Laminointi askel askeleelta! Testasin Nanobrow Lamination Kitiä

Käytännöllistä kohotusta ja laminointia yhdessä setissä

Hei! <3
Kun löysin sattumalta sosiaalisesta mediasta videoita kotona tehtävistä kulmakarvojen laminoinneista Nanobrow Lamination Kitillä, halusin heti kokeilla sitä itsekin! Pääsin testaamaan tätä ihmeellistä tuotetta, joten jos olet kiinnostunut laminoimaan kulmasi kotona ja olet utelias kuulemaan vaikutuksista, kannustan sinua jatkamaan lukemista.

Kulmien laminointi – tie täydellisesti huoliteltuihin kulmiin

Käytännöllisesti katsoen kaikkialla, jokaiselta kauneussivustolta voit lukea, että kulmakarvat ovat kasvojemme tärkein piirre, ja voivat tehdä koko ilmeestäsi harmonisemman. Ne ovat vähän kuin käyntikorttisi ja kertoa sinusta paljon. Millaiset kulmakarvat ovat nykyään muodikkaimmat? Tietenkin hoidetut – elinvoimaiset ja täydellisen muotoiset. Jos sinulla on melko paksut ja kauniisti muotoillut kulmakarvat, olet todella onnekas, sillä useimmat naiset eivät valitettavasti erilaisista kauneushoidoista huolimatta voi ylpeillä näin ihanilla kulmilla. Useimmat naiset kamppailevat kulmakarvojensa kanssa päivittäin. Siksi kulmakarvojen laminointi voi todella olla pelastaa arkesi, sillä tällainen käsittely, joka voi tuoda esiin kulmakarvojesi maksimaalisen potentiaalin, on juuri se, mitä tarvitset. Laminointi antaa kulmakarvoillesi ihanan, uuden muodon, huolittelee ne ja kiinnittää ne haluttuun muotoon moneksi viikoksi. Jos et ole vielä tehnyt kulmien laminointia kotona, sinun kannattaa kokeilla sitä, varsinkin kun  markkinoille on hiljattain ilmestynyt erinomainen kulmien laminointisetti – Nanobrow Lamination Kit.

Kulmien laminointi kotona vai kauneushoitolassa? Kumpi on parempi vaihtoehto?

Ymmärrän toki, että kulmakarvojen laminointia tehdään monissa kauneushoitoloissa vielä tänäkin päivänä, mutta sen hinta on paljon korkeampi kuin kokonaisen setin hinta, ja yks setti riittää noin 10 hoitoon! Siksi Nanobrow Lamination Kitin käyttäminen voi säästää paljon rahaa. Jotkut naiset sosiaalisessa mediassa väittävät, että tämä kulmien laminointisetti kestää jopa yli vuoden! Ajattele, miten valtavaa säästöä tämä tarkoittaa!

Nanobrow Lamination Kit kotikäytössä – edut

Mielestäni on helpoin ja paras ratkaisu, jos yksinkertaisesti vain luettelen tämän kulmien laminointisetin edut. Miksi valitsin juuri tämän setin ja mikä tekee siitä niin erityisen?

  1. En ole toistaiseksi löytänyt paremmin suunniteltua kulmakarvojen laminointisettiä kauneusalan markkinoilta.
  2. Käyttöohjeet ovat niin helppoja, että jopa aloittelija pärjää niiden avulla.
  3. Selkeästi numeroidut pullot helpottavat koko prosessia – on miltei mahdotonta valita väärä pullo.
  4. Setin hinta on erittäin edullinen sen laatuun nähden.
  5. Käsittelyyn kuluva kokonaisaika on lyhyt, ja hoidon voi tehdä jopa 20 minuutissa.
  6. Tämä kulmien laminointisetti ei vaadi erillisen kalvon käyttöä! Ja sikäli kuin tiedän, kalvo on se, joka voi pilata täysin laminoinnin vaikutuksen, koska se voi taivuttaa tai murtaa kulmakarvoja.
Käytännöllistä kohotusta ja laminointia yhdessä setissä

OHJEET: miten tehdä kotona kulmakarvojen laminointi Nanobrow Lamination Kitillä?

