Parhaat peitevoiteet. Miten valita oikein?

Ainoa tehokas ase tummia silmänalusia vastaan on oikein valittu peitevoide.

Väsyneet silmät? Tummat silmänaluset? Ei-toivottu sävy? Pelkkä meikkivoide ei pärjää tälle, joten sen seurana tulisi aina olla peitevoide. Miten sellainen valitaan? Mikä on paras? Toivottavasti vinkkini auttavat valitsemaan peitevoiteen ilman suurempia ongelmia.

Paras peitevoide on…?

Mietimme usein, millä on väliä peitevoiteen kohdalla. Loppujen lopuksi, jokainen toimii yhtä hyvin ja peittää tummat silmänaluset. Äärimmäisen tärkeää on kevyt koostumus, koska silmien ympärillä oleva iho on hyvin ohut ja hento. Toinen tärkeä asia on oikea sävy, jonka tulisi olla astetta meikkivoidetta vaaleampi, jotta meikki näyttäisi luonnollisemmalta. Anna näiden kahden säännön ohjata sinua tuotetta valitessa.

Väärin valittu peitevoide voi aiheuttaa täysin päin vastaisen vaikutuksen. Se voi kuivata silmien aluetta, kerääntyä ryppyihin ja muuta. Kaikki tämä saa rypyt ja uupumuksen näkymään huomattavasti enemmän. Alla olevat tuotteet eivät koskaan aiheuta tätä.

PARHAAT PEITEVOITEET

  1. Maybelline, Dream Lumi Touch — kevyt koostumus ja takaa luonnollisen korostuksen iholle; ei naamiotehostetta, ei keräänny ryppyihin, loistava hinta.
  2. Astor, Skin Match Twist Concealer Pen — vielä edullisempi vaihtoehto, ihonsävylle sopiva korostava peitevoide silmien alueelle ; korostaa ihoa luonnollisesti.
  3. Bourjois, Healthy Mix Correcting Concealer — myös hyvä hinta; saa ihon raikkaaksi, peittää täydellisesti ja on pitkäkestoinen, koska tuote jähmettyy kevyesti käytön jälkeen.
  4. L’Oreal, Lumi Magique Touch Of Light — toinen korostava peitevoide kynällä ja kevyellä, geelivoidekoostumuksella; peittää myös hyvin tummat silmänaluset ja toimii hyvin.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares