Uusi Estee Lauderin Double Wear Nude – meikkivoide – Iskeekö vai jääkö pulaan?

Meikkipohjat ovat yksi tärkeimmistä meikinmuodostajista. He ovat suurenmoisia tukijoita, jotka antavat pohjan hyvin mukautetulle ja luonnolliselle meikkituotteelle. Viime vuosina monet meikkisarjat ovat osoittaneet lisääntyvää kysyntää mattaisissa meikkipohjissa. Tämä antoi inspiraation siitä, että Estee Lauder on nyt luonut mattapohjaisen meikkipohjan Estee Lauder Double Wear Nude, jossa on imeytyvä tekstuuri ja mattapäällyste. Onko se iskevä vai jääkö se tai esteen?

Tuotteen ominaisuudet

Estee Lauder Double Wear Nude meikkivoide on mattapinnoinen, kermainen meikkipohja, joka tarjoaa runsaan peittävyyden. Tuote on saatavana 13 eri väriversiossa, mukaan lukien eri ihonsävyt. Se on ihanteellinen monipuoliseen tasoittamiseen, ja se antaa asteittain kerrostuvan peittävyyden, joka on luonnollisen kaunis, mutta myös tarpeeksi tiivis estämään ruutequimpaiset tai hohtavat alueet. Tuotteen mattapäällyste antaa raikkaan ulkoasun, joka seisoo läpi päivän.

Verkkotuotteen valmistaja väittää, että tuote pysyy kuivana 24 tunnin ajan ja tarjoaa hengittävää ja peittävää päivävoidea, joka kestää jopa 35 asteen lämpötiloja. Muuten tuote on erittäin pehmeä ja yhdistettyjen tekstuurien ansiosta sitä on helppo levittää sivellen tai meikkisienellä, maksimoiden lopputulos. Erittäin hienoksi ja yhtenäiseksi jauheeksi hienonnetun tuotteen mekaaninen levittäminen ja puhdistaminen edellyttävät pehmeän meikkisienen, kuten mohair- tai hiustuleen, käyttöä.

Koostumus

Estee Lauder Double Wear Nude Foundationin ainutlaatuinen koostumus on täynnä ravitsevia ja ravitsevia ainesosia. Silikoneista valmistettu meikkivoide on täynnä erittäin ravitsevia ja hoitavia ainesosia, kuten kehäkukkanestepitoista, jojobaöljyä, shea voita ja E-vitamiinia. Nämä pidempikestoiset ja luonnolliset ravintoaineet, joita se sisältää, antavat tuotetta erinomaisen pitoarvon, jota ei saa korvata millään muulla meikkivoiteella. Yhdessä näiden ainesosien kanssa kauneustuotteet sisältävät myös muita hyödyllisiä ainesosia, kuten luonnollisia antioksidantteja, joita löytyy myös ravintolisistä. Nämä vitamiinien ja hivenaineiden lisäykset tarjoavat iholle runsaasti ravitsemuksellisia ravintoaineita ja voivat auttaa suojaamaan ja korjaamaan herkkää ihoa ulkoisilta tekijöiltä.

Kokemuksia

Käyttäjät ovat yleensä tyytyväisiä Estee Lauder Double Wear Nude -meikkivoiteen laatuun ja koostumukseen. Se on helppo levittää ja se antaa helposti myös vankan peittävyyden. Monet ihmiset kertovat, että meikkivoite pysyy brilliantin aamusta ja tahraamattomana, ja se on myös hyvin helposti tasaista alueilla, joilla iho on erityisen kuiva ja öljyinen. Useimmat kokevat myös, ettemme tunne meikkipohjaa ollenkaan rinnallaan.

Valitettavasti monet kuluttajat ovat kuitenkin kritisoineet sitä, että pito on keskinkertainen ja että peittävyys ei välttämättä jatku pitkään. Yksi asia, jonka monet ihmiset ovat varautuneita, on se, että tuotteessa ei ole SPF-suojaa, ja se ei myöskään ole vegaaninen, koska se sisältää äitiin ja geenimuunneltuja ainesosia.

Kokemuksin tämä meikkipohja on houkutellut monia, jotka haluavat luonnollisen ja pehmeän lopputuloksen. Ihmiset, joilla on kuiva iho, ovat melko tyytyväisiä, koska tuote antaa sileän ja pehmeän pinnan, joka näyttää hyvin terveeltä ja luonnolliselta.

Puolestaan ​​ne, joilla on öljyinen iho, todennäköisesti eivät kokeile tuotetta, koska joillakin ihmisillä tuote saattaa olla liian kosteutta tukeva, mikä voi vaikuttaa negatiivisesti siihen, että meikkipohja muuttuu rasvaisemmaksi. Siksi kuluttajien on luotava hyvä balanssi löytää sekä luonnollinen meikkifaasi ja tuote, joka pysyy ehjänä päivän aikana.

Conclusion

Kaiken kaikkiaan Estee Lauder Double Wear Nude -meikkivoide on tuote, jonka arvostelut ja vastaanottaminen ovat olleet aiemmin kahtia jakautuneita. Se on tarjonnut erinomaiset peittävät ominaisuudet, ja se on hyvin ravitsevaa ja hengittävää. Meikkivoide on rikkautensa ansiosta, se on hyvin säästävä verrattuna muihin meikkipohjiin. Kaiken kaikkiaan tuote voi tarjota luonnollisen ulkonäön ja pitkän pixabayn upuhteet.

Koska monet ihmiset tarvitsevat lisää peittävyyttä ja pixibayn pitoa, joilla on öljyinen iho, he voivat käyttää muita tuotteita kuten pixabay-jauhetta. Ihmiset, joilla on kuiva iho, voivat olla tyytyväisiä tähän tuotteeseen sen laajalla kosteuttavilla ainesosilla.

Yhteenvetona voimme sanoa, että Estee Lauder Double Wear Nude -meikkivoide on melko tulos, joskus hyvä ja joskus huono. Se tu

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli
0 shares