3 upeaa kynsivinkkiä. Kynsien helppo kotihoito

Lähetätte minulle runsaasti kynsienhoitoon liittyviä yksityisviestejä. Ollakseni rehellinen, se ei yllätä minua ollenkaan, koska käteni näkyvät usein tässä blogissa; käsistäni on paljon kuvia ja useimmissa tapauksissa ne näyttävät hyviltä. Luulen tämän johtuvan siitä, että olen eräänlainen kynsienhoito- ja manikyyrifriikki <3

Joten, tämä on postaus, jossa aion jakaa vinkkejäni upeisiin kynsiin. Haluatko tietää, kuinka hoitaa kynsiä saadaksesi niistä vahvat ja kiiltävät? Jos näin on, sinun on jatkettava tämän tekstin lukemista! 🙂

Aion kertoa sinulle salaisuuden.

Kynteni eivät aina ole olleet niin vahvat ja pitkät. Pitkän osan elämästäni leikkasin kynteni lyhyiksi, koska ne olivat hauraat sekä pehmeät ja niillä oli ikävä taipumus halkeilla. En voinut lakata niitä, koska kynsilevy oli epätasainen ja uurteinen.

Kaikki muuttui, kun aloin syömään terveellisemmin ja kun aloin kiinnittää huomiota siihen, mitä laitan lautaselleni. Ja tähän liittyy ensimmäinen vinkkini.

VINKKI NRO 1. Syömälläsi ruoalla on valtava vaikutus kynsien tilaan. Varmista, että päivittäinen ruokavaliosi sisältää vitamiineja ja kivennäisaineita.

Okei, okei, niin… mutta…

Mitä minun pitäisi syödä saadakseni vahvat kynnet?

Yleisesti ottaen ruokavalioni ei ole juurikaan muuttunut. Lisäsin siihen vain enemmän vihanneksia ja viljatuotteita, mm. kokojyväleivän. Kiinnitän myös enemmän huomiota tietyssä elintarvikkeessa käytettyihin ainesosiin välttääkseni synteettisiä aineita sisältäviä prosessoituja elintarvikkeita. Lisäksi yritän juoda enemmän vettä, mikä näyttää olevan hyödyllistä myös iholleni – se on nyt kauniimpi. Toinen vinkkini sinulle on epäterveellisten rasvojen korvaaminen terveellisillä rasvoilla – oliiviöljyllä tai rypsiöljyllä. Lopuksi lisäsin ruokavaliooni myös pähkinöitä, siemeniä ja superruokia, kuten avokadoa, chiaa ja goji-marjoja.

Kuitenkin, jos tehokas kynsienhoito riippuisi vain terveellisen ruoan syömisestä, tätä postausta ei olisi olemassa! On myös tärkeää ymmärtää syyt kynsien vahingoittumiselle, sillä – valitettavasti – on monia asioita, jotka vaikuttavat negatiivisesti kynsien kuntoon.

VINKKI NRO 2. Sinun tulee suojata kynnet niihin negatiivisesti vaikuttavilta tekijöiltä.

Heh, voisin viettää tuntikausia luetellen kaikkia kynsiin vaikuttavia negatiivisia tekijöitä. En kuitenkaan usko, että tämän postauksen tekeminen tarpeettoman pitkäksi on aiheellista, joten kerron sinulle vain perusasiat, jos sopii?

Negatiiviset tekijät, jotka vaikuttavat kynsiin:

  • Huono ruokavalio (katso yllä).
  • Kynsien pureskelu, joka on lapsuuteni painajainen.
  • Pesuaineet; jos siivoat talon, tee se aina käyttäen käsineitä.
  • Geelimanikyyri, varsinkin sen taitamaton poisto.
  • Kynsien pitäminen liian pitkään vedessä (esim. kylvyssä)
  • Märkien kynsien viilaaminen huonolaatuisella viilalla.
  • Riittämätön kynsien hoito.

Nyt haluaisin kiinnittää huomionne viimeiseksi mainittuun kohtaan, joka on riittämätön kynsien hoito. Omasta kokemuksestani voin kertoa, että suhteellisen useat naiset kohtaavat tämän ongelman. Olet varmaan samaa mieltä kanssani, kun sanon, että kiinnitämme enemmän huomiota kasvoihimme tai hiuksiimme kuin kynsiimme. Mutta kun kynnet jätetään huomiotta, se johtaa niiden haurauteen ja halkeamiseen.

Johtopäätös on yksinkertainen 🙂

VINKKI NRO 3. Päivittäinen kynsien hoito on välttämätöntä. Pidä kyntesi kunnossa käyttämällä oikeita kynsienhoitotuotteita.

On tämän postauksen tärkeimmän osan aika, eli kerron teille sitä ja tätä kynsienhoitorutiinistani. Kuten näette, saavuttamani vaikutukset ovat melko mahtavia, joten uskon tekeväni sen oikein.

Parhaat vinkit upeille kynsille

Tasapainoisen ruokavalion noudattamisen lisäksi yhtä tärkeä tai jopa tärkeämpi asia on kynsien altistaminen oikeille hoidoille, ja tähän kuuluu myös asianmukaisten kynsienhoitotuotteiden käyttö. Kynsienhoitovalikoimani sisältää kolme tuotetta:

  • KYNSIENHOITOAINE, joka on useimmissa tapauksissa läpikuultavan lakan muodossa. Se levitetään kynsilevylle siveltimellä. Useimmissa tapauksissa nämä tuotteet ovat tehokkaita, mutta tehokkuus riippuu aineeseen käytetyistä ainesosista. Valitettavasti kaupoissa myydään monia kynsienhoitoaineita, jotka sisältävät runsaasti synteettisiä aineita.
  • ETEERISET KAUNEUSÖLJYT, jotka ovat minulle rakkaita kynsienhoitotuotteita. Onneksi eteeriset kauneusöljyt ovat helposti saatavilla – niitä saa mistä tahansa kaupasta tai apteekista. Lisäksi ne ovat usein vitamiineilla rikastettuja. Useimmiten voit kuitenkin käyttää tavallisia öljyjä, jotka ovat käsittelemättömiä ja kylmäpuristettuja (Pidän Nanoil-öljyistä – minulla on risiini- ja manteliöljyä, jotka molemmat parantavat kynsien kuntoa aivan uskomattoman hyvin).
  • KARITEVOIT, tai oikeastaan kaikki rasvojen kaltaiset tuotteet. Itse asiassa ne ovat melko hankalia käyttää koostumuksensa vuoksi. Siksi käytän niitä vain harvoin, kuten nukkumaanmenoaikaan. Tietysti voit valita täysin luonnollisen voin, kuten sheavoin.

Ja siinä olisi kaikki koskien upeita kynsivinkkejäni.

Okei, lopetan tämän postauksen antamalla sinulle viimeisen vinkin – KYNSIKYLPY. Tämänkaltainen hoito uudistaa kynnet hetkessä. Yritän tehdä sen kahdesti kuukaudessa. Kuinka kynsikylpy valmistetaan?

Uudistava kynsikylpy (askel askeleelta)

Vaihe 1. Täytä kulho lämpimällä vedellä.
Vaihe 2. Lisää 2 lusikallista oliiviöljyä ja 1 lusikallinen risiiniöljyä.
Vaihe 3. Jos haluat vaalentaa kynsiäsi, lisää puolikkaan sitruunan mehu.
Vaihe 4. Yhdistä ainekset ja upota kynnet seokseen.
Vaihe 5. Pidä kynsiä upotettuina 15 minuuttia.

Näin onnistut! 🙂

Toivon, että ainakin joistakin vinkeistäni upeiden kynsien saamiseksi on sinulle apua. Toivon, että kerrot minulle kommenteissa.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli
0 shares