Keratiinia sisältävä shampoo Nanoililta. Miten se toimii? Tulisiko sitä ostaa?

misellishampoo keratiinilla Nanoil

Hei kaikille!

Tänään aion antaa teille lyhyen mutta toivottavasti antavan ja hyödyllisen arvostelun kauden uutuudesta – eli Nanoilin keratiinimisellishampoosta.

Olen Nanoil-tuotteiden ystävä – käytän niitä ja pidän niistä. Tunteet eivät ole yksipuolisia, sillä mielestäni tuotteet rakastavat hiuksiani ja saavat niistä upean näköiset. Minusta Nanoilin misellishampoosarja on viime viikkojen vallankumous. Ostin tuotteen lähes heti lanseerauksen jälkeen ja kokeilin sitä uskonnollisesti tämän arvostelun vuoksi. Mietin hetken, minkä misellishampoon valitsisin ja lopuksi valinnaksi päätyi misellishampoo keratiinilla, koska sitä vähän vaurioituneet hiukseni todennäköisesti kaipasivat. Pistin pakettiin myös samaan sarjaan kuuluvan hoitoaineen ja hiusnaamion. (Nämä ansaitsevat oman arvostelunsa).

Pystyykö Nanoilin misellishampoo puhdistamaan hiukset syvästi ja tehokkaasti? Sopiiko se heikoille hiuksille? Sopiiko se minun hiuksilleni? Suosittelisinko sitä muille? Vastaukset näihin ja moneen muuhun kysymykseen voitte löytää alta 🙂

Ennen kuin kerron ajatuksistani ja mielikuvistani misellishampooseen liittyen aion kertoa hieman itse tuotteesta – eli ainesosista, vaikutuksista ja mistä Nanoilin shampoita voi ostaa.

Nanoil Keratin Micellar Shampoo

Kyseessä on hyvin suunniteltu kauneustuote elegantissa pakkauksessa, joka on ominaista Nanoilin tuotteille. Mustan ja kullan värinen pakkaus sai minut rakastumaan tuotteeseen välittömästi. Pakkaus ei tietenkään ole tärkein varteen otettava asia ostaessamme kauneudenhoitotuotteita, mutta kauniit tuotteet eivät ainakaan haittaa hyllyllä?

Tämä Nanoilin misellishampoo vaurioituneille hiuksille sisältää kolmea tärkeää hiuksia puhdistavaa, palautumista nopeuttavaa ja kuivuudelta sekä vaurioilta suojaavaa ainesosaa.

Nämä kolme ainesosaa Nanoil Keratin Micellar Shampoossa ovat:

  • misellit – molekyylit, jotka vetävät puoleensa kaikenlaista likaa ja epäpuhtauksia päänahasta ja hiuksista
  • keratiini – proteiini, joista hiukset koostuvat ja joka paikkaa vaurioita
  • risiiniöljy – kiiltoa lisäävä ja hiuskasvua tukeva luonnonöljy
misellishampoo keratiinilla Nanoil

Vaikka risiiniöljy löytyy ainesosalistan kärkipäästä, shampoo on yllättävän kevyt ja erittäin tehokas. Olen varma, että tämä on misellien ansiota. Tuote ei jätä hiuksia litteiksi, vaan raikkaiksi ja sileiksi – ja juuri sitä elottomat hiukset kaipaavatkin. Tämä on ainoa shampoo, joka pesee ja paikkaa hiuksia samaan aikaan. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että shampoo ei yksinään välttämättä korjaa äärimmäisen vaurioituneita hiuksia ja siksi se kannattaa yhdistää hoitoaineeseen ja hyvään hiusnaamioon.

Misellishampoo keratiinilla Nanoililta – ensivaikutelma

Aloitetaan sillä, että tämä oli ensimmäinen koskaan kokeilemani misellishampoo ja en siis ollut tutustunut tämänkaltaisiin tuotteisiin aiemmin. Jos jokainen niistä puhdistaa hiukset niin hyvin, että hiukset haluaisi pestä joka päivä, olen ylipuhuttu.

Nanoil Keratin Micellar Shampoo vaahtoutuu hyvin ja levittyy helposti hiuksiin, eli peseminen on todella miellyttävää (ei takkuja!). Keskipitkiin hiuksiin (eli minun hiuksiin) tarvitaan itse asiassa vain pieni määrä shampoota ja se on minusta plussaa, koska kustannustehokkuuden lisääntyessä hiustenhoidon kustannukset vähenevät. Kun kyse on hiusten pesemisestä Nanoilin keratiinimisellishampoolla olen TÄYSIN MYYTY, etenkin hiuksissa pysyvän ihanan tuoksun takia. Vaikka hiukset pesee jo aamulla, tuoksun voi tuntea vielä illalla.

Miten Nanoil -keratiinishampoo puhdistaa ja hoitaa hiuksia?

TÄYDELLISESTI! Tämä shampoo on kokeilemisen arvoinen – se ei ainoastaan puhdista hiuksia, vaan jättää ne myös raikkaaksi ja palauttaa päänahan pH-tasapainon. Tämän lisäksi shampoo sisältää hiuksia ravitsevia ja paikkaavia ainesosia. Olen pessyt hiuksiani Nanoil Keratin Micellar Shampoolla nyt 3 viikkoa ja voin kertoa, että:

  • se pesee hiukseni paremmin kuin mikään muu shampoo
  • se auttaa pitämään hiukset raikkaana pidempään
  • se tekee hiuksista pehmeät, sileät ja eloisat
  • se vähentää ärsytystä ja päänahan kutinaa
  • se helpottaa pesemisen jälkeistä harjaamista (ehkäisee takkuja)
  • se vahvistaa hiuksia jokaisella pesukerralla
  • se ehkäisee kaksihaaraisia

Jos nyt ajattelette, että kyseessä on vain shampoo ja löydätte helposti halvemman, voin kertoa, että tämä on enemmän kuin pelkkä shampootuote syväpuhdistaa ja ravitsee hiuksia. Teidän ei tietenkään tarvitse uskoa minun sanaani – kokeilkaa vaikka itse.

misellishampoo keratiinilla Nanoil

Nanoil Keratin Micellar Shampoo – hinta ja saatavuus

Kerron rehellisesti, että tätä tuotetta ei löydä lähimarketin hyllyltä muiden edullisten kauneustuotteiden seasta. Jos joutuisin itse valitsemaan kaupan vailla ravitsevia ainesosia olevan sekä ärsyttäviä ainesosia sisältävän shampoon ja tämän tuotteen välillä – ostaisin Nanoilin keratiinishampoon yhä uudelleen, ja uudelleen ja uudelleen. Vaikka tuote on kalliimpi kuin monet muut kaupan shampoot, ostaisin sen silti uudestaan. Tiedän maksavani laadusta, kustannustehokkuudesta ja toimivuudesta. Jokaisen sentin arvoinen!

Jos haluatte kokeilla tätä tuotetta (ja uskokaa pois, se kannattaa), ohjaan teidät sivustolla [nanoil.co.uk] ja siellä Nanoil Keratin Micellar Shampoon voi lisätä ostoskoriin. Mikäli Nanoilin koko hiustenhoitosarja keratiinilla kiinnostaa, sieltä löytyy myös Nanoil Keratin Hair Conditioner ja Nanoil Keratin Hair Mask. Sivustolta löytyy lisäksi Nanoilin keratiinimisellishampoon kanssa yhteen sopivia luonnollisia kasviöljyjä.

Ostakaa tuote, käyttäkää sitä ja kertokaa mielipiteenne 🙂 Mitä mieltä olette Nanoil Keratin Micellar Shampoosta?

Lue lisää: www.nanoil.fi

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli
0 shares