Meikkiisi sopiva manikyyri – testasin uutta trendiä

Tunnette minut täydellisesti, joten tiedätte myös, että rakastan kynsieni laittamista. Olen enemmän kuin iloinen voidessani testata kaikkia kynsiin liittyviä uusia trendejä. Ei siis ole mikään yllätys, että päätin testata myös trendiä, joka keskittyy meikkisi kanssa yhteensopivaan manikyyriin.

Oletko utelias kuulemaan, että mitä sanottavaa minulla on asiasta? Jos kyllä, älä mene minnekään ja jatka lukemista. 🙂

Täydellinen kaava kynsillesi

Joka kerta kun valitsen sopivaa kynsilakkaa ja pääsen tekemään manikyyrini, toivon saavani parhaan mahdollisen lopputuloksen. Onko täydellistä kaavaa kuitenkaan edes olemassa? Ollakseni rehellinen, se paljon riippuu tyylistä, meikistä ja tilaisuudesta. Ei ole olemassa kaikkiin tilaisuuksiin sopivaa* manikyyriä, joka toimisi joka kerta.

*Ellei sitten puhuta nude-manikyyristä, mutta ollaksemme rehellisiä, se ei ole wau-efektiä aiheuttava manikyyri.

Silti jatkuvasti koitetaan luoda uusia tapoja (enemmänkin kaavoja), jotta manikyyri olisi aina sopiva. Niin syntyi tämä uusi manikyyritrendi.

Meikkiisi sopivat kynnet

Aikoinaan uskottiin, että onnistunut tyyli on sellainen, jossa kengät sopivat käsilaukkuun. Nykyään voimme tehdä poikkeuksia asujemme värien yhteensopivuudessa, mutta pyrimme yhteensovittamaan epätavallisia elementtejä, kuten kynnet meikin kanssa.

Onko edes mahdollista luoda manikyyri, joka sopii yhteen meikin kanssa? Teoriassa kyllä. Sinun on vain määritettävä, mikä on niitä molempia yhdistävä elementti – väri vai kuvio. Sitten sinun tarvitsee vain luoda meikkilookki ja manikyyri, joissa esiintyy kyseinen yhteinen elementti ja… pari on valmis!

Kuulostaa riittävän yksinkertaiselta, mutta todellisuudessa ei ole niin helppoa yhdistää manikyyriä ja meikkiä. Se johtuu siitä, että kyse on muustakin kuin vain väreistä.

Kuinka yhdistää manikyyri meikin kanssa?

Sillä ei ole merkitystä, mistä aloitat. Yleensä kuitenkin manikyyri tehdään ensin, joten itse asiassa meidän pitäisi puhua manikyyriin sopivasta meikistä eikä päinvastoin.

Kaikesta huolimatta tärkeintä on osata sovittaa ne yhteen toistensa kanssa. Ei riitä, että kynnet on lakattu yhdellä värillä, jota näkyy myös meikissä. Jotain erityistä tarvitaan, jotta yhteys todella lyö meidät ällikällä.

Mielestäni seuraava kaava on keskeinen osa tätä trendiä.

  1. Saman värin käyttö – mutta värin tulee olla ilmeikäs ja kontrastinen, esim. glitterin väristä fuksiaa kynsilevyjen kärkiin + saman sävyistä glitter-eyelineria silmäluomiin.
  2. Saman väriyhdistelmän käyttö – tässäkin avain on yhdistelmän ilmeikkyys, esim. neonkeltainen ja musta eyeliner silmäluomiin + kynsiin geometrinen musta-keltainen kuvio.
  3. Saman kuvion käyttö – se voi olla geometrinen tai kukkakuvio tai esimerkiksi liimattavien timanttien käyttö, kuten kuutiozirkonia silmäkulmassa ja hienostunut vaaleanpunainen meikki + vaaleanpunainen kynsilakka zirkonialla.

Toimiiko trendi oikeasti?

On aika tehdä yhteenveto, mikä tarkoittaa, että on vastattava tärkeimpään kysymykseen. Kysymys siitä, onko tämä trendi vaivansa arvoinen. Loppujen lopuksi jokainen trendi ei ansaitse paikkaansa kauneusrutiinissamme, joten meidän on harkittava yhteensopivan meikin ja manikyyrin merkitystä jokapäiväisessä elämässä.

Minulla on yksi havainto. Trendi näyttää kauniilta ja erottuu edukseen, mutta en suosittele sen tekemistä päivittäin. Miksi?

Ennen kaikkea päivittäin käyttämämme meikki on usein tehty hennoilla väreillä, joten sopivaa manikyyriä on vaikea löytää. Meikittä oleminen ja nude kynsilakka eivät ole kovinkaan tehokas kaksikko. Tästä syystä tämä trendi toimii paremmin vain erityisissä tilaisuuksissa. Vaihtoehtoisesti sitä voivat käyttää ihmiset, jotka rakastavat ilmeikkään, värikkään ja viimeistellyn meikin tekemistä joka päivä.

Toinen asia on, että manikyyrin ja meikin yhteensovittaminen vaatisi saman meikin käyttöä tai manikyyrin uusimista joka ikinen päivä. Valitettavasti niin se vain on. Hyvin tehty manikyyri kestää noin 7 päivää ja puhuttaessa hybridimanikyyristä, se kestää jopa muutaman viikon. Jos käytät tiettyä kuviointia ja haluat sen sopivan yhteen meikkisi kanssa, sinun on käytettävä täsmälleen samaa meikkiä joka päivä. Vaihtoehtoisesti voit sovittaa manikyyrisi joka päivä meikkisi mukaan, jota aiot käyttää, mutta… kenellä on siihen aikaa?

LOPULLINEN ARVOSANANI TRENDILLE ON: 6/10

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli
0 shares