Hyvä kulmien laminointisetti, kuten Naobrow Lamination Kit, takaa käyttömukavuuden, helppouden ja erinomaiset tulokset. Miten suorittaa kulmakarvojen laminointi kotona? Minä teen sen näin:

  1. Otan tavallisen meikinpoistoaineeni ja puhdistan kulmakarvat, sillä niiden on oltava kuivat ja vailla rasvaisia jäämiä, sillä rasvaiset hiukkaset voivat estää tuotteiden kunnollisen toiminnan.
  2. Otan setin mukana tulevan harjan ja levitän kulmakarvoihini hieman kulmaliimaa: pullossa on merkintä Liima. Vaikutusajaksi riittää 30 sekuntia.
  3. Otan uuden applikaattorin (ne tulevat pakkauksen mukana) ja levitän kulmakarvoihini hieman pullosta numero 1 peräisin olevaa tuotetta. Noin 6 minuutin kuluttua pyyhin sen pois kuivalla vanulapulla.
  4. Otan pullon numero 2 ja levitän tuotetta kulmakarvoihini kuten aiemmin, mutta en enää pyyhi sitä pois kuivalla, vaan kostutetulla vanulapulla. Minun tapauksessani odotusaika tämän tuotteen kohdalla oli sama kuin edellisellä, eli noin 6 minuuttia. Jos kulmakarvasi ovat paksut, voit pidentää tätä aikaa minuutilla tai parilla.

Siinä kaikki! Tältä näyttää kotona tehtävä kulmakarvojen laminointi Nanobrow Lamination Kitillä! Myönnä pois – se on todella helppoa! 🙂

Nanobrow Lamination Kit – arvostelut

Tiedän, että odotat nyt luultavasti yhteenvetoa vaikutuksista ja minun arviotani sekä Nanobrow Lamination Kitin saamia arvosteluita. Sen perusteella, mitä olen lukenut netissä, sanoisin tämän laminointisetin olevan todella suosittu, enkä ole oikeastaan lainkaan yllättynyt, sillä en ole nähnyt helppokäyttöisempää ja näppärämpää settiä, joka tuottaisi näin tyylikkäitä tuloksia, näin yksinkertaisella ja kätevällä tavalla.
Tämä kulmakarvojen laminointisetti on minun tapani saada aikaan rohkeat kulmakarvat. Uskon, että myös sinun kulmakarvoistasi tulee hoidon jälkeen ylpeytesi, ja tästä lähtien muotoilet ja korostat niitä mielelläsi. Kulmien laminointi on ehdottomasti kuuma trendi! Mielenkiintoista on, että kulmakarvojen laminointi voidaan yhdistää vaikkapa kulmien sävytykseen, joten jos haluat lisäksi lisätä kulmakarvoihisi ilmaisua ja väriä, jotta sinun ei tarvitse vaivautua lainkaan meikkaamaan niitä, Nanobrow Lamination Kitistä tulee todellinen suosikkisi!

Nanobrow Lamination Kit – tulokset – miltä se näyttää kulmakarvoissani?

Rakkaat lukijani! Kulmakarvojen laminointi Nanobrow Lamination Kitillä on yksinkertainen toimenpide, jonka avulla voit lisätä kulmakarvojesi volyymia ja kiinnittää ne haluamaasi muotoon yli kuukaudeksi. Voisin verrata vaikutusta siihen, jonka saat hyvällä kulmageelillä tai muotoilusaippualla. Paitsi tietysti, että vaikutus kestää tämän käsittelyn ansiosta paljon pidempään. Edellisestä kulmakarvojen laminoinnista on kulunut yli 6 viikkoa, ja voin todeta, että kulmani näyttävät vieläkin upeilta, enkä todennäköisesti tarvitse uutta laminointikäsittelyä vielä moneen päivään. Täytyy lisätä, että olen huomannut, että laminointi ei ainoastaan muotoile kulmia, vaan myös lisää volyymia ja kiiltoa kulmakarvoihini; ilmeestä tulee kokonaisuudessaan upea!

Entä sitten? Houkuttaako sinuakin kokeilla kotona tehtävää kulmakarvojen laminointia? Mitä mieltä sinä olet tällaisista kauneushoidoista? Oletko jo kuullut Nanobrow Lamination Kitistä? Kerro minulle alla olevissa kommenteissa. Halauksia!

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli
0 shares