Ensiluokkaiset hiusnaamiot – 6 tutustumisen arvoista tuotetta!

Naiset!

Kuka pitää hiuksistanne huolta, jos ette te itse?

EI KUKAAN ja siksi ohjat on otettava omiin käsiin.

Mutta… jotta se sujuisi niin mutkattomasti kuin mahdollista, tarvitsemme apua ja tukea – eli kauneustuotteen, joka vahvistaa, kosteuttaa, ravitsee ja suojaa hiuksia.

Omasta kokemuksesta voin kertoa, että hyvää hiusnaamiota parempaa vaihtoehtoa tähän tehtävään ei ole.

Miksei hoitoaine, kasviöljy tai joku muu hieno kauneustuote?

Hiusnaamio on ainoa tuote (hiustuotteista siis), joka vaikuttaa näin tehokkaasti. Ominaista hiusnaamiolle on se, että se ei toimi vain hiusten pinnalla, vaan imeytyy syvälle hiukseen ja tuo täten paljon parempia tuloksia kuin tavalliset hiustenhoitotuotteet.

Suosittelen kokeilemaan yhtä kuudesta valitsemastani hiusnaamiosta ja tutustumaan itse tuotteen loistaviin vaikutuksiin.

Jatka lukemista ja olkoon terveet ja tuuheat hiukset saavutettavissasi!

6 ENSILUOKKAISTA HIUSNAAMIOTA

Nanoil Keratin Hair Mask

1. Nanoil Keratin Hair Mask

Parhaimmiston paras – selkeä numero ykkönen kaikista koskaan kokeilemistani hiusnaamioista.

Keratiinihiusnaamio tarjoaa valtavasti tukea vaurioituneiden hiusten päivittäisessä hoidossa. Tuote ehkäisee haurautta, kuivuutta ja elottomuutta. Lisäksi se tekee ihmeitä kaksihaaraisille ja pörröisille hiuksille.

Nanoil Keratin Hair Mask kaunistaa hiuksia jo ensimmäisellä käyttökerralla ja siksi rakastan tätä tuotetta. Hiuksista tulee sileät, kiiltävät ja helpot harjata.

Kaikki vaikutukset ovat hydrolysoidun keratiinin ja pantenolin sekä B5-provitamiinin ansiota.

Nanoil Keratin Hair Mask on kevyt, levittyy tasaisesti hiuksiin ja huuhtoutuu hiuksista täysin, eli hiusten latistumista ei tarvitse pelätä.

tuotteen verkkosivu – www.nanoil.fi

2. Moroccanoil Restorative Hair Mask

Kaikki ovat varmasti kuulleet suositusta Moroccanoilista brändinä – mutta heidän palauttavan hiusnaamion valitseminen ei myöskään ole hullumpi idea. Tuote ansaitsee paikan kuuden parhaan hiusnaamion joukossa.

Syvästi elvyttävä hiustuote sisältää arganöljyä (tyypillistä Moroccanoilin tuotteille) ja proteiineja, jotka ovat tärkeitä hiusten terveyden ja vahvuuden kannalta. Naamiossa on myös pequi-öljyä ja sheavoita.

Moroccanoil Restorative Hair Maskia on käytettävä säännöllisesti – silloin tuote elvyttää ja vahvistaa heikkoja hiuksia, tekee hiuksista joustavammat, sileämmät sekä kiiltävämmät.

Ainoa mainittava huono puoli on korkea hinta…

3. Kérastase Résistance Masque Thérapiste

Mikä brändi tunnetaan laadukkaiden hiustuotteiden valikoiman lanseerauksesta ja tarjoamisesta?

Olette varmaan samaa mieltä siitä, että Kérastasen tuotteita löytyy monista kampaamoista ja se on hyvä merkki. Pidän Résistance -sarjan elvyttävistä hiusnaamioista (vihreä purkki) – hiuksistani tulee erittäin sileät ja kiiltävät.

Käytin naamiota hiuspesun jälkeen, koska se auttoi välttämään takkuja. Koostumus muistuttaa kevyttä voidetta, eli käyttökään ei tuota vaikeuksia.

Kérastase Résistance Masque Thérapiste koostuu kasviuutteista, glykopeptideistä, aminohapoista ja vehnäproteiineista, joka on sekoitus syvästi elvyttäviä ja paikkaavia ainesosia. Naamio on erittäin tehokas mutta se muistuttaa hitaasti laukeavaa pommia. Haha, oli ehkä vähän outo vertauskuva mutta pointti on se, että hiuksissa alkaa näkyä muutoksia vasta kahden viikon jälkeen.

Suosittelen siis hiusnaamiota kaikille kärsivällisille ihmisille.

4. Kevin Murphy Hydrate Me Masque

Tämän tuotteen ohi ei voi kävellä huomaamatta sitä – minusta hiusnaamion pakkaus on kiinnostavin kaikista listan tuotteista. Violetti kulmikas pullo pumpulla – ulkonäkö on yksi ominaisuus, joka tekee Kevin Murphy Hydrate Me Masque -naamiosta niin suositun.

Mitä upeasti suunnitellun pullon sisältä löytyy? Paljon erilaisia ainesosia!

Ruusunmarjaöljy ja C-vitamiini tekevät hiuksista kiiltävämmät ja joustavammat. Iltahelokkiöljy kosteuttaa ja pehmentää hiuksia. Sheavoi hoitaa haurautta ja kaksihaaraisia. Bergamottiöljyssä on antioksidanttisia ominaisuuksia, leväuute kosteuttaa ja tasapainottaa päänahkaa. Kuten voi huomata, jokaisella ainesosalla on tärkeä tehtävä.

Kaiken tämän voi tuntea heti, kun Kevin Murphy Hydrate Me Masqueta levittää hiuksiin.

Suosittelen tätä tuotetta lämpimästi kaikille kuivilla, karheilla ja heikoilla hiuksilla.

5. Keune Care Keratin Smooth Mask

Esittelen toisen keratiinihiusnaamion – joka omasta mielestäni on tutustumisen arvoinen.

Keune on (ellen väärin muista) hollantilainen brändi upeilla hiustenhoitotuotteilla. Merkki tunnetaan pääasiassa sen hiusväreistä.

Keune Care Keratin Smooth Mask vaikuttaa yllättäen aika tavalliselta hiustenhoitotuotteelta. Tuote kosteuttaa ja silottaa hiuksia sekä ehkäisee pörröisyyttä – mutta juuri sitä etsinkin käyttäessäni tuotetta. Villien hiusten kesyttäminen oli vaikeaa.

Vaikutukset ovat keratiinin, B5-provitamiinin ja sheavoin kaltaisten ainesosien ansiota. Naamiossa on myös niin sanottua Quat-yhdistelmää, jonka tehtävä on vahvistaa hiuksia sisältäpäin.

Käyttö on kaukana vaikeasta. Keune Care Keratin Smooth Maskia levitetään hiuksiin hiuspesun jälkeen kahdeksi minuutiksi, jonka jälkeen se huuhdellaan pois.

6. Alterna Caviar Replenishing Moisture Masque

Sain ilokseni kokeilla Alterna Caviar Replenishing Moisture Masque -naamiota jonkin aikaa sitten. Vaikka siitä on jo hetki, muistan olleeni positiivisesti yllättynyt sen vaikutuksista hiuksissani.

Onneksi tuote sai aikaan luvattuja tuloksia, sillä käytin viimeiset rahani siihen!

Naamio on inhottavan kallis ja siitä ei pääse mihinkään. Toinen fakta on se, että tuotteen koko on todella pieni.

Mikäli hinta ei pelota, suosittelen tätä hiusnaamiota täysin! Se on yksi harvoista kaviaariuutetta sisältävistä tuotteista ja siinä on hiuksia nuorentavia, ennenaikaista ikääntymistä ehkäiseviä sekä kosteuttavia ominaisuuksia. Naamiossa on luonnollisesti myös muita ainesosia, kuten yhtä hiusvärin haalistumista ehkäisevää.

Minusta Alterna Caviar hiusnaamio on ylellinen hiustenhoitotuote heille, jotka tarvitsevat jotain enemmän.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli
0 shares