Upea manikyyri. Kuinka saada terveet & kauniit kynnet?

Hei kaikki!

Kynnet kertovat, kuinka paljon välitämme ulkonäöstämme. Jotta ne pysyisivät terveinä ja kauniina, kannattaa niihin kiinnittää hieman enemmän huomiota. Lue, miten kynnet lakataan ja hoidetaan oikein, ja tutustu kynsiystävällisiin ruokiin ja parhaisiin vinkkeihin upeaan manikyyriin.

Ruokavalio

Jos haluat vahvat ja terveet kynnet, sinun tulisi syödä terveellisesti. Kannattaa suosia sellaista ruokaa, jossa on runsaasti vitamiineja, ravintoaineita ja rasvahappoja. Rikastuta ruokavaliota vihanneksilla, hedelmillä, siemenillä, kalalla, pähkinöillä ja täysjyväleivällä. Juo yrttisiä nokkos- ja hevosenkorennoteetä. Voit myös kokeilla lisäravinteita vahvempien kynsien saamiseksi. Kannattaa myös muistaa, että jotkut ruokatuotteet sopivat erinomaisesti kynsien ja ihon hoitamiseen. Muun muassa oliiviöljy ja kasviöljyt ovat niiden joukossa.

Mitä valita kauniin värin saamiseksi?

Hyvin hoidetuilla kynsillä on oltava tietysti kaunis väri. Jotta ne pysyisivät upeina ja terveinä, valitse laadukas kynsilakka; kalliimpi hinta tarkoittaa parempaa laatua. Huonolaatuiset kynsilakat ovat vaikeita levittää, hankautuvat nopeasti pois, niissä ei yleensä ole juurikaan pigmenttia, ne kuivuvat pullossa nopeasti ja saattavat sisältää joitakin haitallisia aineita. Mitä käyttää lakan poistamiseen? Kynsilakanpoistokynät ovat hyvä idea, sillä niitä on erittäin helppo käyttää. Se auttaa sinua pääsemään eroon kynsien ympärillä olevaan ihoon joutuneesta lakasta.

Miten kynsilakkaa levitetään?

Ravista pulloa kunnolla ennen lakkausta. Jos olet joskus käynyt manikyyrissä kauneushoitolassa, olet varmasti huomannut kosmetologin ravistelevan pulloa varovasti tai kallistelevan sitä. Ohuiden lakkakerrosten levittäminen on toinen muistamisen arvoinen asia. Näin tuote kuivuu nopeasti, joten voit levittää toisen kerroksen melko pian ensimmäisen kerroksen jälkeen. Vaikutelmasta tulee näyttävä. Jotta manikyyri olisi virheetön, istu mukavasti ja lepuuta käsiäsi pöydällä. Ne eivät saisi täristä.

Miten kynsilakkaa säilytetään?

Säilytä kynsilakat kuivassa, viileässä paikassa. Pidä ne kaukana valonlähteistä. Laita ne mieluiten laatikkoon. Kierrä pullo jokaisen käyttökerran jälkeen tiukasti kiinni ja pidä se pystyasennossa. Älä koskaan käytä vanhentunutta kynsilakkaa – se voi vahingoittaa kynsiäsi ja ihoasi.

Liittyvät artikkelit

Aiempi artikkeli Seuraava artikkeli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

0 shares