Uutuus kauneusmarkkinoilla – Nanolash Lift Kit. Mitä mieltä olen tästä ripsien laminointisetistä?

nanolash lash lift kit

Arvon leidit! On todellinen vallankumouksen aika, mitä tulee ripsien muotoiluun kotona!

Tänään haluan kertoa teille uutuudesta, joka voi muuttaa katseesi. Kyseessä on nimittäin Nanolash Lash Lift Kit, jolla voit laminoida ja kohottaa ripset itse kotona. Tunnet jo varmaan tämän tuotemerkin hyvin. Olen kirjoittanut sen premium-tuotteista ripsien muotoiluun ja hoitoon liittyen monen monta kertaa. Brändin hiljattain lanseerama ripsien laminointisetti kiinnitti huomioni. Oletko utelias kuulemaan, mitä mieltä olen siitä?

Miksi päätin kokeilla kotona tehtävää ripsien laminointia?

En salaa sitä, että ripsien laminointi ei ole minulle vierasta. Kun olin monta vuotta pitänyt ripsienpidennyksiä, ripseni eivät enää olleet kovinkaan vaikuttavat. Pikemminkin ne olivat heikot, ohuet ja hauraat. Käytin paljon ripsiväriä, jotka eivät kuitenkaan antaneet odotettua tulosta…..

Laminoin ripseni monta kertaa kauneushoitolassa. Olin aina tyytyväinen tähän hoitoon, ja sen avulla sain rakennettua ripseni uudelleen. Valitettavasti laskettuani kulut aloin harkita muita vaihtoehtoja.

Heti kun Nanolash Lash Lift Kit ilmestyi kauneusalan markkinoille, päätin, että minun oli pakko kokeilla sitä. Minulle ripsien laminointi kotona tarkoittaa valtavaa ajan ja rahan säästöä. Oletko utelias, mitä voin kertoa sinulle tästä tuotteesta? Lue eteenpäin!

nanolash ripsien kohotussarja

Nanolash Lift Kit – mitä pakkaus sisältää?

Aloitan ihan alusta. Ripsien laminoinnin on tarkoitus pidentää, paksuntaa ja taivuttaa ripsiä rasittamatta niitä liikaa. Nanolash Lift Kit tarjoaa juuri tämän. Kun avasin tyylikkään laatikon, löysin sen sisältä muun muassa:

  • Lift-tuote – Step 1 – laminoi ripset;
  • Fix-tuote – Step 2 – toinen levitettävä;
  • Keratin Booster – Step 3 – levitetään aivan lopuksi;
  • Silikonimuottien – asetetaan yläluomelle, saat 3 paria 3 eri kokoa;
  • Lift Lash Glue – muottien kiinnittämiseen;
  • Muut tarvikkeet ja applikaattorit.

Täytyy myöntää, että kiinnitin heti huomiota kaikkien tuotteiden koostumuksiin ja kokoihin. Pakkaus sisältää 10 annospussia kutakin tuotetta, joiden avulla voit tehdä jopa 10 kotona tehtävää ripsien laminointia. Jokainen annospussi sisältää 0,5 millilitraa tuotetta lukuun ottamatta liimaa, sillä sitä pakkauksen mukana tulee 5 millilitraa. En siis epäillyt, etteikö pakkaus kestäisi pitkään.

Mitä tulee tuotteiden koostumuksiin… ne ovat ovat turvallisia ja hoitavia. Abessiniaöljy, avokadoöljy ja viinirypäleensiemenöljy tarjoavat todellisen vitamiini- ja ravinnepommin ripsien hoitoon.

Onko kotona tehtävä ripsien laminointi Nanolashilla helppoa ja hauskaa?

Miltä kuulostaa ripsien laminointi kotona? Kyllä, se kuulosti minustakin aika oudolta. Opin kuitenkin nopeasti, että Nanolashin laminointisetin avulla koko hoito on kuin lastenleikkiä. Ensin puhdistin vain ripseni ja käytin mukana tulevia lappuja erottaakseni alemmat ripset ylemmistä. Sitten valitsin M-kokoiset muotit ja asetin ne yläluomelleni. Aloitin toisesta silmästä ja noudatin valmistajan ohjeita:

  • Levitin ensin Step 1 – Lift -tuotteen, odotin noin 10 minuuttia ja poistin tuotteen sen jälkeen kuivalla applikaattorilla;
  • Levitin seuraavaksi Step 2- Fix -tuotteen, odotin saman ajan kuin aiemminkin ja poistin tuotteen tällä kertaa märällä applikaattorilla;
  • Viimeistelin koko hoidon Keratin Booster – Step 3 -tuotteella ja odotin jälleen 10 minuuttia, jonka jälkeen poistin tuotteen ripsistäni.

Aivan lopuksi poistin silikoniset muoti. Entäpä lopputulos? Ne ylittivät odotukseni. Ripsistä tuli pehmeät, terhakat, pitkät ja kauniisti kaartuvat. Toisin sanoen, Nanolashin ansiosta ripsien laminointi kotona on todellakin mahdollista! Mikä parasta, vaikutus kesti omalla kohdallani hieman yli 8 viikkoa.

ripsien laminointi

Suosittelisinko Nanolash Lift Kitiä?

Voin suositella Nanolash Lift Kitiä koko sydämestäni. Hyvät lukijat, ripseni näyttivät juuri sellaisilta kuin olen aina halunnut niiden olevan. En voi myöskään sivuuttaa sitä tosiasiaa, että tuote elvytti ja uudisti niitä poikkeuksellisesti.

Minun puolestani Nanolash Lift Kit on paras tapa kohottaa ripsiäsi tuhlaamatta rahaa ja aikaa. Sanomattakin on selvää, että olen jättänyt lopullisesti ripsientaivuttimen kaapin nurkkaan!

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli
0 shares