Miten itseruskettavat voiteet toimivat? Ruskettavat suosikkivoiteeni

Naiset pitävät rusketuksesta 😉 Suurin osa naisista rakastaa auringon suutelemaa vartaloa. Mitä tulisi tehdä, jos kevät ja alkukesä ovat pilvisiä? Kohtuullinen itseruskettava voide on suositukseni. Mutta käyttäkää niitä viisaasti!

Miten itseruskettavaa voidetta käytetään? Tämä on yksi suosikkituotteistani joka kesän alussa. Itse asiassa alan käyttää tuotetta muutama päivä ennen lyhyiden hameiden ja mekkojen aikaa. Tunnen oloni epämukavaksi jalkojeni ollessa valkoiset, ymmärrätte varmaan tilanteeni.

Jos käyttää itseruskettavaa voidetta, kannattaa muistaa:

  • olla ostamatta halvinta voidetta, sillä se luultavasti jättää epätasaisen rusketuksen jälkeensä,
  • öljyainesosien määrä on tärkeämpää kuin ruskettavien ainesosien,
  • kuoria kuolleet ihosolut pois ennen tuotteen käyttöä,
  • saavutettu rusketus riippuu käytetystä tuotemäärästä ja käyttökerroista.

Oman kokemuksen mukaan korkealaatuiset itseruskettavat voiteet maksavat hieman enemmän mutta sijoitus palkitaan. Halvemmat ruskettavat tuotteen jättävät usein ei-toivottuja tahroja, vaikka panostaisimme täysille tuotteen levittämiseen tasaisesti. Lisäksi halvemmat itseruskettava voiteet värjäävät ihon luultavasti oranssiksi, joka saa lopputuloksesta epäluonnollisen ja keinotekoisen. Etsimme kuitenkin tuotetta, joka auttaa vartaloa näyttämään oikeasti ruskettuneelta, eikö?

Parhaat itseruskettavat voiteet ovat (mielestäni):

  • Dove DermaSpa, Summer Revived
  • Fabulous Self Tan Mousse Medium Vita Liberata
  • Saint Tropez Self Tan Bronzing Mousse

Tässä tulee sadan pisteen kysymys. Tietääkö kukaan miten itseruskettava voide toimii?

Voisin pitää kyselyn mutta suurin osa teistä ei varmaan tietäisi vastausta. Oletteko koskaan miettineet, miten tavallinen itseruskettava voide toimii? Oikea itseruskettava voide tekee työtä käskettyä, joten yksityiskohdilla ei tarvitse vaivata päätään. Olen myös kuullut ihmisten pitävän itseruskettavaa voidetta jonain vartalon maalivärinä ja sen kanssa ei saa mennä veteen. Pötypuhetta!

Itseruskettava voide on kauneustuote, joka antaa iholle ruskean sävyn aktiivisen ainesosan (DHA) ansiosta, joka muuttuu kemikaaliseksi reaktioksi marraskedessä yhdessä aminohappojen kanssa. Se värjää ihon 1-2 tuntia käytön jälkeen. Tämän takia sen kanssa ei saisi mennä veteen, sillä tuote saattaa huuhtoutua pois osittain. Tuote ei myöskään ole välttämättä imeytynyt niin kuin pitäisi. Mikä tärkeintä, rusketus katoaa ihon luonnollisen kuoriutumisen yhteydessä.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares