Hybridimanikyyri askel askeleelta

Hei kaikki!

Jokainen meistä haluaa hyvin hoidetut kynnet. Kauniisti leikatut ja viilatut kynnet, joissa on trendikäs väri, joka täydentää huoliteltua yleisilmettäsi. Ne ovat kuin eräänlainen koru tai hienovarainen tapa korostaa kauneuttasi ja persoonallisuuttasi. Jos kaikki edellä kuvailemani on sitä, mitä sinä haluat, suosittelen, että teet itsellesi hybridimanikyyrin. Hyvä uutinen on, että voit tehdä sen itse kotona! Miten se sitten oikein tehdään? Jatka lukemista, niin saat sen pian selville.

Mikä on hybridimanikyyri?

Hybridimanikyyri on yksi suosituimmista ja kestävimmistä kynsitaiteen menetelmistä. Sen tekeminen ei ole vaikeaa, mutta se vaatii jonkin verran taitoja ja hyviä materiaaleja. Laadukkaat kynsilakat, manikyyritarvikkeet ja oikean tehoinen UV-lamppu helpottavat tehtävääsi merkittävästi. Ripaus kärsivällisyyttä ja aikaa ovat myös tärkeitä. Oletko valmis? On hybridimanikyyrin aika!

Hybridimanikyyri vaihe vaiheelta

1. Tarvitset seuraavat tarvikkeet, työkalut ja kosmetiikka:

 • viila ja bufferi,
 • kynsien puhdistusainetta ja primeri,
 • aluslakka ja hybridikynsilakkaa mieleisessäsi värissä,
 • päällyslakka,
 • UV-lamppu,
 • kynsinauhaöljyä,
 • kynsinauhaleikkuri ja ruusupuutikku,
 • pyyhe ja kulhollinen vettä.

2. DIY-hybridimanikyyri

Aloita viilaamalla kynnet ja työntämällä tai leikkaamalla kynsinauhat. Anna kynsille haluamasi muoto; voit sovittaa sen sormien pituuden ja leveyden mukaan – muotoilu luo optisen harhan, joka hoikentaa tai leventää käsiä. Käytä sitten bufferia hiomiseen, joka tekee kynnen pinnasta mattamaisen ja tasoittaa mahdolliset epätasaisuudet. Pyyhi kynnet puhdistusaineella, jotta pääset eroon pölystä. Jos kynnet ovat rasvaiset ja paksumman talikerroksen peitossa, kannattaa käyttää myös primeria.

Seuraavaksi on aika lakata kynnet – koko prosessin miellyttävin osa. Levitä ohut kerros aluslakkaa ja koveta UV-lampun alla 2 minuuttia. Levitä sitten ohut kerros valitsemaasi hybridikynsiväriä ja koveta taas lampun alla. Levitä vielä tämän jälkeen kerros päällyslakkaa ja koveta sekin UV-lampun alla. Viimeinen vaihe on pyyhkiä jokainen sormi puhdistusaineella ja hieroa hoitavaa öljyä kynsinauhoihin. Manikyyrin pitäisi kestää 2-3 kuukautta. Tämän jälkeen se kannattaa poistaa tai tehdä uudelleen.

Miten hybridimanikyyri poistetaan?

Viilaa päällyslakka varovasti pois. Liota sitten vanulappuja asetonissa, aseta ne kynsien päälle ja kääri ne alumiinifolioon. Pidä haudetta noin 15 minuuttia. Poista sitten folio ja raaputa kynsilakka varovasti pois ruusupuutikun avulla. Älä koskaan revi lakkaa pois, sillä saatat rikkoa kynsilaatan.

Tuhoaako hybridimanikyyri kynnet?

Monet naiset uskovat, että hybridimanikyyri tuhoaa kynsilaatan. Näin voi käydä, jos hybridilakkaa ei ole levitetty tai poistettu oikein tai se on levitetty heikentyneeseen kynteen, eikä kynsiteknikko ole levittänyt uudistavaa pohjaa. Jos haluat välttää tällaiset ikävät tilanteet, anna kynsien levätä muutaman viikon välein. Älä käytä tänä aikana mitään kynsilakkaa lukuun ottamatta uudistavia seerumeita ja kosteuttavia voiteita. Jos kynnet ovat hauraat ja kuluneet, niitä kannattaa ensisijaisesti vahvistaa oikeilla tuotteilla.

Hybridimanikyyri – hyödyllisiä vinkkejä

 1. Jokaisen kerroksen tulisi olla ohut, sillä näin pidennät manikyyrin kestävyyttä. Jos hybridilakan väri ei peitä 100-prosenttisesti, on parempi levittää kolme ohuempaa kerrosta kuin kaksi paksua.
 2. Älä levitä kynsilakkaa lähelle kynsinauhoja. Jos lakkaat myös kynsinauhat, se pilaa taatusti lopullisen vaikutelman.
 3. Älä käytä kynsien puhdistusainetta jokaisen kerroksen välissä, sillä se voi heikentää hybridimanikyyriä.
 4. Sulje aina kynnenpään reuna. Näin estät kerroksen halkeamisen.
 5. Sekoita kynsilakkaa huolella ennen käyttöä.
 6. Muista noudattaa hygieniasääntöjä. Ole varovainen, sillä jotkin epidermiksen vauriot voivat johtaa infektioihin.
 7. Käytä hyvälaatuista kosmetiikkaa ja tarvikkeita. Ne palvelevat sinua pidempään, ja manikyyri näyttää paremmalta.

Oletko koskaan tehnyt hybridimanikyyriä itse? Jos olet, mitkä ovat suosikkisi hybridikynsilakoista ja -väreistä?

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares