Nanolashin klusteriripset – DIY Lash Extensions – Olen rakastunut!

klusteriripsien pidennys nanolash

Ripseni ovat kestäneet melkoisesti viime vuosina. Ripsien pidennyksiä, laminointia ja muita kauneushoitoja, joilla niistä on saatu pidemmät ja paksummat. Äskettäin päätin, että ripsieni pitäisi pitää taukoa kaikista näistä hoidoista. Minun oli kuitenkin aivan pakko testata Nanolashin uudet klusteriripset – DIY Lash Extensions!

Näitä kotikäyttöön tarkoitettuja klusteriripset ovat ”innovaatio”. Itse asiassa kyseessä on yksi ensimmäisistä markkinoille ilmestyneistä vastaavista tuotteista. Voin siis jatkossa tehdä omat ripsienpidennykset 10 minuutissa? Vahingoittamatta luonnollisia ripsiäni prosessin aikana? En pystyisi nukkumaan öitäni rauhassa, jos en tutustuisi tähän vaihtoehtoon paremmin!

DIY Lash Extensions – Nanolashin uusin lanseeraus

DIY lash extensions eivät tuntuneet mahdollisilta ennen kuin nyt. Kuitenkin, kuten mainitsin, ripseni tarvitsivat toipumista kaikista aiemmista hoidoista, sillä aloin huomata, että ne näyttivät harvemmilta. Olin tottunut tekoripsiini, joten niiden poistaminen oli yksi vaikeimmista päätöksistä. Aloitin siis tutkimukseni muista tavoista saada ripseni pidemmiksi, ja törmäsin Nanolashin DIY Eyelash Extensions -ratkaisuun.

Luin joitakin arvosteluita, palautteita ja valmistajan lupauksia. Ne kuulostivat suurin piirtein tältä:

”Ripsien pidennykset vain 10 minuutissa!”
”Yhdellä kerra jopa 5 päivää kestävä vaikutus!”
”Nämä rypsienpidennykset on valmistettu ultrakevyestä materiaalista ja niitä on mukava käyttää!”

En valehtele, että tämä rohkaisi minua testaamaan niitä. Vierailtuani Nanolashin verkkosivustolla huomasin, että voit hankkia joko yksittäisen pakkauksen klusteriripsiä tai kokonaisen setin ripsienpidennyksiä varten. Pakkauksen mukana tulee 36 ripsiä kolmessa eri pituudessa: 10, 12 ja 14 mm, ja kahdeksassa eri tyylissä, joista voi valita. Pakkaus Klusteriripset kotikäyttöön – aloituspakkaus puolestaan sisältää lisätarvikkeita, kuten esimerkiksi:

  • Nanolash bonder;
  • Nanoripsien remover;
  • Erikoispinsetit;
  • Nanolash sealer.

Minulla oli jo kaikki nämä tuotteet meikkipussissani, joten otin pelkät ripsien pidennykset.

ripsienpidennyspakkauksen

Ensivaikutelmani DIY Lash Extensions

Muutaman päivän kuluttua saapui paketti, jossa oli DIY Eyelash Extensions. Ensivaikutelmani oli erittäin positiivinen. Nämä kotikäyttöön tarkoitetut tekoripset olivat pehmeät, kevyet ja ne tulivat ohuen mustan liuskan päällä. Karvat jäljittelivät täydellisesti luonnollisia ripsiä, joten ryhdyin heti testaamaan niitä!

Miten kiinnitin Nanolashin klusteriripset itse?

DIY lash extensionsin tekemisen Nanolashin klusteriripsillä piti kestää vain 10 minuuttia. No, hypätään itse asiaan! Ensimmäinen vaihe oli puhdistaa ripset kaikista meikkijäämistä ja kuivata ne. Sitten seurasin seuraavia ohjeita:

  • Levitin ohuen kerroksen bonderia ripsiin;
  • Odotin, kunnes se oli täysin tahmea;
  • Tartuin ripsienpidennykseen ja kiinnitin ne ripsien alle, noin 1 mm päähän ripsirajasta;
  • Viimeistellyn ilmeen sealerilla.

Itse asiassa koko prosessi vei minulta tosiaan enintään 10 minuuttia.

ripsien pidennykset nanolash

Käytin 5 ripsiä Nanolash Charm per silmä saadakseni Russian Volume -efektin. Koko toimenpide meni nopeasti ja sujuvasti.

Voinko vahvistaa Nanolashin klusteriripsien kestävyyden?

Valmistaja ilmoittaa, että kotikäyttöön tarkoitetut ripsienpidennykset kestävät jopa 5 päivää. Kiinnitin tekoripset perjantaina, ja vielä seuraavana perjantaina ne olivat edelleen upeat. Tosiasia on, että yritin pitää niistä myös hyvää huolta. Pyrin nukkumaan selälläni ja vältin öljypohjaista kosmetiikkaa. Mielestäni tämä vaikutti merkittävästi lopputulokseen ja mahdollisti sen, että ripsienpidennykset kestivät jopa 7 päivää!

Otin klusteriripset lopulta itse pois nähdäkseni, voisinko käyttää ripsienpidennyksiä uudelleen. Kun olin levittänyt removeria, kaikki liimajäämät olivat poissa, eivätkä ripsien pidennykset olleet menneet miksikään. Näyttää siis siltä, että voit helposti käyttää DIY Lash Extensionsia uudelleen!

Nanolashin klusteriripset – minun mielipiteeni

DIY Lash Extensionsit olivat minulle henkilökohtaisesti yksi parhaista ratkaisuista. Nämä klusteriripset voit helposti kiinnittää itse kotona luonnollisten ripsien alle, noin 1 millimetrin päähän ripsirajasta. Näin ollen ne eivät rasita luonnollisia ripsiäsi.

Minusta tämä on aivan ensiluokkainen tuote, joka on valmistettu äärimmäisen tarkasti ja huolellisesti. Levitys kestää itse asiassa 10 minuuttia ja tekoripset kestävät pidempään kuin brändi väittää. En kadu tätä ostosta hetkeäkään ja suosittelen DIY Eyelash Extensions -ripsien pidennyksiä kaikille!

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli
0 shares