Ekologinen puuvillakangas ihon kuorintaan – Kyllä vai Ei?

Organic Muslin Face Cloth for Extra Exfoliation -tuotteen arvostelu yllättää teidät varmasti. Tämä on uutuus kymmenien voiteita, kasvonaamioita ja kuorintoja koskevien tekstien joukossa. Ihonhoidon apuvälineet ovat kuitenkin yhtä tärkeitä, eikö vain?

Pehmeys, sileys ja täydellinen kosteutus ovat kunnollisen ihonhoidon vaikutus. Tärkeää ovat hieronnat, kuorinnat, voiteet ja monet muut käsittelyt, joille altistamme ihomme (esimerkiksi microdermabrasion). Teemme kaiken näyttääksemme kauniilta ja välttyäksemme meikkiin liittyviltä ongelmilta. Miten kasvojen ihoa hoidetaan nopeasti ja tehokkaasti?

Äskettäin syliini on pudonnut
Organic Muslin Face Cloth for Extra Exfoliation

Haluaisin sanoa muutaman sanan tällaisen tuotteen hyvistä ja huonoista puolista, mistä tämä puuvillakangas tulee, miten sitä käytetään ja mitä sen avulla voi saada. Lyhyesti, olen valmistanut tyypillisen tuotearvion teille 🙂

Tuotteen kuvaus:

Organic Muslin Face Cloth puhdistavalla ja kuorivalla toiminnalla on tehty ekologisesta puuvillasta harvinaisella punomistavalla. Se on pehmeä ja hyvin hellä koskettaessa, joten se sopii hyvin herkän ihon tai lasten hennon ihon puhdistamiseen. Se muistuttaa klassista pellavakangasta mutta Muslin Face Cloth on hellävaraisempi ja kevyempi. Sitä tuottavat monet merkit, muun muassa Herbfarmacy, Pai Skincare, ja Mel Millis,.

Miten se toimii?

Organic Muslin Face Cloth:

  • kuorivia ominaisuuksia: poistaa kuolleita ihosoluja;
  • puhdistaa täydellisesti: rajoittaa ihohuokosten tukkeutumista ja aknen kehittymistä;
  • voi käyttää meikinpoistoon: käytettynä sopivan nesteen kanssa, kangas poistaa meikin;
  • hieroo: parantaa ihon verenkiertoa;
  • toimii hauteena: kastettuna nestemäisiin kasvonaamioihin, kangas auttaa ravitsevien ainesosien imeytymistä.

Miten sitä käytetään?

Suosikki tapani käyttää kangasta on aina sama, koska tämä on mielestäni ainoa tapa saada kaikki irti tuotteesta.

Aloitan kostuttamalla kankaan haalealla vedellä ja asetan sen kosteana kasvoilleni – tämän ansiosta ihohuokoset avautuvat. Sen jälkeen levitän öljyä, voidetta tai puhdistavaa geeliä kasvoilleni. Käytän Organic Muslin Face Cloth -tuotetta levittääkseni kauneustuotteen kasvoilleni (pyörivin liikkein). Tämän ansiosta pesen kasvoni, kuorin kuolleet ihosolut ja annan kasvoilleni hellän hieronnan – kaikki yhdellä kerralla. Poistan meikkien jäämät ja pesen ne sitten kankaasta viileällä vedellä. Lopuksi käytän kangasta viileänä hauteena, jonka asetan kasvoilleni virkistyäkseni ja ihohuokosten vetäytymiseksi.

Organic Muslin Face Cloth -tuotteen hyvät puolet:

  • se on kuorintoja ja muita kuorivia käsittelyjä hellävaraisempi;
  • kuorinnan tasoa voi säätää painamalla kangasta kovemmin tai hellemmin;
  • sitä voi käyttää muihin tarkoituksiin, ei vain kuorintaan;
  • käytön jälkeen ihosta tulee puhdas, sileä ja hyvin kiinteä.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares