Miten Värjääntymät Poistetaan? Hyvästi Läikät ja Laikut, Voitte Lähteä!

Hei!

Muutama tumma kohta ilmestyi kasvoihini jonkin aikaa sitten. Muistutus aknesta auringonvalossa. Tiedätte varmaan, että niitä on todella vaikea saada pois. Onneksi onnistuin siinä! Nyt ihoni on taas sileä ja eloisa. Olen päättänyt paljastaa salaisuuteni ja jakaa kanssanne kotimenetelmät, joiden avulla poistaa värjääntymiä.

Mitä värjääntymät ovat?

Värjääntymät ovat muutoksia ihonvärissä, joita aiheuttaa akne, arvet ja muut ihovauriot. Tummat läikät ilmestyvät usein ihon ikääntyessä, melaniinituotannon häiriintyessä tai lääkkeiden seurauksena. Värjääntymät esiintyvät pitkien päivien jälkeen auringossa, jos iho ei ole ollut suojattu aurinkovoiteella. Ne ilmestyvät usein otsalle, poskiin ja leukaan ja voivat olla merkki vakavista sairauksista.

Miten käsitellä värjääntymiä?

Olen kokeillut muutamaa yksinkertaista menetelmää, jotka saivat ihoni sileäksi; ne poistivat tai vähensivät värjääntymiä. Tässä joitain menetelmiä:

  • sitruunamehu – tässä keltaisessa hedelmässä on loistavia vaalentavia ominaisuuksia. Iho täytyy vain puhdistaa sitruunamehulla päivittäin. Kasta vanulappu muutamalla tipalla sitruunamehua ja puhdista kasvosi. Lisäksi voit käyttää C-vitamiinilla tai AHA -hapoilla täydennettyjä tuotteita. Tiesitkö, että sipuli toimii samankaltaisella tavalla? Se vaalentaa läikkiä onnistuneesti ja siksi se on yleinen ainesosa lääkkeissä.
  • peruna – olen huomannut, että perunat kelpaavat muuhunkin kuin ranskalaisiksi. Ne poistavat värjääntymiä loistavasti ja vaalentavat kohtia. Aseta perunaviipaleita kasvoillesi ja huuhtele iho haalealla vedellä muutaman minuutin jälkeen. Voit tehdä perunanaamion. Raasta yksi iso peruna ja levitä se iholle.
  • aloe – se ei ainoastaan vaalenna värjääntymiä, se myös kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Voit käyttää tuotteita aloe-uutteella tai tuoreella aloe lehtimehulla. Levitä aloe vera mehua kasvojen iholle joka päivä ja huomaa, miten värjääntymät katoavat. Ihosta tulee kiinteä, sileä ja kosteutettu.
  • eksoottiset kasvit – ne toimivat myös suhteellisen hyvin. Kokeile kurkumaa tai papaijaa värjääntymien poistoon. Kurkumanaamio tekee rypyistä sileämmät, puhdistaa ihohuokosia ja vaalentaa värjääntymiä. Papaijauute tuo raikkaan ja nuorekkaan ulkonäön.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares