Onko Nanoil Hair Styling Spray oikeasti niin mahtava? Minä kokeilin sitä, ja…

nanoil hair styling spray

Olet aivan varmasti kuullut Nanoil Hair Styling Spray -muotoilusuihkeesta. Vaikka se onkin melko uusi tulokas markkinoilla, sitä on jo kehuttu yhdeksi parhaimmaksi muotoilutuotteeksi ja se on saanut monesti parhaat arvostelut eri tahojen tuotearvosteluissa. Suhtaudun itse melko skeptisesti uusiin kauneustuotteisiin, mutta päätin kokeilla Nanoil Hair Styling Sprayta ja katsoa, ansaitseeko se kaiken hehkutuksen.

Käyttämilläni muotoilun pohjustusaineilla on pääsääntöisesti ollut tuhoisa vaikutus hiuksiini. Olen joutunut näkemään paljon vaivaa saadakseni hiukseni näyttämään siltä, miltä ne näyttävät tänä päivänä. Monet käyttämäni muotoilutuotteet sisälsivät raskaita öljyjä ja silikoneja, jotka saivat hiukseni vain huutamaan apua – ne alkoivat olla pörröiset, muuttua staattisiksi, mutta myös katkeilivat ja jopa putosivat. Olin aivan rikki tästä, mutta en halunnut luopua suosikkimuotoiluvaahdoistani tai -hiuslakoistani. Koska hiukseni eivät koskaan näyttäneet luonnostaan upeilta, minun oli pakko tarttua erilaisiin keinoihin.

Nanoil Hair Styling Spray – onko se todella rahasi arvoinen?

Olin etsinyt muotoilun pohjustusainetta, joka lisäksi ravitsisi, kosteuttaisi ja silottaisi hiuksiani, mutta tuloksetta. Kun käytin Nanoil Hair Styling Spray -muotoilusuihketta ensimmäiset pari viikkoa, olin valmis myöntämään, että se on juuri sitä, mitä olin etsinyt jo pitkään. Hiukseni ovat kimmoisat, pehmetä, vahvat ja antavat periksi kaikenlaisille muotoiluvälineille. Se oli oikea jättipotti! Nanoil ansaitsee ehdottomasti kaikki ylistävät arvostelunsa.

Kevyt koostumus oli ensimmäinen asia, johon ihastuin Nanoilin suihkeessa. Se on todella miellyttävä eikä jätä hiuksiin rasvaisen tai rapean tuntuista tunnetta. Lisäksi sen levittäminen hiuksiin on maailman helpointa. Epäilemättä se on tehty hoitamaan hiuksiani syvältä hiuskuidun sisältä. Nanoil Hair Styling Spray toimii parhaiten, kun käytän sitä heti pesun jälkeen pyyhekuiviin tai kostutettuihin hiuksiin. Seuraavaksi muotoilen hiukset juuri niin kuin haluan, esimerkiksi vaikka pyöreällä harjalla. Levitän tuotetta uudelleen saadakseni ekstrapitoa koko päiväksi, koska tuote toimii tarvittaessa myös tavallisen hiuslakan tavoin (kuitenkaan kuormittamatta säikeitä liikaa).

suihke muotoiltavien hiusten puolesta nanoil

Tämä kosmetiikka sopii kaikille hiustyypeille, mikä johtuu sen koostumuksesta, joka ei vahingoita hiuksiasi. INCI-tiedoissa ei ole silikoneja, alkoholeja tai haitallisia parabeeneja. Voit olla varma, että hiuksesi ovat niin sanotusti hyvissä käsissä. Olivatpa hiuksesi sitten hauraat ja vaurioituneet tai raskaat ja vaikeasti muotoiltavat, tämä mieto suihke toimii loistavasti. Siitä laitan vaikka pääni pantiksi.

Monipuolinen suihke & syvähoitava vaikutus

Nanoilin muotoilusuihke valmistelee hiukset loistavasti ennen muotoilua, sekä parantaa samalla niiden kuntoa. Tuote sisältää runsaasti pantenolia, eli B5-vitamiinia, joka on yksi kosmetiikan halutuimmista ainesosista – se ravitsee, kosteuttaa ja auttaa hiuksia uudistumaan (tämä oli juuri sitä, mitä olin etsinytkin). Se kesyttää kaikkein kurittomimmatkin suortuvat ja säilyttää niiden terveen ulkonäön ja kiillon. Nanoil Hair Styling Spray tekee latvoistani paljon kiiltävämmät, paksummat ja vahvemmat. Toinen ainesosa on myös yleisesti hyvin suosittu ja suositeltu, jo isoäitimme ovat käyttäneet sitä hiusten hyvinvointiin – nimittäin risiiniöljyä on lisätty hiusten kunnon parantamiseksi

Lisäksi huomasin, että tuotteen ansiosta hiukseni ovat myös helpommin selvitettävissä! Se on hienoa, sillä hiusten takkuuntuminen on aina ollut yksi suurimmista ongelmistani. Minulla ei myöskään ole enää ongelmia hiusten pörröisyyden tai staattisuuden kanssa – hiuksistani tuli kimmoisammat ja helpommin muotoiltavat. Nanoil Hair Styling Spray takaa myös suojan säältä kuin säältä, joten hiukset näyttävät upeilta kaikissa olosuhteissa. Voin lämpimästi suositella tätä muotoilusuihketta, sillä mikään käyttämistäni muotoilusuihkeista ei ole koskaan antanut näin upeita tuloksia.

nanoil suihke muotoiltavien hiusten puolesta

Nanoil Hair Styling Spray tekee muotoilurutiinista sujuvan antamalla hiuksille notkeutta ja kiiltoa. Tuotteen luonnonmukainen koostumus on upea lisä! Hiukseni näyttävät hyvältä tuulesta, pakkasesta tai kosteasta ilmasta huolimatta. Sen lisäksi, että se tarjoaa uskomatonta kiiltoa, se saa hiukset tuntumaan joustavilta ja tuoksumaan ihanalta sekä vahvistaa ja elvyttää niitä näkyvästi.

Mistä sitä voi ostaa?

Nanoil Hair Styling Spray takaa helpon ja miellyttävän muotoilurutiinin. Sen hankkiminen on myös äärimmäisen helppoa! Sinun ei tarvitse edes lähteä ulos kotoasi – käy vain osoitteessa www.nanoil.fi ja lisää suihke ostoskoriin. Laita kommenttia ja kerro, oletko jo testannut Nanoilia. Onko se osoittautunut hyväksi myös sinun hiuksillesi, ja piditkö sen vaikutuksesta? Älä turhaan säästele sanojasi! 🙂

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli
0 shares