Hius-suosikkini: Nanoil Keratin Conditioner

Keratin Hair Conditioner Nanoil

Moimoi vaan!

Aion kertoa teille uudesta suosikistani nimeltä Nanoil Keratin Hair Conditioner. Tämä on todella mahtava tuote, johon pääsin tutustumaan muutama viikko sitten.

En ensin halunnut kokeilla sitä. En oikein uskonut, että hoitoaine voi mitenkään paikata vaurioituneet hiukset. Olin kuitenkin väärässä… jatkakaa lukemista ja saatte kuulla kaikki yksityiskohdat seikkailustani Nanoilin kanssa!

Nanoil Dual-Phase Hair Conditionerit

Nanoil on varmaan tuttu nimi teille, sillä olen jo julkaissut arvosteluja brändin eri hiustyypeille suunnatuista hiusöljyistä. He ovat äskettäin laajentaneet valikoimaansa kaksifaasisilla hoitoaineilla keratiinilla, silkillä, merilevällä ja arganöljyllä.

Pääainesosien valinta ei ole järin innovatiivinen, mutta Nanoil Conditionerien tehokkuus ja toimivuus herättivät huomioni. Mustan ja kullan värinen pullo näyttää erityisen hyvältä ja itse tuote on kevyt ja siinä on kätevä suihketta levittävä suutin. Minusta tuote on sekä hienostunut että käytännöllinen, koska se näyttää hyvältä ja vaikutukset hiuksissa ovat loistavat. Todella hyvä hinta-laatusuhde.

Nanoil Keratin Hair Conditioner

Nanoil Keratin Conditioner – mitä pitää tietää?

Halusin kokeilla keratiinia sisältävää hoitoainetta, koska en olut koskaan omistanut sellaista ja minua kiinnosti kokeilla sitä. Hiuksissani oli muutenkin vähäistä vauriota ja haurastumista. Nyt kerron lisää Nanoil Keratin Hair Conditionerista. Mietitte varmaan mistä se koostuu, miten se toimii ja miten sitä käytetään.

[AINESOSAT]

Kuten nimi jo kertookin, Nanoil Conditioner sisältää keratiinia. Tämä proteiini on tuotteen pääainesosa ja se saa tämän yksinkertaisen hoitoaineen paikkaamaan hiuksia. Keratiini toimii yhdessä muiden ainesosien kanssa, etenkin kasviproteiinien, risiiniöljyn ja pantenolin. B5-provitamiini (pantenoli) hoitaa hiuksia ja pitää ne kosteutettuna, kun taas risiiniöljy – suosittu hiuskasvutuote – vahvistaa sekä palauttaa päänahan tasapainon.

[KOOSTUMUS]

Tästä mainitsinkin jo mutta kerron vielä uudestaan, Nanoil Keratin Hair Conditioner on kevyt suihkemainen tuote. Kaksifaasinen koostumus kaunistaa hiuksia tehokkaasti hiusten pesemisen jälkeen. Hoitoaine ei latista hiuksia ja se jätetään hiuksiin. Tämäkin on mielestäni plussaa, sillä monet naiset eivät jaksa huuhdella hoitoainetta hiuksistaan ja jättävät ne sen takia kokonaan pois.

[VAIKUTUKSET]

Tässä julkaisun pääpointti, eikö? Nanoil Keratin Hair Conditionerin vaikutukset. Ainesosista voi päätellä, että kyseessä on intensiivisesti paikkaava tuote: se auttaa korjaamaan vaurioita sekä ehkäisee katkeamista ja kaksihaaraisia. Samalla se tekee juuri sen, mitä hyvän hoitoaineen kuuluukin: helpottaa harjaamista, vähentää pörröisyyttä ja sähköisyyttä sekä silottaa hiuksia.

Mikäli hiukset ovat jatkuva ongelma – kurittomuus, takkuja, huonokuntoisuus, vauriot, kaksihaaraiset – tämä keratiinihoitoaine voi auttaa elvyttämään hiuksia sekä tekee niistä jälleen terveet ja kauniit.

hiusten hoitoaine keratiinilla Nanoil

[KÄYTTÖ]

Vaativatko nämä uskomattomat vaikutukset paljon aikaa ja vaivaa? Ei ollenkaan! Nanoil Keratin Hair Conditioner ei vaadi juuri mitään. Hiukset pestään shampoolla, pyyhekuivataan hellävaraisesti ja niihin suihkutetaan hoitoainetta. Hoitoainetta ei huuhdella pois. Keratiinia sisältävä suihke kietoutuu hiusten ympärille ja pitää ne vahvoina sekä häikäisevinä.

OMA SANKARINI <3

Jos haluatte tutustua tähän keratiinihoitoaineeseen paremmin ja mietitte, jos se on hintansa arvoinen, käykää virallisella verkkosivulla ja tilatkaa oma keratiinihoitopakkaus Nanoililta.

Lue lisää: www.nanoil.fi

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli
0 shares