Onko sinulla katkenneita hiussuonia kasvoissa? Anna minun auttaa! [ANTI-REDNESS FACE SERUM RANKING-LISTA]

Tiesitkö, että couperosaiho vaatii erityistä huolenpitoa? En tiennyt minäkään ennen. Ajattelin, että minulla on hämähäkkisuonet kasvoissa ja sillä selvä, koska asialle voi tehdä mitään. Hölynpölyä!

Vain yksi ihonhoitotuote riittää, jotta couperosaihosta tulee kaunis, kirkas ja tasaisen sävyinen, ja jota siinä ei ole jälkeäkään punoituksesta ja ärsytyksestä. Oikeanlainen ihonhoito – kuten käy ilmi – on ainoa avain menestykseen, kun on kyse on kauniin ihon tavoittelemisesta.

Niiden, joilla on couperosaiho, tulisi keskittyä antamaan helpotusta stressaantuneelle iholle ja hoitaa sitä aineilla, jotka poistavat punoitusta ja edistävät tasaista ihonväriä. Siksi kannattaa valita sellaisia tuotteita, jotka todistetusti vahvistavat ja parantavat verisuonten kimmoisuutta, koska vain näin voidaan minimoida hämähäkkisuonten riski. Ravitsemus, kosteutus ja kirkastaminen – nämä ovat muita avainsanoja, jotka tulisi synnyttää mielessä ihonhoitotuotteita etsiessä.

Suosittelemani kasvoseerumit couperosaiholle

Hoitotuote, jota suosittelen kasvojen punoituksen hoitoon on kasvoseerumi. Tietääkseni voiteet sattuvat olemaan liian raskaita, ja niitä täytyy levittää paikallisesti. Seerumia sen sijaan voi levittää koko kasvoille, koska se on kevyttä ja imeytyy ihoon välittömästi tehden työtä sisältäpäin.

Jotta voisit valita oikean tuotteen, esittelen kokeilemani kasvoseerumit couperosaiholle. Jos kokeilet joitakin niistä, voit olla varma, että hämähäkkisuonet eivät enää näy kasvoillasi.

1. Nanoil Anti-Redness Face Serum -kasvoseerumi

SEERUMI COUPEROSA-IHOLLE nanoil

Minun suosikkini! <3 Tämä seerumi couperosaiholle toimii parhaiten ja tuottaa nopeimmat tulokset, ja tämä on super tärkeää kun iho pistelee ja punoittaa. Tunnet helpotusta pian seerumin laittamisen jälkeen. Seerumi sisältää neljää kasviuutetta: tattaria, sypressiä, lehmusta ja punarnava-uutetta. Tähän ainesosien yhdistelmään ihoni tarttui heti. Vain pari viikkoa ja ihoni onnistui unohtamaan punoituksen, rikkinäiset hiussuonet ja muut ongelmat. Tämä seerumi on uskomaton, kun kyse on couperosaihon ongelmien poistamisesta ja kaiken lisäksi se myös kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Mitä muuta voisit haluta? Ah, reilu hinta! Kerrottakoon, että hinta on ihan ok.

lisätietoa: nanoil.fi

2. Medik8 Calmwise -seerumi

Pidän myös Medik8:n rauhoittavasta seerumista. Siitä ei tarvitse maksaa hirveästi, ja se on yllättävän tehokas vaativan ihon hoidossa. Jos luin INCI:n oikein, Calmwise Serumissa on vain yksi kasviperäinen ainesosa (salviauute), joka on sekoitettu jojobaöljyyn ja salaperäisesti nimettyyn aineeseen nimeltä teprenone. Koska tämä tuote antaa minulle luvatut tulokset, en viitsinyt tarkistaa, mikä tämä aine on. Minusta se on miellyttävän viilentävä ja ravitseva kasvoseerumi, joka toimii myös herkälle iholle. Annan Medik8:lle ison plussan lyhyestä ainesosaluettelosta ja kevyestä koostumuksesta.

3. PCA Skin Anti-Redness Serum -kasvoseerumi 

Jos en erehdy, tämä on kallein testaamani seerumi couperosasta kärsivälle iholle. Se osoittautui joka pennin arvoiseksi, koska se toimi ihollani todella hyvin. Sen ainesosaluettelo sisältää merileväuutteita, kaprisuutetta, tulehdusta ehkäisevää bisabololia sekä muutamia muita ainesosia, jotka yhdessä vähentävät hämähäkkisuonten ja punoituksen esiintymistä, rauhoittavat ärtynyttä ihoa, sekä ravitsevat ja antavat suojaa. Vaikka se antoi minulle kaiken mitä mainokset lupasivat, mielestäni hinnan pitäisi olla alhaisempi. En ole sen takia ostanut PCA Skinin kasvoseerumia uudelleen.

4. Dermalogica Ultra Calming Redness Relief Essence -kasvoseerumi

Jos olet enemmän kiinnostunut kosmetiikasta, jota saa vain apteekeista, suosittelen Dermalogican kasvoseerumia. Kyseessä on kevyt koostumus, joka kuuluu UltraCalming-sarjaan. Se auttaa vähentämään punoitusta ja hoitaa ylireagoivan ihon ongelmia. Pidän Redness Relief Essence -seerumista, koska se tuottaa nopeita vaikutuksia ja parantaa ihon ulkonäköä näkyvästi. Tämä vaikutus johtuu ainesosista, kuten lakritsiuutteesta, propaanidiolista, E-vitamiinista ja kaurauutteesta. Olen lähes 100 % varma, että et tule pettymään, jos valitset tämän tuotteen.

5. REN Evercalm Anti-Redness -kasvoseerumi

Tämä on melko suosittu seerumi katkenneille hiussuonille. REN Evercalm Anti-Redness Serum sisältää ainesosia, jotka ovat vähentävät punoitysta, rauhoittavat ärsytystä ja hoitavat yliherkkää ihoa – kuten huomaat, se tekee kaiken sen, mitä hyvän couperosaihon seerumin pitäisikin tehdä. Täytyy myös lisätä, että tällä tuotteella on antioksidanttisia ja ikääntymistä ehkäiseviä vaikutuksia, mikä tarkoittaa, että se sopii täydellisesti kypsälle iholle, joka on altis ärsytykselle. Yleisesti ottaen se hoitaa periaatteessa kaikenlaista ärsytystä. Parhaiden vaikutusten saavuttamiseksi sinun on muistettava käyttää tätä seerumia vähintään kaksi kertaa päivässä.

6. Dior Capture Youth Redness Soother -kasvoseerumi

Ja jos olet huipputuotteiden ystävä – koska pidät luksuksen tunteesta ihollasi – suosittelen Dior Capture Youthin rauhoittavaa kasvoseerumia. Sain jokin aika sitten näytteen tästä tuotteesta ja kokeilisin kyllä normaalikokoistakin tuotetta, jos se ei olisi niin kallis. Pidän siitä, että se sisältää iirisuutetta (antioksidantti) ja ihoa vahvistavaa peptidiseosta. Mielenkiintoista on, että Dior Capture Youth Redness Soother on vihreää ja siksi se naamioi kasvojen punoitukset hetkessä – tämä on luultavasti se ominaisuus, josta pidän tässä tuotteessa eniten.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli
0 shares