Virheetön Maskara? Kyllä, Löysin Sen!

Maskaraa valitessa tärkeintä on, että se todella toimii! Usein ripsivärit tekivät ripsistäni tahmeat ja paakkuuntuneet. Kyllästyttyäni tilanteeseen tilasin verkosta useita ripsivärejä ja testasin ne itse. Johtopäätös? Löysin virheettömän maskaran!

Paakkuuntuneet ripset? Tunnen ongelman

Minun on myönnettävä, että tähän mennessä ostamani maskarat eivät ole olleet minulle parhaita ratkaisuja. Usein törmäsin tuotteeseen, jonka harja oli liian lyhyt ja muotoiltu niin, että yritettäessä käyttää tuotetta, tahrasin koko luomeni.

Käytin myös tuotteita, jotka tekivät ripseni tahmeiksi ja saivat ne tuntumaan jäykiltä ja suorilta. Ennen ajattelin, että ripseni olivat syypää siihen. Luulin niiden olevan luonnostaan ohuet ja harvat, joten ripsivärit eivät voineetkaan tehdä ihmeitä. Olin kuitenkin todella väärässä.

Päätin antaa itselleni toisen mahdollisuuden. Tilasin useita ripsivärejä, joita muut naiset suosittelivat verkossa. Testasin jokaista tuotetta itse ja löysin muutamia, jotka toimivat täydellisesti. Niiden ansiosta uskoni omiin ripsiini palasi.

Mitkä maskarat ovat parhaita? Tässä on minun listani!

Miksi olen laatinut parhaiden ripsivärien listauksen? No, koska tiedän, kuinka ongelmallinen tämä tuote voi olla. Lisäksi tiedän myös, kuinka tärkeää on valita oikea maskara terveiden ja hyvännäköisten ripsien ylläpidon näkökulmasta.

Tutustu minilistaukseeni. Ehkä se auttaa sinua löytämään unelmiesi maskaran.

1. Nanolash Mascara

Joka luokitus alkaa kiistattomalla voittajalla. Minulle se on Nanolash Mascara, joka ylitti kaikki odotukseni. Alkakaamme siitä, että tuote on huippulaatua. Koostumuksesta löysin paljon öljyjä ja ravitsevia ainesosia, jotka tehostavat tuotteen vaikutusta ja hoitavat ripsiä tehokkaasti.

Lisäksi Nanolash Mascara sisältää silikoniharjan, jonka muoto on loistava. En kohdannut pienintäkään ongelmaa levittäessäni sitä silmäkulmieni ripsiin, enkä sotkenut luomiani prosessissa.

Mainitsen myös tämän maskaran kestävyyden. Levityksen jälkeen se pysyi silmilläni koko päivän. Se ei hilseillyt, murentunut eikä tuhriintunut, edes sateisena päivänä.

Nanolash Mascara on tuote, jota on saatavana kahtena versiona:

Mielestäni tämä on valtava etu, koska voitte kaikki valita tarpeisiinne parhaiten sopivan tuotteen.

2. Lashcode Mascara

Toinen ripsiväri, jota haluan ehdottaa kokeilemaan, on Lashcode Mascara. Se on pidentävä ja tuuheuttava ripsiväri, joka ensimmäisen levityksen jälkeen muutti täysin ripsieni ulkonäköä.

Tässä maskarassa, kuten Nanolash -ripsivärissä, on myös silikoniharja, joka on hyvin muotoiltu, mikä helpottaa levitystä. Levityksen jälkeen ripset olivat esteettisesti erillään ja paakuttomat.

Maskara kesti koko päivän ilman ongelmia. Minun ei tarvinnut huolehtia ”pandasilmät” -efektistä tai liiallisesta tuhriutumisesta. Testasin tuotetta talviretken aikana, ja se toimi hyvin myös kylmissä sääolosuhteissa.

3. Chanel Le Volume

Chanel Le Volume -ripsiväri on pitkäkestoista ja toimii tehokkaasti. Ripseni olivat heti ensimmäisen levityksen jälkeen paljon pidemmät ja saivat kauniin kaaren. Koko päivän jälkeen maskara näytti edelleen hyvältä. En huomannut mitään selviä tuhriintumisen tai murenemisen merkkejä.

Ainoaksi ongelmaksi omalla kohdallani osoittautui harjaksi. Se on melko jäykkä ja sillä on äärimmäisen lyhyet harjakset. Vaikka ripset eroteltiin hyvin, tämän harjan käsittely silmän kulmassa oli melko ongelmallista.

4. Guerlain Maxi Lash So Volume

Guerlain Maxi Lash So Volume on kelvollinen ripsiväri melko paksulla koostumuksella. Mielestäni tämä on se, mikä estää tuotetta murenemasta tai hilseilemästä… Ainakin muutaman tunnin levityksen jälkeen. Valitettavasti huomasin joitain ripsivärihiukkasia silmäluomillani, vaikka se ei ollutkaan liian suuri ongelma.

Harja on hyvin muotoiltu. Se mahdollistaa lyhyiden ripsien tavoittamisen ja tuotteen tasaisen jakamisen koko ripsien pituudelle. Myönnän kuitenkin, että en ottaisi tätä ripsiväriä saunaan. Korkeammissa lämpötiloissa se tuhriintuu melko nopeasti.

Mitä mieltä olet ripsiväriehdotuksistani?

Naiset, olen täysin tietoinen siitä, että ripsivärin valinta on vahvasti yksilöllinen asia. Kuitenkin välitämme varmasti samoista asioista. Haluamme maskaran olevan:

  • kestävää;
  • ulkoisia tekijöitä kestävää;
  • toiminnassa tehokasta;
  • silmille turvallista.

Siksi olen laatinut listan parhaista ripsiväreistä, jotka ovat toimineet minulle hyvin. Mikäli minun pitäisi valita yksi täysin virheetön tuote, panostaisin Nanolash -ripsiväriin. Mielestäni se on paras maskara, jota olen koskaan testannut. En voi sanoa, että muut tuotteet olivat huonoja, mutta niistä kaikista puuttui aina jotakin.

Mikäli olet testannut mitään luokituksessani luetelluista ripsiväreistä, kerro minulle, mitä mieltä olet niistä!

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli
0 shares