Testasin Nanoil Heat Protectant Spray -suojasuihkeen puolestasi! Haluatko tietää, pidänkö siitä?

nanoil paras lämmöltä suojaava tuote

Rakkaat lukijani! Tänään on se päivä! Erityisesti teitä varten testasin vihdoin hiustuotteen, jota olette jo pari viikkoa pyytäneet minua arvostelemaan. Mikä se on? Se on Nanoil Heat Protectant Spray. Onko se rahan arvoinen? Mitä se pitää sisällään?

Mikä on Nanoil Heat Protectant Spray?

Kuten jo tiedät, pidän hiuksistani sileinä ja täydellisen suorina. Siksi pidänkin suoristusrautaa parhaana ystävänäni. Usein, kun valmistaudun töihin, käytän hiustenkuivaajaa, joka ei myöskään ole hiuksille hellävarainen. Valitettavasti en voi luopua aamuisesta lämpömuotoilusta, koska hiukseni näyttävät kamalilta ilman suoristusrautaa.

Onneksi näyttää siltä, ettei minun tarvitse enää huolehtia siitä, viekö lämpömuotoilu hiuksiltani kosteutta. Voin suorittaa aamurutiinini normaalisti, mutta ilman yhtä asiaa – ilman, että aiheutan  haittaa hiuksilleni – minun on vain muistettava päällystää hiukseni Nanoilin lämpösuojasuihkeella. Miksi juuri tämä tuote? Se suojaa hiuksia paahtavilta lämpötiloilta, ja se tekee sen paremmin kuin muut tähän mennessä käyttämäni tämäntyyppiset tuotteet.

paras lämmöltä suojaava tuote nanoil

Nanoil Heat Protectant Spray-suojasuihkeen käytön vaikutukset

Tämä lämpösuoja luo huomaamattoman esteen, joka ei ainoastaan pidä hiuksia turvassa korkeilta lämpötiloilta, vaan myös sulkee niiden huokoset sileän ulkonäön aikaansaamiseksi. Siitä päivästä lähtien, kun aloin käyttää Nanoil Heat Protectant Spray -suihketta, hiukseni kirjaimellisesti elpyivät! Ne näyttävät terveemmiltä ja paremman näköisiltä.

Olen oppinut, että Nanoil Heat Protectant Spray estää todistetusti väriä menettämästä elinvoimaansa, mikä pätee sekä värjättyihin että luonnontilassa oleviin hiuksiin. Tämä on yksi syy, joka sai minut ostamaan tämän suihkeen. Ollakseni täysin rehellinen, en olisi uskonut, että yksi tuote voi tehdä näin paljon!

Mitä ainesosia Nanoil Heat Protectant Spray -suihkeessa käytetään?

Ainesosat ovat jälleen yksi asia, jota rakastan Nanoil Heat Protectant Spray -suihkeessa. Analysoituani ainesosaluettelon kävi ilmi, että Nanoilin ämpösuojasuihkeessa ei ole raskaita silikoneja, jotka ovat surullisen kuuluisia hiusten lannistamisesta, joka taas saa hiukset näyttämään ohuilta ja litteiltä.

Lyhyesti ja ytimekkäästi, suihkeen resepti koostuu luonnollista alkuperää olevista kosteuttajista ja pehmentävistä aineista. Siinä on myös silkkiproteiineja, jotka imeytyvät hiuksiin tehden niistä kosteutetut, ravitut ja kiiltävät.

En muista, milloin hiukseni olisivat näyttäneet yhtä upeilta – ja kaikki ovat huomanneet sen! Tukkani on nyt kiiltävä, mikä näkyy selvästi etenkin aurinkoisina päivinä, sekä miellyttävän tuntuinen – jopa latvat ovat lakanneet halkeilemasta!

Suosittelisinko Nanoil Heat Protectant Spray -suihketta?

Totta kai suosittelisin! Ja uskon todella, että ei ole väliä minkä tyyppiset hiukset sinulla on. Olivatpa ne sitten hienot tai paksut, Nanoil Heat Protectant Spray sopii sinulle mainiosti. Se ei lannista hiuksia tai jätä valkoisia jäämiä harjaan. Totta puhuen en muista käyttäneeni vastaavaa tuotetta, joka suojaisi, ravitsisi, hoitaisi ja kosteuttaisi hiuksia samanaikaisesti. Juuri siksi suosittelen Nanoil Heat Protectant Spray -suihketta kaikille. Jos haluat kokeilla sitä, annan linkin, josta se löytyy: nanoil.fi. Luulen, että sitä on saatavilla myös muista kosmetiikkaa myyvistä liikkeistä, mutta minä hankin omani täältä.

nanoil lämpösuojasuihke

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli
0 shares