Lashcode Serum – saanko sen avulla unelmaripset?

Hei,

Tänään haluan jakaa ripsiseerumiarvostelun kanssanne. Olen kuullut tai lukenut seuraavanlaisia kysymyksiä useita kertoja:

Miten saan ripseni kasvamaan nopeammin? Mikä on paras tuote harvoille, lyhyille ja vaurioituneille ripsille? Miten estän ripsien irtoamisen? Yleisesti ottaen haluamme kaikki upean näköiset, pitkät, terveet ja uskomattoman tuuheat ripset. Mutta kaikki eivät tahdo synteettisiä tai minkkiturkista tehtyjä ripsipidennyksiä ripsien ”kaunistamiseksi”. Mitä jos omista ripsistä saisi tekoripsien (tai paremman) näköiset? Ajatus on tietenkin mukava… mutta onko se edes mahdollista? Kymmenen vuotta sitten se ei ainakaan ollut! Tänään meillä on ripsiseerumeja tarkoilla eyelinerin näköisillä siveltimillä, mutta tuote on väritön ja juokseva. Nämä yksinkertaiset tuotteet tuovat uskomattomia tuloksia! Mikä seerumi on kaikista paras? Kokeilin muutamaa tuotetta, koska halusin itse asiassa tehdä vertailun niistä mutta yksi oli ylitse muiden ja sitä ei voi verrata toisiin seerumeihin. Lashcode on SUPER-seerumi. Tuote ei ole tästä maailmasta ja se keksii omat sääntönsä. Lashcode on SENSAATIOMAINEN!

Lashcode Eyelash Serum – kuvaus & ainesosat

Lashcode on ripsiseerumi, joka eroaa muista ripsituotteista. Vain katsomalla ainesosia voi huomata, että se tekee muutakin kuin kasvattaa ripsiä – se paikkaa ja hoitaa ripsiä myös. Tuotteessa on loistavat ainesosat ja ei-toivottuja aineksia ei myöskään ole. Jokainen ainesosa on valittu huolella ja yhdessä ne luovat kauneuden sinfonian. Valmisajat ovat pistäneet viisaat päänsä yhteen tuotetta luodessaan – seerumi on turvallinen, se ei aiheuta allergiaa ja sitä voi käyttää myös piilolinssien käyttäjät. Lashcode ei ärsytä silmiä tai kuivaa ihoa, eikä se valu silmiin, koska se imeytyy ihoon täydellisesti.

Lashcoden tuubi on aika suuri. Tuubi on itse asiassa suurempi kuin monen muun seerumin, eli ei tarvitse huolehtia tuotteen loppumisesta ennen kuin tuloksia näkyy. Hinta on kohtuullinen, varsinkin tällaisesta ihmeiden tekijästä.

Mistä voi ostaa Lashcode Eyelash Serumia?

Paras vaihtoehto on valmistajan oma verkkosivu – sieltä saa täydellisesti pakatun tuotteen ja jos tilauksen tekee kaverin kanssa (eli tuubeja on enemmän), saa alennuksen ja ilmaisen toimituksen. Seerumi toimitettiin nopeasti ja en joutunut juoksemaan eri kaupoissa. Kotiinkuljetus on siisti juttu.

Lashcode Eyelash Serumin vaikutukset

Seerumi toimii nopeasti ja tehokkaasti, eli uskomattoman muodonmuutoksen voi huomata jo 4-5 viikon kuluttua. Tuote alkaa tehdä taikojaan toisen viikon aikana – omista ripsistä tuli tummemmat, pehmeämmät ja kestävämmät. Näin jo 10 päivän jälkeen terveemmät ripset. Mitä Lashcodelta voi odottaa?

  • paremmin kasvavat ripset
  • pidemmät ripset ja tuuheammat ylä- ja alaripsirajat
  • vahvemmat ripsitupet ja vähemmän irtoavat ripset
  • joustavammat, kosteutetummat ja vahvemmat ripset
  • vauriosuojan
  • kauniimmat ja tummemmat ripset
  • upeita vaikutuksia, edullisen hinnan, nopeat vaikutukset

Lashcode Eyelash Serum – yhteenveto ja lopputulos

En koskaan aio ostaa toista seerumia – siinä ei olisi mitään järkeä, koska tämä on virheetön. Heittäisin rahaa hukkaan ja pettyisin. Lashcode kerää hyviä arvosteluja muiltakin kuluttajilta, enkä ole löytänyt yhtäkään negatiivista mielipidettä. Seerumi toimii upeasti, kestää kauan, hinta on kohtuullinen ja vaikutukset ovat täysin uskomattomat. Suosittelen tuotetta kaikille, jotka haluavat pidemmät ja tuuheammat ripset tai korjata vaurioituneet ripsensä.

Mitä mieltä te olette ripsiseerumeista? Oletteko kokeilleet? Pidättekö niistä?

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares