Kuinka pitää huolta luonnollisista kynsistä? Parhaimmat menetelmät kynsien hoitoon

Hei vaan!

Täydellisesti muotoillut ja tyylikkäästi lakatut kynnet. Jokainen meistä unelmoi tällaisista kynsistä, eikö totta? Valitettavasti jotkut meistä kärsivät kuitenkin hauraista kynsistä, kynsilaattojen värimuutoksista tai halkeamista. Jos sinullakin on tällaisia ongelmia, lue postaukseni. Löydät loistavia keinoja korjata vaurioituneet kyntesi.

Luonnollisesti kauniit ja terveet kynnet

Tiesitkö, että nykyään yhä harvemmalla on terveet, vahvat ja kauniit luonnonkynnet? On monia tekijöitä, jotka vaikuttavat negatiivisesti kynsilaattaan. Näitä ovat muun muassa: ympäristön saasteet, stressi, huono ruokavalio ja kemialliset kodintuotteet. Sekä koti- että ammattilaismenetelmillä saadaan samanlaisia vaikutuksia, mutta täysin eri ajassa. Jos päätät hankkia akryyli- tai geelikynnet tai vahvistaa heikkoja kynsiäsi silkkikääreillä, näet välittömän tuloksen. Toisaalta, jos haluat säilyttää luonnollisen ulkonäön, sinun on oltava kärsivällinen.

Mistä aloittaa?

Ensin on erittäin tärkeää määrittää kynsien kunto, sillä kynsien korjausmenetelmä riippuu täysin siitä. Kynsilaattoja on neljä perustyyppiä: normaalit ja vahvat, kuivat ja hauraat, ohuet ja pehmeät, sekä vaurioituneet. Nämä tyypit jaetaan puolestaan omiin alatyyppeihinsä riippuen ongelman vakavuudesta.

Miten hoitaa kynsiä luonnollisella tavalla?

1. Normaalit ja vahvat kynnet

Yleensä tällaiset kynnet ovat riittävän joustavat kestämään kaikenlaisia kemiallisia ja mekaanisia vaurioita. Niillä on sileä pinta ja melko vaaleanpunainen väri, mikä on merkki hyvästä verenkierrosta. Jos kyntesi ovat tätä nimenomaista tyyppiä, olet onnekas, mutta se ei tarkoita, ettei sinun pitäisi huolehtia kynsistäsi. Päinvastoin, sinun on keskityttävä niiden suojaamiseen, jotta kynsien kunto ei heikkene. Jos lakkaat huolehtimasta kynsistäsi, voi niihin herkästi syntyä naarmuja ja erilaisia värimuutoksia.

2. Kuivat ja hauraat kynnet

Kuivat kynnet ovat alttiita murtumaan pienimmistäkin vammoista. Kynsilaatasta puuttuu kiilto ja reunat halkeilevat usein. Tämän seurauksena kynnet ohenevat ja heikkenevät. Tällaisissa tilanteissa monet yrittävät yleensä peittää kynnet kynsilakalla, joka taas puolestaan usein kuoriutuu pois. Ainoa oikea ratkaisu on käyttää kosteuttavia ja uudistavia tuotteita.

3. Ohuet ja pehmeät kynnet

Tämäntyyppiset kynnet ovat hyvin pehmeät ja joustavat, ne taipuvat helposti eivätkä esitä vastarintaa. Kynsilaatat rikkoutuvat nopeasti ja kynsilakka irtoaa. Ohuissa ja pehmeissä kynsissä ei ole pitkää vapaata reunaa. Tällaisille kynsille ei suositella öljyisiä tuotteita, vaan on parempi käytä sen sijaan tuotteita, joilla on kovettavia ja vahvistavia ominaisuuksia.

4. Vaurioituneet kynnet

Ensin on selvitettävä, mikä on huonontanut kynsien kuntoa, ja sitten yksinkertaisesti vältettävä sitä. Yleensä kovettunut keratiinilevy on vaurioitunut. Se johtuu useimmiten vanhan kynsilakan virheellisestä poistosta. Kynsistä tulee ohuet, himmeät, heikot ja halkeilevat. Jotta voit auttaa kynsiäsi, aloita vahvistamalla niitä ja tarjoa niille sen jälkeen kosteutta.

Miten kynsiteknikot hoitavat kynsiäsi?

Kun kynsiteknikot määrittävät, mikä on vaikuttanut kynsien kunnon heikkenemiseen, he laativat asiakkaan kanssa korjaussuunnitelman. Hoitoon kuuluu kynsilaatan vahvistaminen mahdollisimman lyhyessä ajassa, ja siihen kuuluu uudistavien, muotoilevien ja kosteuttavien tuotteiden käyttö. Lopuksi käytetään myös kynsilakan muodossa olevaa hoitavaa ainetta, joka antaa lisäksi kauniin visuaalisen vaikutuksen.

Onko sinulla koskaan ollut ongelmia kynsien kanssa? Kerro minulle, miten onnistuit uudistamaan ne.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares