Aura Botanica Kerastase – kiiltoa pään täydeltä. Hiussuihketestini

Hei tytöt!

Olen nyt kokeillut Kerastasen Aura Botanica hiussuihketta kuukauden. Tiedän siitä kaiken 😉 Tänään aion kertoa, miten se toimii, miltä se tuoksuu ja onko se hintansa arvoinen vai ei. Aloitetaan!

Aura Botanica — onko se erityinen?

Tämän tuotteen salaisuus on sen keveys yhdistettynä luonnollisiin öljyihin ja kukkaveteen. Tämä tekee öljyn koostumuksesta kevyen ja siinä ei ole alkoholeja tai silikoneja. Suihkeen tuoksu hämmästytti minut . se on ihana ja raikas. Kerastase Aura Botanica tuoksuu appelsiineilta ja kevyen pähkinäiseltä.

Aura Botanica — mitä se sisältää?

Kerastase Gloss Appeal sisältää 3 luonnollista öljyä ja yhtä eteeristä öljyä, joka parantaa mielialaa ja toimii hiusten hajuvetenä – tunsin tuoksun hiuksissani monta tuntia suihkeen käytön jälkeen.

Ainesosien keskeltä voimme hahmottaa kolme “hyötyä”, eli luonnollisen avokado, kookos ja arganöljyn. Nämä takaavat täyden kiillon, tunkeutuvat syvälle hiusten rakenteeseen, huolehtivat oikeasta kosteustasosta, suojaavat vaurioilta ja pehmentävät vääränlaisten tuotteiden rasittamia hiuksia.

Aura Botanica — miten se toimii?

Aura Botanican hiussuihketta kuvaillaan Kiiltouutteeksi ja se on sen tärkein tehtävä. Se on suunnattu normaaleille tai hieman herkemmille hiuksille. Lisäksi sitä voi laittaa värjättyihin hiuksiin. Tuote ravitsee sekä kosteutusta tarvitsevia hiuksia että takkuisia ja kuivia hiuksia. Aura Botanica kurittaa hiuksia hyvin. Jo ensimmäinen käyttökerta ilahdutti minua. Tuoksu on fantastinen ja saa hyvälle tuulelle. Ero hiuksissa näkyy lähes heti. Suihkutan Aura Botanicaa kuiviin hiuksiin, jotta suihkeen vaikutukset näkyisivät ja voisin huomata, jos se latistaa hiuksia. Mitään negatiivista ei ole tapahtunut ja hiukset ovat muuttuneet joustavammiksi sekä hallittavammaksi, kiiltäviksi ja helpommaksi muotoilla.

Aura Botanica — miten se elvyttää hiuksia?

Tässä on pakko sanoa suoraan – kun kyse on elvytyksestä – suihkeen suihkuttaminen hiuksiin ei riitä hiusten kunnon parantamiseksi. Tässä tapauksessa kannattaisi käyttää koko Aura Botanica -kokoelmaa, johon kuuluu shampoo, voide ja kiiltouute. Suihke sopii enemmän päivittäiseen muotoiluun – sen ansiosta hiukseni ovat suojatut, kiiltävät ja sileät ilman silikonien tai muiden tukkivien ainesosien apua. Aura Botanican Öljysuihke ei koskaan korvaa tavallista hiusöljyhoitoa. Tulisiko sinun ostaa tuote? Rehellisesti: sijoittaisin mieluummin rahani kalliimpaan öljyyn hiusöljyhoitoa varten, kun halpaan suihkeeseen, joka tekee hiuksista kiiltävät ja suojaa niitä.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares