Realash Up Mascara – Testi ja Mielipiteeni

Realash hyödyntää menestystään ripsiseerumina. En ole kokeillut seerumia, koska luonnolliset ripseni ovat hyvät ja en tarvitse drag queen tyyliä. Absurdi hinta sai minut myös kääntymään pois, paljon rahaa pienestä koosta. Toisaalta olen tietoinen siitä, että monet teistä ovat kokeilleet Realash seerumia hyvin tuloksin. Tästä syystä Realash ripsiväri houkutteli minua. Sen silikoninen, hygieeninen ja tarkan näköinen harja paksuilla harjaksilla sai minut ostamaan tuotteen.

Realash ripsivärin design ei ole vaikuttava: muovipullo, väri… muistuttaa turkoosia, taivaansinistä, minttua… en pidä tästä ulkonäöstä kauneustuotteiden kohdalla mutta ’moni kakku päältä kaunis’, eikö?

Realash ripsivärin hinta on suhteellisen edullinen (paljon halvempi kuin seerumi). Se sisältää 8 ml. Väri on hyvä – intensiivinen, syvä musta. Harja näyttää hyvältä. Ottaessani harjan ulos pullosta, en huomannut paakkuja. Ripsiväri itse ei valitettavasti pysy harjassa. En tiedä miksi, ehkä koostumus ei täyttänyt odotuksiani. Ripsien peittäminen kesti ikuisuuden, minun oli pakko levittää viisi kerrosta ripsiväriä ja silloinkin vaikutus oli epämääräinen. Epäilin jossain vaiheessa, että olin ostanut tyhjän pullon mutta siitä ei ollut kyse. Hyvin vähän ripsiväristä pysyy harjassa… vaikuttaa siltä, että ripsiväri on suunnattu kääpiöille pienillä ripsillä 😉

Yhteenveto: Realash UP Mascara on mielestäni HUONO.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares