Ihoni (Ja Ehkä Sinunkin) Kolme Vihollista!

Näistä kolmesta tuotteesta on oltava tietoinen. Eilen lupasin itselleni kirjoittaa niistä. Enkä nyt puhu kauneustuotteista, joista yleensä kirjoitan. Tänään katsomme ruokavaliotamme tarkemmin ja miten se vaikuttaa ihon kuntoon ja ulkonäköön.

Tapaa ihon kolme vihollista, joihin kannattaa kiinnittää huomiota ruokavaliossaan. Ihon terveys ja kauneus riippuu niistä. Itse olen luopunut näistä tuotteista. Ihoni kertoi minulle, että ei pitänyt niistä.

KAHVI

Rankka suhteeni kahvin kanssa päätyi eroon. Nuorempana vihasin sitä. Sitten rakastuin latteen läheisestä kahvilasta. Nyt olen “kuntoutuksessa” kahvista. Tee-se-itse kahvikuorinta on suosikkituotteeni mutta kahvin juomisen vaikutukset eivät ole yhtä upeita. Vahvan kahvikupillisen jälkeen ihoni näytti samalta kuin unettoman yön jälkeen; punaisuutta ja tummat silmänaluset. Suosittelen kahvin korvaamista vihreän teen kanssa, joka piristää myös.

RASVAT

En varmaan näytä siltä mutta rakastan rasvaista ruokaa. Valitettavasti epäpuhtaan ihon ja syömiemme rasvojen määrän ja tyypin välillä on vahva yhteys. Uppopaistetut ruoat, suolaiset herkut – myös rakkaat sipsini – vaikuttavat negatiivisesti ihooni. Lisää mustapäitä ilmestyy ja iho muuttuu öljyiseksi. Suosin höyrystettyjä ruokia.

MAITOTUOTTEET

Maitotuotteille allergiset pitävät varmasti ideasta luopua niistä. Vaikka kestän maitotuotteita, en syö niitä kovinkaan paljon, koska ne vaurioittavat ihoani. Ruokavalioni on oltava terveellinen iholleni. Mitä iholleni tapahtuu maitotuotteiden syömisen jälkeen? Ärsytyksiä ja aknea koko kasvoissa – aina kun söin voileivän voilla ja raejuustolla.

Saavatko nämä tuotteet teidänkin ihonne kärsimään?

Ehkä ihonne vihaa jotain ihan muuta? 

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares