Keratiinikorjaus! Nanoil Keratin Hair Mask-arvostelu

Moi!

Tiedän, että teitä kiinnostaa viimeisimmät uutiset kauneustuotteiden saralta. Kiinnostus vielä kasvaa näiden uusien hiuksia hoitavien tuotteiden takia, eli tässä teille hiustuotearvostelu! Keratiinihiushoito hiusnaamion muodossa Nanoililta on aika kovaa kamaa. Salonkilaatuiset tulokset voi nyt saada aikaiseksi kotona. Hiusnaamio on tosi helppokäyttöinen eikä sen käyttöohjeet ole monimutkaiset. Mutta mitkä ovat keratiinihiushoidon hyödyt? Minäpä kerron ihan pian.

Kuinka keratiini hoitaa hiuksiasi? Miksi se on niin tärkeä tuote?

Keratiini on ihana nimi… Kun olin lapsi ja äitini jutteli ystäviensä kanssa keratiinista, kuvittelin heidän puhuvan jostain ystävästään; kauniista ja mukavasta tytöstä, jolla oli upeat hiukset ja pitsimekko. Keratiini, Jasmiini, Adalmiina… näin se minun mielikuvituksessani meni. Nyt toki tiedän, että keratiini ei ole muuta kuin… hiuksiamme! Tämä on toki aika raju yksinkertaistus, mutta 80% hiuksistamme koostuu proteiinista. Jos hiuksissa ei ole tarpeeksi keratiinia, niiden ulkonäkö muuttuu. Eikä muutos tietenkään ole hyvä.

Jos hiuksistasi uupuu keratiinia, ne:

 • heikentyvät
 • kuivuvat
 • vaurioituvat
 • katkeilevat
 • ovat litteät
 • näyttävät rumilta

Keratiinin avulla:

 • hiusvauriot korjaantuvat
 • hiuksen pinnalla olevat mikrovauriot korjaantuvat
 • kohennat hiusten ulkonäköä
 • hiuksista tulee vahvemmat
 • hiuksista tulee kiiltävämmät
 • hiuksista tulee tuuheammat
 • suojaat hiuksia

Aika vaikuttavaa, eikö?

Eläköön keratiini!

Oikein käytettynä keratiini parataa hiusten terveyttä olennaisesti. Hah, voisin kyllä oikeastaan puhua hiusten täydellisestä muodonmuutoksesta! Mikään muu tuote ei pysty samaan mitä keratiini tekee hiuksillemme. Rehellisesti puhuttuna minulta kesti kuukausia löytää laadukas keratiinihiusnaamio. En ole ampullien fani tai pitkän vaikutusajan tarvitsevien hiusnaamioidenkaan… En vaan voi sietää sitä pyyhe päässä istuskelua… suosin ehdottomasti kätevämpiä hiushoitoja, jotka eivät vaadi outoja rituaaleja toimiakseen. Siksipä olenkin ollut tyytyväinen Nanoilin keratiinihiusnaamioon. Käyttöohjeet ovat selkeät: levitä kosteisiin hiuksiin ja huuhtele 10 minuutin kuluttua. Siinä se! Tykkään!

Nanoilin Keratin Hair Maskin vaikutukset hiuksiin

Käytä Nanoilin Keratin Hair Maskia kerran ja voit jo huomata muutoksen. Ehkä on hyvä, jos käyn nopeasti läpi millaiset hiukseni olivat ennen Nanoilin keratiinihiusnaamion käyttöä. Ne olivat surkeat – mikään muu adjektiivi ei oikein kuvaa niiden tilaa paremmin. Hiukseni olivat kuivat, vaikeastimuotoiltavat ja elottomat. Vaurioituneet ja kiillottomat. Ja ai niin, ne myös katkeilivat helposti. Mutta syy oli minun, sillä olen värjäillyt hiuksiani paljon ja vaalentanutkin usein. Ja kotona tietty, ilman ammattilaisten apua.

Okei, nyt takaisin Nanoilin Keratin Hair Maskiin. Käytettyäni sitä ensimmäistä kertaa, huomasin kolme asiaa:

 • Hiuksista tuli sileät ja kiiltävät
 • Niistä tuli helpostimuotoiltavat
 • Hiussuortuvat vaikuttivat kosteutetuilta

Olin niin innoissani tuloksista, että päätin tehdä uuden hiushoidon Nanoilin Keratin Hair Maskilla jo kolmen päivän päästä, jotta hiukseni tulisivat vielä terveemmiksi. Päätös oli hyvä, sillä muutaman hoitokerran jälkeen (noin 3-4 päivän välein), hiukseni olivat kuin uudet. Ne näyttävät ja tuntuvat sileämmiltä. Ne eivät myöskään enää katkeile tai tunnu karheilta. En olsii uskonut, että saisin tällaisia tuloksia aikaan kotona. Mutta niin vain kävi! 🙂

Suosittelen tätä hiusnaamiota koko sydämestäni kaikille. Vaikka hiuksesi olisivat perusterveet, ei keratiininaamion käytöstä ole haittaa. Käväise siis osoitteessa www.nanoil.fi ja klikkaa Nanoil Keratin Hair Mask ostoskoriisi. Sanon tämän täysin rehellisesti, et tule pettymään! Muista kertoa millaisia tuloksia sait Nanoilin Keratin Hair Maskilla – kommenttikenttä löytyy alempaa 😉 Kiitokset!

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares