TheBalm Appetit Eyeshadows [Arvosteluni]

Tyypilliset amerikkalaiset meikit pin-up tyttöjen tyyliin ilmestyivät markkinoille muutama vuosi sitten. Epäilen, että Marissa Shipman, joka perusti TheBalm -merkin, ei voinut aavistaa hänen tuotteidensa myyntimäärää ja kallista hintaa tänä päivänä. Ne ovat kuitenkin sen arvoisia, uskokaa pois.

Rakastan TheBalm -tuotteita. Ennen kaikkea designin takia, joka eroaa kaikista muista saatavilla olevista meikkituotteista. Eleganttius ei ole yliammuttua ja minimalismia ei näy. Rakastan 40- ja 50-luvun amerikkalaistyyliä ja kaikkea siihen liittyvää, ja TheBalm -tuotteet edustavat tätä trendiä täydellisesti. Tämän takia tuotteet ovat niin suosittuja; ostan niitä kuitenkin niiden laadun, kestävyyden ja värin ansiosta. Ulkonäön lisäksi ne tarjoavat upeita tuloksia!

Hallitsevia tuotteita meikkilaukussani ovat TheBalmin Mary-Lou Manizer Highlighter ja Bahama Mama Bronzer. Viime aikoina olen yrittänyt saada käsiini TheBalmin Nude’Tude -palettia mutta erikoistarjouksia ei valitettavasti ole löytynyt. Onnistuin kuitenkin ostamaan uutuustuotteen loistavaan hintaan ja haluan kertoa siitä teille.

Antakaa minun esitellä:
THEBALM APPETIT Eyeshadows

Se on luomiväripaletti epätavallisilla väreillä ja vahvalla värillä. Jokainen meikkifani tulee rakastamaan näitä luomivärejä. Paletti on loistava ja yhdeksän väriä antaa tilaa sekä hennoille päivämeikeillä että kauniille iltameikeille.

TheBalm Appetit -luomivärejä voi käyttää sekä kuivina että kosteina. Paletti sisältää matta-, satiini- ja kimalleluomivärejä. Se on saatavilla yhtenä versiona, joka sisältää värejä vaalean beigestä ruskeaan, harmaaseen, kupariin ja jopa intensiivisen punaiseen. Mitä tulee väreihin, niistä minä pidän. Rakastan nudemeikkiä ylimääräisellä tummalla silauksella. Kupariluomiväri on minusta loistava tapa vaalentaa luomen keskiosaa, esimerkiksi juhliin. TheBalm ei tuota pettymystä tämän paletin suhteen. i.

TheBalm Appetit Pakkaus

Luomiväripaletti toimii samalla tavalla kuin miltä se näyttää – upealta! Mainitsin jo, että rakastan theBalmin tuotteita designin takia. Tämä ei ole yhtään erilainen. TheBalm Appetit on retrotyylinen luomiväripaletti, joka sopii pin-up trendiin täydellisesti. Laatikossa on luomivärit eri kirjainten sisällä. Jos haluatte itse kokeilla, kuinka upeita nämä ovat, ei auta muuta kuin ostaa paletti.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares