Sano EI rypyille! Ikääntyvän Ihon Hoitorutiini

Hei naiset!

Rypyt… Me kaikki vihaamme niitä mutta jokainen meistä saa niitä joskus. Miksi sinun tulisi tietää, miten ikääntyvästä ihosta pidetään hyvää huolta ja miten ikääntymisprosesseja voi hidastaa? Löydät tuotteita, jotka pitävät kasvosi nuorekkaina!

Mistä tietää ihon ikääntyvän?

Jos huomaa yhä enemmän värjääntymiä, kuivaa ihoa ja ärsytyksiä, ikääntymisprosessi on edistymässä! Ensimmäiset merkit ovat niin sanottuja imitaattoriryppyjä (naururypyt, otsan rypyt ja hienot rypyt huulien ympärillä). Iho muuttuu vähemmän joustavammaksi, kaksoisleuka alkaa näkyä, kaulan iho alkaa muuttua veteläksi – ikääntymisen ensimerkit.

Kuka ikääntyy nopeiten?

Rypyt ja värjääntymät esiintyvät nopeiten sinisilmäisille ja vaaleaihoisille ihmisille. Miksi? He ovat eniten alttiita auringonvalolle. Tummaihoisten ei tarvitse huolehtia näistä ongelmista. Lisäksi, 50% plastiikkakirurgilla käyneistä 35-50 vuoden ikäisinä ikääntyvät todella nopeasti.

Miten ihon ikääntymisprosesseja hidastetaan?

Sinun täytyy vain seurata näitä yksinkertaisia sääntöjä ja kasvosi tulevat pysymään sileinä ja kauniina kauan. Ensiksi, käytä UV-filtteriä. 30 SPF riittää ihon suojaamiseen auringolta mutta SPF 50 on täydellinen suoja. Aurinkovoidetta tulisi käyttää aina kotoa lähtiessä (myös talvella). Jos suunnittelet pitkiä hetkiä auringossa, ota aurinkovoide mukaan ja käytä sitä päivän aikana. Levitä tuotetta vartalolle ja kasvoille. Suihkuta UV-säteilyltä suojaavia öljyjä hiuksiisi. Hiukset ikääntyvät myös!

Mitä muuta voi tehdä ikääntymisen ehkäisemiseksi? Syö enemmän hedelmiä ja kasviksia. Vähennä alkoholia, tupakkaa ja prosessoituja ruokia. Jos sinulla on terveellinen ruokavalio, saat vitamiineja, hivenaineita ja muita vartalon toiminnalle tärkeitä ainesosia luonnollisesti. Nikotiini, alkoholi, raskasmetallit ja vapaat radikaalit nopeuttavat ikääntymistä. Jotta iho pysyisi kauniina ja terveenä, sinun tulisi välttää stressiä, nukkua tarpeeksi ja harrastaa liikuntaa.

Mitkä ainesosat auttavat kauniin ja nuoren ulkonäön säilyttämisessä?

Jos haluat hidastaa ihon ikääntymisprosesseja, sinun tulisi käyttää retinoideja, AHA- happoja, hyaluroonihappoa, antioksidantteja, peptidejä, keramideja, ihon DNA:ta elvyttäviä ainesosia ja vaalentavia ainesosia sisältäviä tuotteita. Retinoidit ja AHA -hapot tekevät ihosta sileän, vähentävät ryppyjä ja kiinteyttävät ihoa. Hyaluroonihappo kosteuttaa ja peptidit sekä keramidit ravitsevat ihoa. Antioksidantit tuhoavat vapaita radikaaleja, jotka ovat vastuussa ihon ennenaikaisesta ikääntymisestä.

Miten ikääntyvästä ihosta pidetään huolta? Mitä käsittelyjä tulisi harkita?

Nauttiaksesi nuorekkaasta ja terveestä ihosta, sinun on seurattava kunnollista ihonhoitorutiinia. Käytä kosteuttavia tuotteita päivittäin ja vältä kuivaavia alkoholeja sisältäviä tuotteita. Kauneushoitolat tarjoavat kiinteyttäviä, sileyttä antavia ja vaalentavia hoitoja, esimerkiksi microdermabrasion, kemiallinen kuorinta, laserkäsittely. Jos kärsit vakavista ryppyongelmista tai värjääntymistä, käytä botoxia tai hyaluroonihappopistoksia. Plastiikkakirurgia on myös vaihtoehto.

Toivottavasti olen auttanut teitä ja opettanut teitä pitämään huolta ikääntyvästä ihosta. Kaikkea hyvää! 

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares