Haastattelu ja arvostelu! Keskustelu Nanoil Retinol Face Serumista ystävän kanssa

Heippa! Tämän päivän julkaisu on hieman erilainen. Ystäväni Lilja esittää hyvin tarkkaa toimittajaa ja minä yritän parhaani mukaan vastata kysymyksiin retinolista ja Nanoil Retinol Face Serumista. Esittelemme tämän upean ainesosan teille parhaamme mukaan ja kerromme sen suosiosta sekä ihmisten peloista! Kerron myös mielipiteeni parhaasta retinoliseerumista – Nanoil Retinol Face Serumista. Aloitetaan!

Tavallisimmat kysymykset retinolista

Lilja: Mitä retinoli on? Mikä on sen menestyksen salaisuus?

Retinoli on yksinkertaisesti A-vitamiini. Sitä käytetään laajasti kosmetiikka-alalla sen mahtavien ominaisuuksien ansiosta. Haluan painottaa, että retinolin anti-age vaikutukset ovat tieteellisesti todistettuja. Retinoli merkitsee ihon korjaamista, sileyttä, vähemmän ryppyjä ja kuolleiden ihosolujen kuorintaa.

Lilja: Kuka hyötyy eniten ryppyjä vastaan taistelevasta retinolista? Milloin tätä ainesosaa pitäisi ruveta käyttämään?

Monet ihmiset kysyvät minkä ikäisinä retinolia voi alkaa käyttää ja miten kauan sitä pitäisi käyttää. Kysymykseen ei ole yhtä yksinkertaista vastausta. Myös nuoret ihmiset voivat käyttää retinolia, jos he kärsivät esimerkiksi aknesta. Retinolia on hyvä alkaa käyttää 30 ikävuoden saavuttamisen jälkeen. Ihotautilääkärit suosittelevat retinolia yli 35-vuotiaille. Täytyy muistaa, että nykypäivänä ihomme altistuu moderneille haittatekijöille, kuten saasteille, pakokaasuille, stressille ja lääkkeille – tämän takia jopa 25-vuotiaat tarvitsevat joskus retinolia. Omasta mielestä on hyvä alkaa käyttää retinolia, kun iho kertoo jonkin olevan pielessä.

Lilja: Haluaisin käyttää retinolia. Miten aloitan?

Liian suuresta määrästä ei kannata aloittaa. Ihanteellisesti aloitetaan pienestä määrästä ja tuotetta käytetään 3 päivän välien – ihon täytyy tottua A-vitamiiniin. Kahden viikon jälkeen tuotetta voi alkaa käyttää joka toinen päivä. Kaksi viikkoa sen jälkeen tuotetta voi alkaa käyttää joka ilta. Määrän lisääminen asteittain auttaa ihoa hyödyntämään retinolia parhaalla mahdollisella tavalla.

Lilja: Retinolivoiteita on tosi monia. Mikä niistä on paras?

Mielestäni voiteet voi unohtaa kokonaan. Mikäli toiveena on retinolin käyttö ja sen uskomattomien vaikutusten hyödyntäminen, on käytettävä ihoon imeytyvää tuotetta, ei ihon pinnalle asettuvaa tuotetta.

Tämän takia retinolia sisältävä kasvoseerumi on paras valinta. Vain tämä A-vitamiinimuoto on tarpeeksi tehokas ja antaa toivotut lopputulokset.

Lilja: Onko olemassa retinolikasvoseerumia, jota suosittelet?

Nanoililla on paras retinoliseerumi – 100% puhdas retinoli on tärkeä tekijä, sillä jotkut kosmetiikkamerkit myyvät retinoideja sisältäviä tuotteita, jotka ärsyttävät ja kuivaavat ihoa hoitamisen sijaan. Retinoidit antavat retinolille huonon maineen.

Lilja: Miksi Nanoilin retinoliseerumi on paras?

Koska se on maksimaalisen tehokas ja nuorentaa sekä kaunistaa ihoa näkyvästi. Tuote imeytyy täydellisesti, se on kevyt, tehokas ja se sisältää optimaalisen määrän retinolia hoitaakseen ihoa.

Nanoilin seerumi sai kauneusvirheeni katoamaan viikossa. Seerumia voi käyttää joka toinen päivä heti alkuun, mutta sen kanssa on käytettävä aurinkovoidetta, mikäli sitä käyttää aamulla. Tämä tekee pelkästään hyvää, sillä auringolta suojaaminen on muutenkin tärkeä osa päivittäistä ihonhoitoa. Auringon aiheuttamaa ikääntymistä ei voi perua.

Lilja: Eli – retinoliseerumi on parempi valinta kuin retinolivoide. Aurinkosuojaa on pakko käyttää, retinoideja tulisi välttää ja täydellinen, optimaalinen sekä tehokas retinoli on paras valinta?

Juuri niin. Voit käydä sivustolla www.nanoil.fi ja valita seerumin heidän loistavasta valikoimasta. Retinolia voi vapaasti käyttää kosteuttavan, pehmentävän ja vaalentavan päivä- tai yövoiteen kanssa. Se sopii myös käytettäväksi sheavoin tai kaakaovoin kaltaisen kosmetiikkavoin ja öljyjen kanssa.

Lilja: Loistavaa. Vielä yksi kysymys ja olemme valmiita. Mitä laadukas retinolituote kasvoille maksaa?

Nanoil Retinol Face Serumin hinta on täydellinen. Verrattuna muihin tehokkaisiin retinolipohjaisiin tuotteisiin, se on aika edullinen ja yksi purkki kestää kuukausia. Seerumi löytyy hygieenisestä pullosta pipetillä ja se sisältää 50 ml tuotetta.

Lilja: Siinä taisi olla kaikki 🙂

Mitä mieltä olette tämänmuotoisesta blogipostauksesta? Jos piditte haastattelusta, kertokaa ihmeessä ja jakakaa aiheita, joista Lilja voi kysyä ensi kerralla 🙂 Pitäkää huolta toisistanne!

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares