Nanoil C-vitamiinilla. Miten ja milloin sitä käytetään? Miten se vaikutti ihooni?

paras c-vitamiini kasvoseerumi Nanoil

Haluaisin omistaa tämän päivän postauksen suosikki ihonhoitotuotteelleni – eli Nanoil Vitamin C Face Serumille. Olen käyttänyt sitä säännöllisesti muutaman kuukauden ajan ja nyt voin rehellisesti sanoa ihoni rakastavan sitä! Pääsin vihdoin eroon tummista akneläikistä, joiden kanssa luulin joutuvani elämään ikuisesti.

Kun olette lukeneet tämän julkaisun tulette tietämään, mitä Nanoil Vitamin C Face Serum onnistui tekemään iholleni. Kerron myös C-vitamiiniseerumin oikeaoppisesta käytöstä.

Kasvoseerumi C-vitamiinilla. Mitä siltä voi odottaa?

Tiedän, että moni meistä valitsee tuotteen toisen suosittelun perusteella tai koska pidämme siitä, miltä ystävämme iho, hiukset tai keho näyttää tuotteen jäljiltä. Tämän takia halusin myös antaa Nanoilin kasvoseerumille mahdollisuuden. Positiivisista arvosteluista huolimatta olin hieman skeptinen aluksi mutta viikon jälkeen kadutti jo, että en ollut ostanut tuotetta aikaisemmin! Uskokaa tai älkää, monia ihohuolia voi hoitaa helposti C-vitamiiniseerumin avulla. Tämä todistaa sen, että helpoimmat ja luonnollisimmat ratkaisut ovat kaikkein parhaita.

Nanoil c-vitamiini kasvoseerumi

Tässä lista kokemistani Nanoil Vitamin C Serumin hyödyistä:

 • Ravitsee ihoa
 • Tasoittaa ihonsävyä
 • Jättää ihon hehkuvaksi
 • Vähentää otsaryppyjä
 • Suojaa auringolta (en kuitenkaan jätä aurinkosuojaa)
 • Taistelee ikääntymistä vastaan ehkäisemällä ryppyjä ja pigmenttiläiskiä
 • Poistaa aknen aiheuttamia tummia läiskiä (tätä odotin eniten)

Vitamin C Face Serum – milloin ja miten sitä käytetään?

Kauneustuotteiden järjestys on todella tärkeä. Kasvoseerumia ei tule levittää kasvoille, jos iho ei ole täysin puhdas. Muuten tuote ei imeydy ihoon kunnolla ja syvälle, eli sitä on turha edes käyttää. Mikäli C-vitamiinituotteesta haluaa saada mahdollisimman paljon irti, seuraa näitä ohjeita:

 1. Pese meikki
 2. Puhdista kasvot geelillä tai kauneusöljyllä
 3. Pyyhi kasvot kasvivedellä tai kasvovedellä
 4. Nyt on aika levittää C-vitamiinikasvoseerumi
 5. Viimeistele yövoiteella tai SPF-päivävoiteella

Siinä se, siinä koko ohje. Avaan pullon, annostelen noin 5 tippaa seerumia kämmenelle annostelijan avulla. Tämän jälkeen seerumi levitetään kasvoille, myös silmien ympärille, sillä tuote ei ärsytä herkkää ihoa. En odota kasvoveden imeytymistä ihoon, vaan levitän seerumin vielä hieman kosteille kasvoille.

Miten usein kasvoseerumia C-vitamiinilla käytetään?

Minä käytän sitä päivittäin! Tämä on pysyvä osa illan ihonhoitorutiinia tässä vaiheessa. En koskaan unohda sitä ja uskon säännöllisyyden olevan osasyy kasvoseerumin antamiin uskomattomiin tuloksiin. Vaikka valmistaja suosittelee seerumin käyttöä aamuisin ennen meikkaamista on myönnettävä, että tein niin vain kerran tai kaksi. Hoidan ihoani C-vitamiinilla mieluummin iltaisin. Oli miten oli, Nanoil Vitamin C Face Serum ei vaikuttanut negatiivisesti meikkauskykyyn, vaan meikki näytti ihan normaalilta.

Nanoil arvostettu c-vitamiini kasvoseerumi

Suosittelisinko Nanoil Vit. C Face Serumia?

Tietenkin! Arvosanani on 10/10! En voisi kuvitella elämää ilman Nanoil Vitamin C Face Serumia.

Mikäli olet epävarma tuotteen sopivuudesta, suosittelen käymään virallisella verkkosivulla. Sieltä löytyy kaikki tarvittava tieto Nanoil Vit. C Face Serumista ja sieltä tuotteen voi myös tilata, jos sitä haluaa kokeilla.

Tässä verkkosivu: www.nanoil.fi

Kertokaa ihmeessä, miten Nanoil Vitamin C Face Serum sopii teille.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares