Nanoil Anti-Redness Face Serum. Toimiiko se todella? Lue arvioni!

suositeltu couperosa seerumi Nanoil

Hei! Arvioin tänään uuden tuotteen. Se on poikkeuksellinen seerumi ruusufinnialttiille iholle. Tällaiselle herkälle iholle käytetyt tuotteet eivät voi olla sattuman varassa valittuja. Jos teet väärän valinnan, kasvosi kärsivät ja altistat ihosi tulehduksille, punoitukselle, hämähäkkisuonille ja muille epämiellyttäville tuntemuksille. Nanoil Anti-Redness Face Serum on uusi tuote Nanoilin tuoteperheessä. Mitä tämä huippuluokan seerumi tekee? Lue kokemuksistani alta!

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Tuotteen yksityiskohdat

KOOSTUMUS: kevyt, pehmeä, vesipohjainen seerumi

PULLON KOKO: 50 ml (1,69 oz) (lisäpisteet siitä!)

HINTA: sopiva ottaen huomioon tuotteen laadun ja tehokkuuden (lisää tästä alla)

TARKOITETTU: ruusufinnialttiille, herkälle, värittömälle ja erittäin kuivalle iholle

couperosa seerumi Nanoil

Nanoil Anti-Redness Face Serum KÄYTTÖ

Seerumia voidaan käyttää milloin tahansa (sekä aamulla että illalla). Käytän Nanoilia kahdesti päivässä, aina puhtaalle iholle kasvoveden käytön jälkeen. Nanoil Anti-Redness Face Serum on hyvä valinta vuodenajasta riippumatta, sillä se ei sisällä valoherkkiä ainesosia ja sen käyttö on turvallista myös auringossa. Se suojaa ihoa kuumuudelta ja ehkäisee punoitusta. Se toimii hyvänä lisänä kosteuttavalle aurinkovoiteelleni.

Nanoil Anti-Redness Face Serum AINESOSAT

Kasvitieteitä, kasvitieteitä ja jälleen kasvitieteitä! Todellinen apu ruusufinnialttiille iholle. Resepti ei tietenkään ole valikoima satunnaisia ainesosia – tämä seerumi sisältää kasviuutteita, jotka suojaavat ruusufinnialtista ja herkkää ihoa niille tyypillisiltä ongelmilta: punoitukselta, kutinalta, ärsytykseltä, kireydeltä sekä hämähäkkimäisiltä verisuonilta eli ihon pinnassa näkyviltä katkenneilta pintaverisuonilta. Ainesosaluettelosta löydät uutteita lehmuksesta, sypressistä ja hevoskastanjasta – hyödyllisimmistä kasveista punoittavalle iholle.

seerumi couperosa iholle Nanoil

Nanoil Anti-Redness Face Serum VAIKUTUKSET

Rakastan seerumin aikaansaamia vaikutuksia ihollani! Selatessani nettiä löysin seerumista monia positiivisia arvosteluja. Jo yksi käyttökerta riitti rauhoittamaan ”vihaisia” kasvojani, jotka muuttuivat pehmeämmiksi ja tasaisemmiksi. Kasvoni eivät enää tunnu kireiltä tai polttavilta. Koska Nanoil imeytyy vaivattomasti, se toimii hyvin myös meikin alla.

Muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen huomasin hämähäkkisuonten kadonneen kokonaan! Ihoni ei ole enää niin herkkä ja ärtyisä, joten en punastu jatkuvasti. Ihoni ei myöskään näytä enää herkästi punoittavalta. 🙂

suosikki couperosa seerumi Nanoil

MIELIPITEENI NANOILISTA. ONKO SE OSTAMISEN ARVOINEN?

Ehdottomasti. Sen hinta ei ole kohtuuton ja pääset vaivattomasti eroon ihosi ongelmista. Mielestäni seerumilla on vain etuja: pullon koko, koostumus, vaikutukset… Se on yksi parhaista punoitusta ehkäisevistä kasvoseerumeista, joita olen tähän mennessä testannut.

Koska tiedät, että minä rakastan tätä tuotetta ja suosittelen sitä lämpimästi, luultavasti ihmettelet MISTÄ TÄTÄ SEERUMIA VOI OSTAA. Ihannetapauksessa suoraan valmistajalta. Käy sivustolla www.nanoil.fi ja nauti shoppailusta, sillä Nanoil tarjoaa myös muita upeita kosmetiikkatuotteita. Katso itse!

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares