L’Oreal Elvive Clay Shampoo Testi

Hei tytöt!

Tänään aion arvostella uusimman L’Oreal shampoon. Suurin osa teistä on varmaan huomannut tuotteen ostaessaan kauneustuotteita. Shampoo pistää silmään kauniin taivaansinisen ja mintun värisen pullon ansiosta.

Shampoo kuuluu uusimpaan L’Oreal Elvive Clay valikoimaan. Neljän hiustuotteen lisäksi savikasvonaamiot lanseerattiin. Toivon kokeilevani niitä lähitulevaisuudessa (ja jakaa mielipiteeni teidän kanssanne!).

Shampoo houkutteli kahdesta syystä. Se sisältää kosmetiikkasavea ja se suunniteltiin hiustyypilleni – öljyisille juurille ja kuiville latvoille. Tuote sisältää kolmea savea, joilla on yksi tehtävä – puhdistaa hiukset ja päänahka huolellisesti, nostaa juuria ja lisätä 72 tunnin tuuheus. Shampoon on määrä lisätä kiiltoa ja kosteuttaa hiusten latvoja rasittamatta hiuksia.

Siinä teoria ja lupaukset. Entä todellisuus?

Harmi … se ei ole niin taivaallinen.

Rehellisesti hiukseni eivät ole näyttäneet näin hirveiltä pitkään aikaan. En tiedä johtuuko se savesta vai saven ja säilöntäaineiden sekoituksesta. Yksi asia on varmaa – tein hiuksistani onnettomat. Kosteutuksen sijaan sain elottomat hiukset, joita en pystynyt muotoilemaan äärimmäisen jäykkyyden takia. Harjaaminen oli vaikeaa. Föönauksen jälkeen hiuksista tuli sähköiset ja niihin jäi jotain outoa (savea?).

Käytin L’Oreal shampoota ensimmäisen ja viimeisen kerran. Kyseessä oli varmasti musta magia… pelkään laittaa sitä hiuksiini uudestaan. Ehkä shampoo ei sovi hennoille hiuksille ja latistaa niitä. Toivon savinaamioiden tuovan parempia tuloksia 🙂 

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares