Paras kosmetiikkatuotteeni? Nanoilin arganöljy!

hiusöljy

Sillä on kosteuttava ja ikääntymistä ehkäisevä vaikutus, ja se sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia. Kuulostaa täydelliseltä kosmetiikkatuotteelta, eikö vain? Se on Nanoil Argan Oil, suosikkikauneusöljyni. 🙂

Nanoilin arganöljy on täynnä tärkeimpiä ravintoaineita, joita hiukset ja iho tarvitsee. Sitä uutetaan ainoastaan yhdessä maailman kolkassa: Marokon etelä- ja länsipuolella kasvavien arganpuiden tuoreista pähkinöistä. Koska se on kylmäpuristettu eikä sitä ole puhdistettu, se säilyttää suurimman osan arvokkaista ominaisuuksista.

Nanoil Argan Oil: millaisia vaikutuksia sillä on?

Tämä kultainen öljy koostuu enimmäkseen EFA:ista, välttämättömistä rasvahapoista, enimmäkseen öljy- ja linolihaposta, joilla on hämmästyttäviä ominaisuuksia ja jotka eivät ole komedogeenisiä. Ne luovat ihon pinnalle ohuen kerroksen, joka yhdessä esimerkiksi kasvorasvan kanssa pitää ihon kosteutettuna ja tukee sen luontaista suojamuuria.

Öljyhappo: Ylläpitää ihon kosteustasapainoa, ehkäisee transsepidermistä nestehukkaa, minkä ansiosta iho pysyy kosteutettuna pitkään, sekä korjaa hiuksia palauttamalla niiden kiillon ja kimmoisuuden.

Linolihappo: Ihmisen talin luonnollinen ainesosa, joten se tasapainottaa talirauhasten toimintaa ja jättää ihon kosteutetuksi ja raikkaaksi sekä vähentää komedoneja.

Vaikuttavia aineita ei kuitenkaan ole pelkästään vain kaksi. Nanoil Argan Oil sisältää itse asiassa yli 100 antioksidanttia! Ne ovat sinulle varmasti tuttuja.

E-vitamiini: Tunkeutuu syvälle ihoon, torjuu muun muassa ryppyjä ja silottaa kasvoille syntyneitä juonteita, torjuu vapaiden radikaalien haittavaikutuksia, palauttaa nuorekkaan hehkun ja tasoittaa ihon sävyä.

Karotenoidit: Stimuloivat fibroblasteja, elvyttävät UV-säteiden vaurioittamia kollageeni- ja elastiinikuituja, lisäävät ihon kestävyyttä ja nopeuttavat ihon paranemista sekä takaavat kauniin ja terveen ihon sävyn.

Skvaleeni: Myös talin luonnollinen ainesosa; sillä on antibakteerisia, korjaavia ja ravitsevia vaikutuksia, se toimittaa happea kaikkiin kehon soluihin ja pitää ihon nuorekkaan näköisenä.

Polyfenolit: Vahvistavat ja tiivistävät kapillaareja, stimuloivat verenkiertoa, vaikuttavat ikääntymistä, tulehdusta ja bakteereja ehkäisevästi, toimivat vahvoina antioksidantteina ja ehkäisevät pigmenttiläiskiä ja korjaavat auringon vaurioittamaa ihoa.

Nanoil Argan Oil – vaikutukset

  • se kosteuttaa, elvyttää ja ravitsee
  • hidastaa ihon ikääntymistä
  • se on voimakas antioksidantti, joten se torjuu tehokkaasti muun muassa vapaiden radikaalien haittavaikutuksia
  • vahvistaa hiuksia, kulmakarvoja, ripsiä ja kynsiä
  • parantaa ihon kimmoisuutta ja se myös kiinteyttä ihoa
  • se toimittaa vitamiineja ja kivennäisaineita syvälle kudoksiin
  • rauhoittaa auringon polttamaa sekä ärtynyttä ihoa ja korjaa pieniä viiltohaavoja
  • se on hellävarainen ja turvallinen käyttää myös AD:sta, ekseemasta ja psoriaasista kärsiville iholle
  • auttaa torjumaan selluliittia, arpia ja raskausarpia

Mikä tekee Nanoilin arganöljystä erilaista?

Se on laadukas öljy, joka sopii aivan kaikille iho- ja hiustyypeille. Nanoil Argan Oil on vegaaniystävällinen eikä sitä ole testattu eläinkokeilla. Orgaaninen koostumus on myös saanut sertifikaatin ECOCERTilta. Ei intensiivistä väriä tai hajua. Nanoilin arganöljyssa on tallella kaikki arvokkaat ravintoaineet. Se on myös hypoallergeeninen, ei-komedogeeninen ja 100 % luonnollinen – saat tuotteen ilman parabeeneja, silikoneja ja muita synteettisiä aineita. Se on huippuvalinta ekologisen kauneuden harrastajien, vegaanien, kasvissyöjien ja kaikkien niiden keskuudessa, joilla on tavanomaista ongelmallisempi iho.

Löydät tämän uuden suosikkikosmetiikkasi osoitteesta nanoil.fi/argan-oil. Kerro meille millaisia kokemuksia sinulla on tästä tuotteesta, jätä kommenttisi alle! XOXO

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli
0 shares