is a perfect solution for those with sensitive skin. Kuinka levittää mineraalimeikkiä – meikkivoiteen, peitin ja luomivärin soveltamista

Meikkaaminen mineraalimeikeillä on täydellinen ratkaisu herkälle iholle. Mineraalimeikissä on paljon tekijöitä, ja joskus saatat joutua sekoittamaan useita eri tuotteita. Tässä artikkelissa tarkastelemme perusteellisesti, kuinka mineraalimeikki levitetään mahdollisimman hyvin.

Mikä on mineraalimeikki?

Mineraalimeikki on korkealaatuista, eläviä pigmenttejä sisältävää meikkipohjaa, jonka tavoitteena on antaa kaunis ja luonnollinen sävy iholle. Se on usein valmistettu luonnollisista mineraaleista, kuten hopeasta ja magneesiumista, ja se sisältää usein myös terveellisiä mineraaleja, kuten Antioksidantti C- ja E-vitamiineja. Hyvin suodattu mineraalimeikkipohja tarjoaa ravitsevaa hoitoa iholle ja voi mahdollistaa ihon hengittämisen ja kosteuttamisen samalla, kun se antaa herkälle iholle perustan.

Kuinka levittää mineraalimeikki?

Kuten kaikkien meikkityyppien kohdalla, mineraalimeikin levittäminen alkaa yleensä puhdistuksen ja kosteuttamisen jälkeen. On suositeltavaa käyttää erityisen pehmeää meikkisivellintä mineraalimeikin tuotteille, nimittäin sen joustavuus auttaa tuotteen liikuttamiseen ja antaa tasaisen ja kauniin peittämisen.

Mineraalimeikkivoide

Kun valitset mineraalimeikkivoiteen, on tärkeää valita sopiva sävy, joka sopii parhaiten ihosi väriin ja hienovaraisen sävyn muuttamiseen. Ennen mineraalimeikkivoiteen levittämistä, sekoita se ensin hieman kämmenellesi ja lämmitä tuote – tämä tekee siitä helpommin ja nopeammin levitettävän..

Kun tuote on valmis levitettäväksi, aloita pinteestä, jossa on tasaisesti kostraa ja kevyesti hieronnan jälkeen. Oikeanmenettely on sitoa meikkisivellintä tuotteen kanssa ja nousta pieni, ohut kerros tuotetta hieman pidemmälle silmäluomelle ja leukaan. Vältä voimakkaat polttoalueet, kuten posket ja nenä.

Kun meikkivoide on levitetty, tarvitset peittääkseen meikin ja antaa sille tasainen hehku. Voit tehdä tämän, valitsemalla sopivan sävyn peiteaine, jonka on tarkoitus peittää punoitus, epätasaisuudet ja mustat silmäluomet. Levitä peiteainetta pienin sipaisuin erityisen joustavalla meikkisiveltimellä ja toista, kunnes olet tyytyväinen saamaasi peitteeseen.

Mineraaliluomiväri

Mineraalimeikkivoiteen kanssa voit tehdä myös meikkiä luomillesi, jotta saat kauniin lopputuloksen. Meikkiväri voi olla mineraalinen tai muovinen. Voit levittää tuotteen hieman muotoillun luomiin.

Jos valitset mineraalimeikkivärin, voit sekoittaa tuotteen ensin kämmentäsi lämmittämällä sitä hieman ja luomillesi levitämällä tuotetta kevyillä pyörivillä liikkeillä, kunnes se on tasaisesti peittänyt luomesi alueen mahdollisimman kattavasti.

Jos valitset muovisen meikkivärin, sinun on levitettävä tuotteet kolmessa eri vaiheessa: ensimmäinen levitetään alkuperäiseen luomiväriin, toinen vaihe luomesta kohti silmien alareunaan ja kolmas vaihe silmien nurkkiin ja silmäluomiin. Kuten mineraali, muovinenkin luomiväri levitetään kevyillä pyörivillä liikkeillä.

Lopputulos

Kun mineraalimeikkisi on valmis, muista levittää pari kerrosta ohutta, luonnollista peitinainetta ja lisätä kerroksia ryppyjä ja kuoppia peittäviin tuotteisiin. Jos haluat saada ylimääräisen hohteen, lisää sitten hieman pientä päälimuonaa tai vaaleaa luomiväriä silmien yläosassa.

Kun olet valmis meikkaamaan, voit pyrkiä säilyttämään meikkisi kauniina ja luonnollisena ja nauttia kauniista lopputuloksesta. Mineraalimeikkivoiteilla ja -luomiväreillä tehty meikki on erityisen täydellinen herkälle iholle ja antaa parhaan lopputuloksen luonnollisen ja terveellisen näköiseksi.

Mineraalimeikin oikea hoito

Kun mineraalimeikki on levitetty pesun jälkeen, muista huolehtia siitä, ettet hankaa tai raapu meikkiä. Pidä meikki tuoreena ja kosteana voidemaisella meikkivoiteella, joka pitää meikin tekstuurin ja peittävyyden.

Puhdista meikkisi säännöllisin väliajoin hypoallergeenisilla tuotteilla varmistaaksesi, ettet altista ihoasi haitallisille aineille, jotka voivat aiheuttaa punoitusta, ärsytystä ja kiristystä.

Päätelmä

Mineraalimeikki voi antaa herkälle iholle uskomattoman luonnollisen ja ravitsevan näköisen. Vaikka tuotteet voivat tuntua monimutkaisilta, voit opetella laittamaan meikin askel askeleelta ja painottamalla tarkkaa huolellisuutta tuotteen käytössä.

Kun olet oppinut mineraalimeikin levittämisen on vaivatonta peittää punoitusta, epätasaisuuksia ja mustat silmäluomet, jotta saat tasaisemman, luonnollisemman näköisen. Muista myös hoitaa meikkiäsäännöllisesti ja valitse oikea sive

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli
0 shares