonu alusta asti, että risiiniöljy ei toimi! Onneksi kulmakarvaseerumit keksittiin.

  Vastaa
 17. Karisma80

  Olen lukenut blogiasi aika usein, koska kaikki suositukset on mahtavia. Minulla on kuoriva kivi, josta puhuit ja nyt Nanobrow on ollut käytössä muutaman viikon, ja se toimii täydellisesti. Olen todella tyytyväinen, tämä on varmasti paras seerumi ikinä!

  Vastaa
 18. RuskeatSilmät

  Samaa mieltä, Nanobrow on paras, supervaikutukset tosi nopeesti, jokasen sentin arvonen.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares