Paras kasvoseerumini? Biotherm, Blue Therapy, Serum-In-Oil. Arvostelu

Hyvän kasvoseerumin löytäminen kesti ikuisuuden.

Se on helpommin sanottu kuin tehty.

Monet tuotteet keskittyneellä sisällöllä ja intensiivisellä toiminnalla voivat aiheuttaa allergisia reaktioita ja ärsyttää ihoa. Tieni tämän täydellisen tuotteen löytämiseen oli pitkä. Tämän ‘matkan’ aikana löysin monia epämiellyttäviä yllätyksiä, kuten tukossa olevia ihohuokosia, seerumeja, jotka imeytymisen sijaan ‘kääriytyivät’ ja monia muita outoja tilanteita, joihin en haluaisi joutua uudelleen… Olin menettämässä toivoni löytää tehokas nuorentava kauneustuote, kunnes kauneudenhoitajani neuvoi minua etsimään omega-ryhmään kuuluvia välttämättömiä rasvahappoja sisältäviä tuotteita.

Tällä tavalla löysin Biotherm, Serum-In-Oil tuotteen Blue Therapy -sarjasta.

Minua houkutteli sisällön öljyjen lisäksi tuotteen sisältämä merilevä, joka on tunnettu intensiivisistä elvyttävistä ja nuorentavista ominaisuuksista. Lisäksi, Biotherm kasvoöljy sisältää myös merisokeria, joka kosteuttaa ja tekee ihosta joustavan.

Seerumin tehtävä on elvyttää, nuorentaa ja poistaa ryppyjä tasapainottamalla ihon pH-tasoa. Sitä sopii käyttää iltaisin – tämän ansiosta seerumi saa tarpeeksi aikaa imeytyä kunnolla.

Ihoni on yhdistelmäiho ja rehellisesti olin huolestunut siitä, että öljyt rasittaisivat ihoani ja jättäisivät jälkeensä epämiellyttävän kiillon. Onneksi mitään sellaista ei tapahtunut. Yön aikana öljyt imeytyvät ihoon ja aamulla voin aina olla varma, että ihoni näyttää sileältä, levänneeltä ja eloisalta.

Erojen huomaaminen kasvoissani oli helppoa ensimmäisen Serum-In-Oil käyttökerran jälkeen. Ihoni oli saanut kauniin värin ja näytti levänneeltä. Päivä päivältä sain enemmän joustavuutta ja kahden viikon kuluttua huomasin ryppyjen olevan vähemmän huomattavia; silmieni ympärillä oleva iho oli muuttunut sileäksi. Olen todella tyytyväinen seerumin toimintaan ja siksi ostin toisen purkin heti ensimmäisen loppuessa. Täydennän kasvojenhoitoani silmänympärysvoiteilla sekä päivä- ja yövoiteilla, jotka kuuluvat myös Blue Therapy -sarjaan.

Talvikauden aikana, kun iho kuivuu ja ärsyyntyy nopeammin, sekoitan tipan seerumia meikkivoiteeseeni. Tämän ansiosta tarjoan iholleni ylimääräistä suojaa. Biotherm Serum-In-Oil saa ihosta eloisan ja terveen näköisen.

Suosittelen tuotetta kaikille, jotka etsivät tehokasta ja intensiivisesti elvyttävää kasvoseerumia. Biotherm Serum-In-Oil on kooltaan 30 ml ja yllättävän tehokas. Tuotteen käyttäminen loppuun kesti minulta neljä ja puoli kuukautta.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares