Ruskettuminen ilman aurinkoa? Mikä aurinkotuote voi muistuttaa luonnollista rusketusta?

Hei tytöt,

Kesä on täydessä vauhdissa. Teemme parhaamme nauttiaksemme jokaisesta auringonsäteestä, koska haluamme ihostamme suklaisen ruskean. Valitettavasti moni nainen ei voi nauttia tästä kesäaktiviteetista herkän ihon, allergioiden tai muiden vaivojen takia, jotka vaikeuttavat auringonottoa. Onneksi hekin voivat saada ruskean ihon. Miten se on mahdollista? Riittää antaa mahdollisuus oikeille kauneustuotteille.

Ette varmaan edes tiedä, kuinka paljon ruskettavia tuotteita on saatavilla tällä hetkellä. Voiteita, tahnoja, puutereita, pyyhkeitä ja suihkeita. Valinnanvaraa on paljon. Aloitetaan puuterista, joka on kaikille naisille tuttu tuote. Tuote värjää ihon ja viimeistelee meikin loistavasti. Se lisää kiiltoa, tasoittaa ihonväriä ja saa kasvoista ruskettuneen näköiset. Aurinkopuuteria voi käyttää kasvojen, dekolteen, olkapäiden ja jopa jalkojen muotoiluun.

Samaa tehtävää suorittavat BB-voiteet, tavalliset voiteet, vaahdot ja suihkeet. Niiden koostumus on kevyt ja siksi näitä tuotteita on helppo käyttää. Yksi ongelma kannattaa kuitenkin pitää mielessä niitä käyttäessä. Nimittäin, kaikki yllä mainitut tuotteet on hierottava ihoon tarkasti. Vain tällä tavalla voi välttyä tahroilta ja epätasaisuuksilta iholla. Toinen tärkeä asia on se, että jos hakee täydellistä lopputulosta, kannattaa kuoria iho ennen ruskettavan tuotteen käyttöä. Kuorivan tuotteen ansiosta voi vähentää ihon epätasaisuutta, päästä eroon kuolleista ihosoluista ja saada koko vartalo sileäksi.

Tipat, geelit ja itseruskettavat pyyhkeet ovat suhteellisen kiinnostavia tuotteita. Tippojen ja geelien koostumus muistuttaa seerumia. Tippoja voi lisätä kosteuttavaan voiteeseen tai meikkivoiteeseen. Geelin kohdalla tuote toimii parhaiten meikin pohjustuksena. Koostumus on kevyt, jonka ansiosta se ei tahri tai jätä jälkiä. Geeli myös imeytyy nopeasti ja sen jälkeen voi jatkaa meikkausta lähes välittömästi. Nyt muutama sana itseruskettavista pyyhkeistä. Nämä kauneustuotteet ovat loistavia matkoilla, sillä ne eivät vie kovinkaan paljon tilaa matkalaukussa, niitä on helppo käyttää ja tulokset ovat hienoja. Ainoa huono puoli itseruskettavissa pyyhkeissä on se, että niitä täytyy osata käyttää, sillä ne voivat jättää tahroja jalkoihin.

Tiesittekö, että iho voi ruskettua luonnollisten ainesosien ja tuotteiden avulla? Kokeilkaa soijaöljyä, tammen kaarnaa, auringonkukkaöljyä, makadamiapähkinäöljyä, kahvia ja teetä. Älkää kuitenkaan odottako pitkään kestäviä tai intensiivisiä tuloksia näiltä ainesosilta. Jos iholle haluaa tummemman sävyn, luonnollisia tuotteita on käytettävä säännöllisesti ja koko kesän ajan.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares