New Slow Age from Vichy. Miten se vaikuttaa ihooni?

Siitä lähtien, kun ‘Slow Age’ -filosofia alkoi johtaa maailmaa ja sai suosiota, oli vain ajan kysymys, kunnes se liittyisi kauneustuotteisiin. Olen iloinen tästä, koska hidas elämä sopii kaikkiin elämän alueisiin ja saa meidät hidastamaan tahtia, nauttimaan hetkestä ja siitä, mitä tapahtuu juuri nyt. Hidas ikääntyminen tapaa kiireisen ja stressintäytteisen elämäntyylin, ehkäisee roskaruoan syöntiä ja ajattelemattomia ihon- ja hiustenhoitorutiineja, jotka voivat ainoastaan olla haitallisia.

Osana hidasta elämää syntyi hidas ikääntyminen — alue, joka keskittyy tietoiseen huolenpitoon ja antaa tavan säilyttää nuorekkaan ihon, hidastaa ikääntymisprosesseja ja luo suojan myrkkyjä, likaa ja yleisiä negatiivisia ympäristötekijöitä vastaan luonnollisella, turvallisella ja hellällä tavalla. Täytyy tietää, että ihon ikääntyminen on 20% kiinni geeneistä ja 80% kiinni ulkoisista tekijöistä, kuten auringon säteilystä, myrkyistä, stressistä, tunteista ja elämäntavasta.

Jotta iho toimisi hitaan elämän filosofian mukaan, on tärkeää — terveen elämäntavan lisäksi — hakea tietoista huolenpitoa.
Se on todella helppoa, sillä Vichy lanseerasi juuri uuden seerumia, silmänympärysvoidetta ja voidetta sisältävän Slow Age -tuotteen purkissa, joka ehkäisee ikääntymisprosesseja.

Ostin kuukausi sitten Vichyn Slow Age -tuotteen. Purkkiversio (omani) on suunnattu kuivalle iholle. Pullo versio on Slow Age -seerumi ja se luotiin normaalille ja yhdistelmäiholle.

Voiteellani on paras aurinkosuoja (SPF 30) ja hieman paksumpi koostumus kuin seerumilla mutta se imeytyy hyvin jättämättä rasvaista kerrosta kasvoille ja kosteuttaa samalla. Päivän aikana ei esiinny karheutta tai ihon epämiellyttävää kireyttä. Vichy Slow Age suojaa ja vahvistaa ihoa. Sen ansiosta iholle ei synny ärsytyksiä tai auringonpolttamia, vaan ihosta tulee hohtava ja kiinteä. Kuukauden käytön jälkeen näen suuren eron ihoni kunnossa. Voiteessa on miellyttävä tuoksu, se on tehokas, ei sisällä parabeeneja, se on hypoallergeeninen ja sopii jopa ”todella herkälle” iholle. Voidetta voi käyttää meikin pohjustuksen, koska se saa ihon hohtamaan ja näyttämään terveeltä. Suosittelen sitä kaikille hitaan elämän seuraajille ja heille, jotka välittävät ihostaan ja asuvat kaupungissa kaikissa kaasuissa ja myrkyissä.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares