Kosmetiikkatoivelistani. Haluamani tuotteet tänä kesänä

Hei kaikki!

Kesä on täydellinen aika luoda toivelista kosmetiikoista. Listastani löytyy tuotteita, jotka auttavat minua selviytymään kuumista, aurinkoisista päivistä ja luomaan täydellisen meikin. Joitain niistä haluan vain kokeilla. Lukekaa listani!

#1 Clarena Snake Filler

Tuote sisältää käärmeen myrkkyä, joka korvaa botoxin ja muut kiinteyttävät ainesosat. Ilmeisesti ihosta tulee kiinteä ja sileä välittömästi käytön jälkeen. Onko se totta? Toivottavasti tiedän pian. Clarenan Snake Filler tulee olemaan ensimmäinen tämäntyyppinen tuote. Tuote sisältää myös peptidejä, jotka kosteuttavat, elvyttävät ja nuorentavat kasvojen ihoa.

#2 Inglot Brow Gel 

Se muotoilee kulmakarvat, kaunistaa meikkiä ja parantaa kasvoja. Aikomukseni oli kokeilla Inglot Brow Geeliä aikoja sitten mutta toinen tuote sai huomioni. Miten tämä tuote toimii? Se harjaa, järjestää ja asettaa kaikki karvat kulmakarvassa. Valmistajan verkkosivuston kuvauksen mukaan geeliä voi laittaa minkä tahansa meikkituotteen päälle. Sen koostumus on veden- ja hienkestävä. Se tuo esiin kulmakarvojen luonnollista väriä asetettuna suoraan kulmakarvoille.

#3 Kiehl’s Pure Vitality Skin Renewing Cream

Kiehl’s voide sisältää luonnollisia ainesosia: Manuka hunajaa ja punaista ginsengjuurta. Ne rauhoittavat ihoa, suojaavat haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä, kosteuttavat ja ravitsevat. Lisäksi tuote on ihanteellinen ihmisille herkällä iholla (kuten minulla). Jos tekin haluatte hemmotella itseänne tällä tuotteella, on säästettävä hieman enemmän rahaa – Kiehlsin voide ei ole halpa.

#4 Make Up Revolution Make-up Brush

Vaikka se muistuttaa kenkäharjaa, tämä minun on pakko ostaa. Monen naisen mielestä se levittää meikkivoidetta todella hyvin, ei ärsytä ihoa ja se on helppo puhdistaa. Siveltimessä on pehmeät harjakset, mukava otin ja merkki tarjoaa erilaisia kokoja silmien alueelle, suun kulmille ja nenälle. En voi odottaa ,että pääsen kokeilemaan Make Up Revolution -sivellintä!

#5 Estee Lauder Double Wear Nude Cushion Stick Radiant Makeup

Tämä äärimmäisen erinomainen tuote on löydyttävä kauneuslaukustani. Siinä on sisäänrakennettu sieni, joka on täynnä meikkivoidetta. Sen käyttöön ei tarvita sivellintä tai sientä; sormia ei edes tarvitse tahria. Valmistajan kuvauksesta voimme lukea, että meikkivoiteen ansiosta ihosta tulee sileä ja täynnä hehkua ja värjääntymät sekä rypyt katoavat. Estee Lauder -tuote on niin pieni, että sen saa helposti mahtumaan käsilaukkuun. Merkki tarjoaa eri sävyjä. Jokainen teistä löytää varmasti itselleen täydellisen.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares