Naismuotoiset DOVE voiteet – monimuotoisuus on kaunista!

Olen yllättynyt Doven ottamasta rohkeasta askeleesta. Haluan jakaa mielipiteeni kanssanne brändin uusimmasta kampanjasta, jonka löysin sattumalta etsiessäni uusia kosmetiikkatuotteita. Minua kiinnostaa, olivatko rakkaat lukijani yhtä yllättyneitä kuin minä. Ehkä olette jo kuulleet Doven tuotteiden uusista pakkauksista?

Dove todistaa monimuotoisuuden olevan parempaa kuin täydellisyys. Voivatko naisten muotoja muistuttavat pullot auttaa meitä hyväksymään vartalomme?

Nyt on painotettava Doven äärimmäistä rohkeutta. Normien rikkominen, eri suunnan valitseminen ja kokonaisvaltaista idealismia käsittelevä kampanja voi keikahtaa kahteen suuntaan – se voi mennä todella hyvin tai todella huonosti. Ollaan hieman tarkempia.

DOVE rajoitetun erän tuotteet

Mikä tekee tästä kampanjasta erilaisen Doven muihin tuotesarjoihin verrattuna? Tämä brändi on opettanut naisille itsehyväksyntää jo vuosia. Muistatteko sen mainoksen, joka on itse asiassa suosikkini tähän asti, johon he palkkasivat luonnollisesti kauniita naisia eri ihonväreillä sekä vartalonmuodoilla ja ilman teknistä kohennusta? Näitä naisia yhdistää yksi asia – kauneus. Tämän avulla Dove saa ihmiset huomaamaan mainoksensa ja toisena hyötynä, opettaa jotain.

Tällä kertaa, nostaakseen naisten tietoisuutta, Dove lanseerasi rajoitetun kokoelman vartalovoiteita kuudessa erimuotoisessa pullossa, jotka kaikki muistuttavat eri vartalonmuotoa.

Tarkoitus: osoittaa, että monimuotoisuus on parempaa kuin saavuttamattoman täydellisyyden tavoitteleminen. Dove haluaa meidän hyväksyvän itsemme. Ulkopuolemme on täysin mitätön, koemme sitten yhteyttä kapeaan ja pitkään pulloon, tai vaikka pulleampaan pulloon. Kaikissa meissä on samat ominaisuudet – kauneus ja kiltteys. Meidän arvokkain ominaisuutemme ei ole ulkopuolella.

Dove, onneksi olkoon!

Pullojen muodot, koot ja kurvit ovat todella suloisia. Rakastan niitä! En kuitenkaan ymmärrä negatiivisia mielipiteitä siitä, että Dove mainostaa yhdenvertaisuutta rajoitetusti, sillä kaikki pullot tulevat yhtenä värinä ja siksi yhdenvertaisuutta ei ole ihonvärin suhteen. Rakkaani, pullojen eri muodot ovat pelkkä metafora, joka keskittyy yhteen ongelmaan – vartalomme muotoon, joka aiheuttaa usein sisäisiä taisteluja. Jos Dove laajentaisi ongelmaa, brändin olisi luotava pulloja myös eri mailla ja uskomuksilla, mikä on turhaa. Minusta Dove ottaa esille hyvin tärkeän ongelman todella suloisella tavalla ja osoittaa, että tärkein piilee sisällämme.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares